Što smo danas tržili
-
-
-
a i ti mijenjas mišljenja 5 puta dnevno...
Prilagodjavam se TA. Npr Saponiju usao i izisao jer sam vidio da je pao RSI tjedni ispod 50, a to znaci bar meni sell signal. I pogodio jer je Saponija tek zapocela tek pad. I ne mislim ulaziti prije 170kn.
Kod Tpng se vidio pattern SHS i bio je laznjak, objava o kupnji trezora i to je bio zicer.
Dakle reagiram na osnovu onoga sto trziste porucuje. A sad porucuje klonite se dionica neko vrijeme.
Nafta ce jos dolje, Dax pokazuje da slijedi jos gori potop. Postoji mogucnost da je Crobex zapoceo val 5. Pada sa 2200 na 1650 bi bio 1, rast sa 1650 do 2060 val 2 i sad je krenuo val 3. Po logici minimalni pad do 2060-550=1510 prvi target.
Al to je samo mogucnost i nista vise. Ovaj pad je brutalan, padajuci nozevi se ne love.
-
Prije se prilagođavaš, kako kupis i prodaš
-
Nakon ovoga danas ne pada mi na pamet dulje vrijeme ista kupovati dok je ovako. Imam samo Lkpc i pola Tpng. Kratio danas dio Tpng jer bojim se da se trezor ne povuce s kupnjom jer uvidja sebi priliku da samo brani cijenu i povlaci se na kupnji. A panicari ce odraditi svoje. Vjerovatno prodam i ostalo iduci tjedan. Prijelaz u cash 100% do kraja.
Ovo sto nafta pokazuje nikako nije dobro.
Ne bi me iznenadio vise ni Crobex ispod 1300.
Oprez prije svega.
Pratim malo strane analize, predvidjaju pad Sp500 jos 900 bodova i Dax jos 3500 bodova.
Ako tako bude onda mozete misliti gdje ce Crobex i lalve ce biti cijene dionica.
Podravka,Atgr,Adpl...itd..bit ce masakrirani.
-
S&P 500 Price Forecast
-
Pa ameri i EU, definitivno moraju pasti barem toliko da se malo ohlade ipak su na ATH predugo vremena, sa ludim i nerealnim parametrima, kao i CROBI koji ih je pratio u stopu ... ako on tako nastavi ih pratiti onda ce biti super, jer ces kupiti neke pozicije i imati odmah divku od 20% 😂😂👍 jedino ih treba kupiti, tj. Treba ih netko i prodati
-
k tome i nafta ukazuje gdje ide svjetsko goapodarstvo, odbijanje ocito bilo laznjak.
Pratiti naftu i bakar.
Nije ovo dobro, a nema veze sa zaradom i burzom. Ovo je lose za sve nas i buducnost nase djece.
"Nije ovo dobro, a nema veze sa zaradom i burzom. Ovo je lose za sve nas i buducnost nase djece."
Vau, fatalizam na vrhuncu! Baš sam se dobro nasmijao
-
Svi su još veseli, nema traga pesimizmu...
To je lijepo. Provjera stanja iduci petak.
Ja sam samo izrazio svoje misljenje niti kazem da sam u pravu. Rekao da mi je preopasno i gotovo.
Kad pogledamo velike firme tipa Renault, Henkel, Mars cokoladice, Bnp Paribas bank,Seudzucker opet dno dna..neke tako velike kompanije izgubile 50 i vise posto i dalje padaju. Ili na najnizim razinama u povijesti.
....Sto onda ovekivati na nasoj barici? -
k tome i nafta ukazuje gdje ide svjetsko goapodarstvo, odbijanje ocito bilo laznjak.
Pratiti naftu i bakar.
Nije ovo dobro, a nema veze sa zaradom i burzom. Ovo je lose za sve nas i buducnost nase djece.
"Nije ovo dobro, a nema veze sa zaradom i burzom. Ovo je lose za sve nas i buducnost nase djece."
kolega se brine da nafta ne bude toliko jeftina uskoro, pa kad nam djeca dođu prije subotnjeg izlaska i kažu: stari daj 10 kn za tank goriva, mi kažemo: ajde oladi, nemam ti ja toliko love.....😉😁
-
Neo, sta misliš da mi nezanmo gledali koliko je sta palo/raslo u mjesec, godinu, dvije, pet...da vidimo gdje je ATH i koji su parametri koji se trguje kod amera i EU 😂😂
-
-
ne brinite se. Kolega Neo vec u ponedjeljak dolazi sa novim prognozama.
Novi target crobija je 2235
-
ne brinite se. Kolega Neo vec u ponedjeljak dolazi sa novim prognozama.
Novi target crobija je 2235
Da, ali....ta prognoza vrijedit ce najduže do petka jel tad ponovo kreče pad.....sa 2235 na .... brojku unesite po želji....
-
Joj daj, recimo Renault pada kontinuirano još od 2017/2018 i to zbog posve drugih razloga i sada je dosegao razinu iz 2011 godine. Ostvario je gubitak u prošloj godini prije korona virusa. Pretjerujete i sa drugim kompanijama. Kako će biti dalje ćemo vidjeti, sigurno će biti problema tipa u aviokompanijama, turističkim kompanijama...... no ne možeš to sada generalizirati.
Puno gora stvar je panika, a nakon toga lavina....
-
A rezultati nasih firmi su sjajni?
Ovo nema razmjere korekcije vec debelog opakog medonje koji ce vas rastuziti do suza.
Kako je krenulo ovo ne zove na brti preokret. Trajat ce i trajati i trajati.
Barem meni tako djeluje. Graf ne zove na dobro, al hrabre kamikaze nek kupuju i povecavaju gubitke.
-
Bolje da si se referirao na talijanske kompanije koje za razliku od američkih izgledaju bolesno loše i opet ne sve naravno, samo pojedini sektori.
-
Kolega, covjek je totalni spammer.
Uopce je bez veze trositi vrijeme na diskusiju s njim. Steta sto na ovom forumu nema ignore opcije. Ili ima?
Ima!! Blokirao sam spamove. Odlicno.
Hvala redakciji.
-
di je to da ga i ja ne gledam
Našao sam
-
Odes na profil i stisnes Block.
-
kolega se brine da nafta ne bude toliko jeftina uskoro, pa kad nam djeca dođu prije subotnjeg izlaska i kažu: stari daj 10 kn za tank goriva, mi kažemo: ajde oladi, nemam ti ja toliko love.....😉😁
-
+atpl
+PODR
+KRAŠ
+tpng
idem još kupovati
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora