gospon tin, ne bi li bilo primjereno takav isti link zalijepiti i na temi Saponia, znam da nije doprinos temi, ali neka moderator odluči, on je meritoran, ali meni ovo malo vuče na dr.kanje, iako imam ove, dionice, zato sam u prethodnom postu i spomenuo bloger zvijezdu koja je na žalost potamnjela, ali ne trebaju valjda ozbiljnim ulagačima nekakvi idoli, to je meni nako više pučkoškolski poriv
Bolje kolega nego gospon...ali ne mam ništa protiv da se link stavi na SAPN....meni je zanimljivo da se čovjek koji se razumije u neke stvari više nego ja odlučio na ovakav potez....pa nek dalje svako za sebe napravi daljnju analizu.
ok kolega, tako će valjda i biti, da svatko za sebe napravi analizu, inače sam protivnik toga da se bilo kojega ulagača favorizira na bilo kojem forumu, jer nitko od nas ne zna u kakvoj eventualnoj vezi ili odnosu netko može biti s nekim i kakve namjere iza toga stoje, ne vjerujem da je u vašem slučaju nešto takvo u pitanju, ali nismo li već prečesto bili svjedoci da se na mnogim izdanjima već dosta ljudi opeklo upravo donoseći svoje odluke postupcima i radnjama ulagača top10, a znamo kako su mnogi u mnogima na tim pozicijama prošli, tako da sada napravimo analizu TROP10, bilo bi to šaroliko društvo, da sada ne elaboriramo ponovno od Gazde pa na dalje, gdje je kolektivna spalionica ipak odnijela "naših" burzovnih 4-5 milijardi kn, ne direktno mojih, ali indirektno i potencijalno i mojih, jer su teoretski mogle biti uložena u izdanja koja trenutno posjedujem, moderatoru odmah isprika i neka ovo razvrsta prema svom najboljem nahođenju