+- DLKV
+ ADRS
+++ ERNT
+ SAPN
+ IGH
Koje potonuce danas...brze dionice se najbolje drzale...ovo stvarno vise ni ne lici na burzu...pa ovaj forum "drma" cijelom burzom...
Kako je vani zacrvenilo, sve cu ja to jeftinije prodavat u ponedjeljak...
+- DLKV
+ ADRS
+++ ERNT
+ SAPN
+ IGH
Koje potonuce danas...brze dionice se najbolje drzale...ovo stvarno vise ni ne lici na burzu...pa ovaj forum "drma" cijelom burzom...
Kako je vani zacrvenilo, sve cu ja to jeftinije prodavat u ponedjeljak...
- vlen 9,5
+ opte 4,82
- vlen 9,5
+ opte 4,82
greška, momentum je bolji na VLEN
fundamenti puno bolji
ali to je samo moje mišljenje
- vlen 9,5
+ opte 4,82
greška, momentum je bolji na VLEN
fundamenti puno bolji
ali to je samo moje mišljenje
ma to je sve ionako vise za ubijanje dosade, na vlenu sam opet na kupnji jer mozda se pojavi netko kao u petak tko prosipa po bidu
a u opte sam vratio do kraja sto sam nedavno prodao po 5,10
Dokupio DDJH po 3,44
+. Luka Rijeka
dokupio lkri ali nedovoljno.
počeo sam ulaziti na 22,80, sad mi je prosjek 25
Kupio DDJH po 3,60 i još čekam niže
+KOKA 177 kom (350kn) (jucer)
-KOKA 27kom (360kn) (jucer) / 150kom (358kn) (danas)
(.....i to nakon sto sam prethodno prodavao na 310 i 320......i to puno manje količine.......dakle, ludjak (ja).....sto drugo......)
(.....i to nakon sto sam prethodno prodavao na 310 i 320......i to puno manje količine.......dakle, ludjak (ja).....sto drugo......)
za kvočku očito nisi
-ATPL riješio sve iznad 200
+OPTE 4,70 - 4,75
+DLKV 6,60 - 6,70
+IGH 135 - 140
Dajte još dijonica, nije mi dosta
Kolega , ja sam danas kupila 100 kom Koke , a vi 150 kom Koke sto je ukupno 250 komada .
Izgleda da se radi onda o nekakvoj grešci jer piše da je protrgovano 169 komada 😀
Nije lako izračunati tko je koliko Koka kupio
Nije lako izračunati tko je koliko Koka kupio
Ja sam računala s kalkulatorom i sigurno je sto komada kupljeno , a kolegi su već valjda i jaja snesle pa je i njih pribrojio 😂
Lediću, naočale !
Danas je prodao Koku
Jučer je kupovao
Emil i detektivi 🤫
Od 150 komada Kokica za(po) 358kn koje je danas prodao, vi Ledica ste kupili 100 komada Kokica
Ko na placu hahahaha
Moja isprika kolega , nisam vidjela onaj minusić pa da rezimiramo : vi ste u stvari danas PRODALI meni koke, e sad , ako neće biti dobre nesilice jaja , ja ću ih ponovno uvaliti vama . Dogovoreno ?
Lediću, naočale !
Danas je prodao Koku
Jučer je kupovao
Emil i detektivi 🤫
Evo , greška uočena i bez naočala , iskrena isprika kolegi prodavaču koka upućena 😀
Dobra koka nesilica je uvijek na cijeni, ali pjetlići su u manjini na dvorišću, pa još više vrijede
Ja naprimjer mislim da je burza danas pala jer je mitkko otišel z poslom doma, pa ne
stigne trgovati, ali to sam samo ja pomislil v sebi i nesmem reći na glas
Sad barem znadem tko je pijetlić koji rastjeruje moje jato koka , moram podignuti čvrstu ogradu oko mojih koka . 🤪
Neš ti burze na kojoj je najbolje trgovati kokoškama 😂
-ATPL riješio sve iznad 200
+OPTE 4,70 - 4,75
+DLKV 6,60 - 6,70
+IGH 135 - 140
Dajte još dijonica, nije mi dosta
Bit će sutra, kak se čini, za sitnije cifrice svega i puno.