više puta obranjen S&P na 2500
više puta obranjen S&P na 2500
Nije mi jasno zato kupujete, ovo nema veze sa nikakvim fundamentima, moze se roniti jos jako puno i dugo. Kupi sutra i ponedjeljak prodaj sa gubitkom. Ovdje treba psihološka analiza. Uh sta bi volio da griješim
Ameri su se u posljednih pola sata pristojno odbili.
Choppy.
Choppy.
ako reziseri nece, tko ce,
2500 im je coronadno, puni su love i ako treba jos ce tiskati, dok europski avioni stoje na pistamama i cekaju Trumpove zastavice ya polijetanje
Choppy.
fed je najavio nove mjere
Vjerojatno će skoro pokusati dokinuti short i onda će se krdo hoće - neće smiriti. Nije da je opravdano i popularno, al ako neće ići milom, ići će... jel
Bit ce dobro ako za 10 min opet ne blokiraju sve.
Ovisi da li ce se fondovi postaviti na kupnji kao zadnjih dana, ili pustiti sve kao danas..
Ovo usporedjujem sa panikom u slucaju bank run-a
A zašto bi se postavili? u biti najbolje bi bilo da se nitko ne postavi na kupnji.
Pa ne može nitko ni prodati.. a posljedično neće cijena ni padati ili da se svi naguraju na kunu, dvije..
Bit ce dobro ako za 10 min opet ne blokiraju sve.
Ovisi da li ce se fondovi postaviti na kupnji kao zadnjih dana, ili pustiti sve kao danas..
A zašto bi se postavili? u biti najbolje bi bilo da se nitko ne postavi na kupnji.
Pa ne može nitko ni prodati.. a posljedično neće cijena ni padati ili da se svi naguraju na kunu, dvije..
to nažalost nije realno, ali i ja sam se danas pomislio "rugati" na nekima na kojima nema bida......al prebrzo smo se slomili....kod nas je problem što na nekim dionicama bid ni ne postoji, bolesno......
I problem je što mirovinski fondovi ne koriste ovu situaciju u dovoljnoj mjeri, neće jedna podravka ili adris ili ht propasti niti će im kapital biti spaljen u ovoj mjeri koliko im je pala cijena na burzi. A poslovanje će se, ako i padne u dogledno vrijeme vratiti na staro, ovaj virus ne ubija u toj mjeri da bi izbrisao velik dio populacije, a time i korisnike proizvoda. Pretpostavljam da će preko vikenda fond menadžeri skupiti glave i izvijećati da je ovo trenutak za jaču kupnju.
I problem je što mirovinski fondovi ne koriste ovu situaciju u dovoljnoj mjeri, neće jedna podravka ili adris ili ht propasti niti će im kapital biti spaljen u ovoj mjeri koliko im je pala cijena na burzi. A poslovanje će se, ako i padne u dogledno vrijeme vratiti na staro, ovaj virus ne ubija u toj mjeri da bi izbrisao velik dio populacije, a time i korisnike proizvoda. Pretpostavljam da će preko vikenda fond menadžeri skupiti glave i izvijećati da je ovo trenutak za jaču kupnju.
Ah naši mirovinci nisu odavno naši mirovinci. To je sekta kvazi-političara kojima je jedini smisao balansiranje izmedju politike i našeg novca, kao i vlastito (samo)održavanje na poziciji. Do penzije.
Ja inače nisam pobornik kupovine domaćih dionica od mirovinaca jer ih oni zbog slabog interesa javnosti (čitaj likvidnosti) uglavnom korneriraju i drze u portfelju bez ikakve suvisle investicijske strategije. Al ajde, protuhisterijsko djelovanje i uloga stabilizatora tržišta bi ipak trebao biti neki kamen temeljac za popraviljanjem (u ovakvim situacijama) njihovog ionako loseg pedigrea medju investitorima.
+OPTE nesto jako sitno na 4.4 (nemam nijednu pametnu za rec osim - hvala budali)
Display MoreBit ce dobro ako za 10 min opet ne blokiraju sve.
nemaju novaca jadni.
https://www.seebiz.eu/trzista/mirovi…di-kuna/140044/
tko moze garantirati da oni nisu ovo shotali jer im je dosadilo cekati.
netko trzio 35 M na ADRS, bit ce da su to mali dionicari
kupio sam Ad plastik i HPB. Valamar sam kupio sitno tek da zaokružim na 000
ako kupujete, kupujte po bidu
pametno!
+Opte na 4.64 jos pet dana pa cemo vidjet ko gori a ko doli
Kaže mi frend da prestanem piskarati što sam kupovala.............
Danas sam zatvorila sve svoje pozicije osim Optime.
Kada je nejasno mislim da nije nerazumno stati sa strane, dok nevolja ne prođe.
Sada idem pobrojati minuse, šmrcko
+HT
-HT
+PODR
-PODR
Profit 4800kn na ulog cca 140.000 kn.
Opet testing dna i poz.diverg.
Ovi hoteli neće imati manji promet, nego nula.
Display More+HT
-HT
+PODR
-PODR
Profit 4800kn na ulog cca 140.000 kn.
Opet testing dna i poz.diverg.
fondovi brane ove razine,nisam baš siguran u retest.
+ ADPL
+ OPTE
- ADPL
- OPTE
+ KRAŠ (sitno)
Uz KRAŠ i OPTE ostala mi još i RIVP (kupljeno po 25)