Dokupio ADPL I RIVP
Cash 0%
Dokupio ADPL I RIVP
Cash 0%
+OPTE
sada jos jednu dionicu gledam ali moram odluciti, brodari bi se tu mogli naci.
evo i ja sa 50k kn jučer ujutro iskoristio psihološki momentum i danas riješio... -opte
Dokupio ADPL
-ATPL ne vjerujem da će bit dobri rezultati...
+atpl, vjerujem da će rezultat biti prosječan, ali da će vozarine u svijetu porasti tijekom ove godine, u stvari povratiti se malo na već viđene razine, a to nam nasušno treba, nisu uvijek dobri i odlični rezultati ključ rasta, evo vidi npr. Janaf, pa unatoč tomu i njega sam danas dokupio za sada samo
+Jnaf 3kom i čekam još dobrih duša
jel svi na temelju vjerovanja ovdje donose zakljucke sta ocekivat od izvjesca ili ipak neka analiza stoji izad toga ?
ATPL je best buy...
I slijepi progledaju...kad-tad.
+atpl, vjerujem da će rezultat biti prosječan, ali da će vozarine u svijetu porasti tijekom ove godine, u stvari povratiti se malo na već viđene razine, a to nam nasušno treba, nisu uvijek dobri i odlični rezultati ključ rasta, evo vidi npr. Janaf, pa unatoč tomu i njega sam danas dokupio za sada samo
Ja sam išo time da je i ovako cijena dosta pala i sentiment je negativan...još ako izvješće bude lošije od očekivanog mogao bi nastat još veći stampedo. To je samo moje mišljenje i zato sam zasad prodao...
Ja sam išo time da je i ovako cijena dosta pala i sentiment je negativan...još ako izvješće bude lošije od očekivanog mogao bi nastat još veći stampedo. To je samo moje mišljenje i zato sam zasad prodao...
Ne vjerujem da ce nastati stampedo jer je cijena vec dobrano pala, pa ce u najgorem slucaju ostati ista, a u najboljem ce znacajno porasti. Ne zaboravite da vozarine za manje brodove vec 3. tjedan rastu.
+Jadran, auuu a to turist
ATPL je best buy...
I slijepi progledaju...kad-tad.
Misliš? 😜
danas sve skupa sporo krenulo...očito jučerašnji kupci žele zaraditi više nego što je cijena bureka:)
+OPTE malo, ako je sruse jos onda cu malo vise
Dokupila sam KODT
+Jnaf za danas
+razgledam izlog
+Hpb pa što bude?
+Jnaf za danas
+razgledam izlog
Ajde kolega ako nabasate na što kvalitetno javite. Ja gledam i gledam, oči mi ispale, ali ne nalazim ništa atraktivnog za potrošit kune na to, a da već nemam. Od silne muke nešto sitno potrošio na povlašteni Adris jučer.
+ADPL skupljam pomalo
+ADPL skupljam pomalo
Evo i mene. Jos malo i kolicina od 4 znamenke 😉