Možda ovaj što čeka da se bid napuni na 5.20 zna nešto više...
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
bogme ovaj potepe sve kaj se stavi na 5,20.. ja sam se već dosta izložio ovome a prosjek nešto veći od ove cijene
-
Možemo mi pričati sto hoćemo ali trenutno jedini papir koji nudi mogućnost zarade do 9 mjeseca ove godine je opte i to samo iz razloga jer ide u prodaju, a svi drugi papiri stagniraju i padaju zbog Korona krize.
-
Možda ovaj što čeka da se bid napuni na 5.20 zna nešto više...
ko što su kolege već ovdje pisali u rastu od 1.6 uvijek je neko lupao po bidu.. pa je raslo do skoro 9.. da netko nešto stvarno zna nebi bio tako mali promet.. već bi se lupalo na gore ili dole puno žustrije
-
Boze moj koja debilana od rasprave...
-
za sve koji kupujete silne količine OPTE ovih dana, pitanje: po onom članku koji je kolega podijelio neki dan, ispada da se prodaja može odužiti i zagaziti dobrano u 2021. godinu, osobito sada 'pogurano' epidemijom
dakle čemu žurba?
a rezultati sve slabiji
osim Ebitda kojom se hvale u Upravi, ali znamo da zubić vila neće platiti za opremu i ulaganja već ipak to ide iz operativnog poslovanja, kuna po kunu
-
za sve koji kupujete silne količine OPTE ovih dana, pitanje: po onom članku koji je kolega podijelio neki dan, ispada da se prodaja može odužiti i zagaziti dobrano u 2021. godinu, osobito sada 'pogurano' epidemijom
dakle čemu žurba?
a rezultati sve slabiji
osim Ebitda kojom se hvale u Upravi, ali znamo da zubić vila neće platiti za opremu i ulaganja već ipak to ide iz operativnog poslovanja, kuna po kunu
Taj članak je demantiran i osobno od HAKOM-a ako misliš na članak poslovnog dnevnika.
Prodaja optime mora biti dovršena do kraja 07. Mjeseca 2020 godine od strane HT-a, a ako HT ne proda optimu do toga datuma prodaju preuzima investicijska banka.
-
ko jos ozbiljan uzima poslovni zaozbiljno
mislim da se misli na ovaj članak koji je postao kolega machor12
https://blog.telegeography.com/the-little-kno…ers-in-20-years
a ovo je izvadaj iz clanka koji jei meni zapeo za oko..e sad jel to rekla kazala ili tamosnji novinari imaju neki info...
"although a sale is not expected to take place until 2021. "
-
...Prodaja optime mora biti dovršena do kraja 07. Mjeseca 2020 godine od strane HT-a, a ako HT ne proda optimu do toga datuma prodaju preuzima investicijska banka...
znači slažemo se da HT ne mora prodati
dobro.. napredak!
-
BSOD : nisu mi jasni ljudi malo INGR malo DLKV.. pa kaj trgujete sa 5000 kn i to vam je sve u dionicama? pa onda se manite burze...
mislim halo.. ako kupite INGR za recimo 50 000 kn i da skoci i 50 % trebate vi prodat INGR za 75 000 kn.. nije to samo tako.. u HRvatskoj 20 000 ak ljudi trguje na burzi ( pitanje je koliko aktivno i svaki dan)..
-
-
@dioničar
da uložiš više, moraš biti siguran u to što ulažeš
znaš, diverzifikacija je hedge protiv neznanja
ti si recimo odabrao OPTE i to je ok
jer znaš
-
sad ce bit nezgodno preko vikenda ostat u DLKV...sutra ocekivam dio prodaje DLKV da zavrsi na OPTE
-
Sta ces ht je objavio sutnju do kraja postupka, nema se vise sta reci novo sta vec nije receno i objaviti nesto novo jer nista ne izlazi pa dionicari moraju radit na moralu i optimizmu da ih drzi na nivou do neke konkretne vijesti, valjda im je tako lakse ako zajedno svi pjevaju u istom tonu ☺️
-
A i najbolje da se vise nista ne objavljuje. Samo spekulacije ovakve i onakve bi slijedile, tumacenja itd. Iz priopcenja koje su dali jasno je da postupak:
1. Nastavljaju jer tako pise,
2. Nece davati info dok ne bude gotovo.
Iz 2. slijedi da ĆE BITI GOTOVO.
Oko toga znaci vise nema ali ama bas nikakve sumnje.
-
samo malo strpljenja...virujem da je dogovor blizu..jer UG treba OPTima..a ZABI i HT treba lova...
-
Dioničari jel može niže ovo ? Ako tko ima viška bio bih zahvalan
-
Čudo je da se ovako diskretno provodi prodaja i da ništa od nikoga ne curi. U lijepoj našoj za nevirovat. Može se kad se hoće. Sablasno zatišje pred oluju svih oluja.
-
Čudo je da se ovako diskretno provodi prodaja i da ništa od nikoga ne curi. U lijepoj našoj za nevirovat. Može se kad se hoće. Sablasno zatišje pred oluju svih oluja.
Sve se vodi on-line u vrlo uskom krugu ljudi, visoko pozicioniranih i sjajno placenih, takva je to industrija, i njima je taj kontekst vazniji od sitnog burekasenja na burzi. Cak i da je u top10 ne bi se namirio koliko bi izgubio na reputaciji da nesto izlane prije vremena.
Nije to Djuro ili neka nasa seljacka trgovina, Provalija promet d.o.o., pa da se baje secu po uredima, skladistima, a babe iz racunovodstva narucuju kafice od sekretarice Koke za druga Biberovica i Jataganca. Ovo je puno visa liga.
-
Kako je ono rekao Neo, DLKV na 5,7. Evo mislio sam da ce nakon "tko zadnji magarac" igre, vratiti se trejderi u OPTE kad ono dobri stari Đuro dobio nešto novaca neka vrte tamo malo.
Meni drago da nije još kenulo i da ne pada ispod 5,2kn. U pon stiže plaća pa ću dokupiti dok je još ovo zatišje informacija.
Možda bude i za burek heh.
-
Kako je ono rekao Neo, DLKV na 5,7. Evo mislio sam da ce nakon "tko zadnji magarac" igre, vratiti se trejderi u OPTE kad ono dobri stari Đuro dobio nešto novaca neka vrte tamo malo.
Meni drago da nije još kenulo i da ne pada ispod 5,2kn. U pon stiže plaća pa ću dokupiti dok je još ovo zatišje informacija.
Možda bude i za burek heh.
vidi se da ste mlad i zelen ulagač, plaća ide ženi
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-