+ATPL, proročanstvo se ostvarilo i to prečicom
p.s. tko je ovdje kupio može samo zaraditi ili izgubiti, tu ostati neće
p.s. tko je ovdje kupio može samo zaraditi ili izgubiti, tu ostati neće
+ATPL kako sam i rekao na 350+
Čekam niže, ajmo raspalite, kad je panika neka svira muzika .
Čekam JDPL na 40-45, neizvjesnost, dokap, istiskivanje, sve nelijepe stvari..
i ja. iako nakon udaranja u triple top Crobexa, uzeh samo 100 kom. Treba biti oprezan.
i ja. iako nakon udaranja u triple top Crobexa, uzeh samo 100 kom. Treba biti oprezan.
Moglo bi to još niže!
naravno sve je moguće... iako do 340 jaka potpora.. paše mi sve.
naravno sve je moguće... iako do 340 jaka potpora.. paše mi sve.
Ja lovim to bliže 340 kn...
+TPNG po 39,20 kn
i da
+HPB po 760kn i po 750kn
Moglo bi to još niže!
a neka, ne mora baš biti ni po mitkkovom , ja imam još nešto sitniša za potrošiti
Moglo bi to još niže!
a neka, ne mora baš biti ni po mitkkovom , ja imam još nešto sitniša za potrošiti
50:50 urgubo:)
50:50 urgubo:)
Uvijek je sve 50:50 baš kao i u životu. Ili tako bar volimo misliti, pa čak i kad je 80:20
Meni sjela neka lovica, pa ganjam još koju stoticu ATPL, ali niže od ovog.
Ne zato što nemam, nego zato što nedam .
HPB je pregrijana i ako probije 700 mogli bi uskoro postati dugoročni...been there, done that...
HPB je pregrijana i ako probije 700 mogli bi uskoro postati dugoročni...been there, done that...
Ovaj pad je izazvao HPB(većim dilom) znaš onom kupujemo 20000 dionica(potencijalno), hmm nećemo nego 341kn...duda varalica.Sad rast od toga hypa se ispuvao.
Inače ne razumjem ove paničare što sad bacaju po 750kn, u petak im je bilo malo 800kn, u četvrtak 830kn, ali 750kn danas im je taman za prodat:)...treba biti klasa optimist ako misle da će niže od ovoga...prognoziram oporavak već do kraja dana...
Ovaj pad je izazvao HPB(većim dilom) znaš onom kupujemo 20000 dionica(potencijalno), hmm nećemo nego 341kn...duda varalica.Sad rast od toga hypa se ispuvao.
Inače ne razumjem ove paničare što sad bacaju po 750kn, u petak im je bilo malo 800kn, u četvrtak 830kn, ali 750kn danas im je taman za prodat:)...treba biti klasa optimist ako misle da će niže od ovoga...prognoziram oporavak već do kraja dana...
Cilj ulaganja je kupi jeftino i prodaj skupo(plje)..obrnuto nije preporučljivo..
Ako je netko kupio HPB prije 5 godina po 700 kn, sada prodaje
dok opet ne padne ispod...eto, jednostavna logika..osim što na ZSE često
nema logike...možda i poraste do kraja dana, tko zna...jednostavno je
ulagati na ZSE, to svi znaju ..
+TPNG po 39,20 kn
i da
+HPB po 760kn i po 750kn
Još:
+HPB po 760kn
- HTPK po 48,80kn
+TPNG po 38,80 kn(samo malo)
+atpl, e neka ima i malo po 349 da nije sve baš okruglo
Malo sam i ja uboja po 350kn...ko dite sam u trgovini slatkiša, svega po malo uzimam, kasnije mi bude muka hahah
Malo sam i ja uboja po 350kn...ko dite sam u trgovini slatkiša, svega po malo uzimam, kasnije mi bude muka hahah
+ ATPL zujim kao bumbar oko cvijeta i bockam po malo
Dionice su rizične i mogu dodatno pasti, nudim pomoć
ako još tko želi prodati
+ ATPL zujim kao bumbar oko cvijeta i bockam po malo
Dionice su rizične i mogu dodatno pasti, nudim pomoć
ako još tko želi prodati
Evo i ja još malo po 351kn..sad sve današnje kupovine uvalit u kacu, šećera sa akcije obavezatno i malo vinobrana da se ne ukiseli te krene vrit i neka stoji koji tjedan.
Dosta je za ovaj misec!!!!
EDIT: Ovi na HPB sve neki fetišisti, loži ih prodavat što niže.To valjda da plate što manje poreza.
I ja malo atpl, 30 kom po 355
Još jedna senilna kupovina...ostao nalog na TPNG na 39,6...
Upravo pojačao poziciju u DAC s 300 na 400 komada. Ovih 300 osigurano dugoročnim put opcijom.
Najveća mi je pozicija nakon keša i nekretnina.