A sto ce se desiti kad se ukljuci Indija, europa itd? Bum bum.
Panamaxi 100k, kejpovi preko 200k.
A sto ce se desiti kad se ukljuci Indija, europa itd? Bum bum.
Panamaxi 100k, kejpovi preko 200k.
Baš me zanima koliko ovdje ima investitora koji su svjedočili onoj brutali od rasta 2007. godine. Svi koji su se uključili na burzu kasnije koji su godinama svjedočili jednom koraku naprijed, pa dva ili tri koraka nazad nisu niti svjesni kako brodarske dionice mogu rasti. Čini se da doista dolazi ta savršena oluja nikad viđena u povijesti, od 2. svj. rata naovamo. A čak i ako bude oluja na razini 2007. godine, mada se čini i sve govori u prilog tome da je to što se događalo 2007. bila kamilica naspram ovog što nam dolazi.... vjerujte da dionica ATPL bez problema ide na 4 znamenke, a prva znamenka neće biti 1.
Baš me zanima koliko ovdje ima investitora koji su svjedočili onoj brutali od rasta 2007. godine. Svi koji su se uključili na burzu kasnije koji su godinama svjedočili jednom koraku naprijed, pa dva ili tri koraka nazad nisu niti svjesni kako brodarske dionice mogu rasti. Čini se da doista dolazi ta savršena oluja nikad viđena u povijesti, od 2. svj. rata naovamo. A čak i ako bude oluja na razini 2007. godine, mada se čini i sve govori u prilog tome da je to 2007. bila kamilica naspram ovog što nam dolazi.... vjerujte da dionica ATPL bez problema ide na 4 znamenke, a prva znamenka neće biti 1.
Upravo tako. S tim da je 3 vec bilo, a tonaza nam je ista kao i onomad.
Baš me zanima koliko ovdje ima investitora koji su svjedočili onoj brutali od rasta 2007. godine. Svi koji su se uključili na burzu kasnije koji su godinama svjedočili jednom koraku naprijed, pa dva ili tri koraka nazad nisu niti svjesni kako brodarske dionice mogu rasti. Čini se da doista dolazi ta savršena oluja nikad viđena u povijesti, od 2. svj. rata naovamo. A čak i ako bude oluja na razini 2007. godine, mada se čini i sve govori u prilog tome da je to što se događalo 2007. bila kamilica naspram ovog što nam dolazi.... vjerujte da dionica ATPL bez problema ide na 4 znamenke, a prva znamenka neće biti 1.
Ja sam na burzi godinu i pol. I svjedocila sam jedino da Atpl pada nakon sto sam ju ja kupila🙃
Sada mozemo obrnuto gledati
Baš me zanima koliko ovdje ima investitora koji su svjedočili onoj brutali od rasta 2007. godine. Svi koji su se uključili na burzu kasnije koji su godinama svjedočili jednom koraku naprijed, pa dva ili tri koraka nazad nisu niti svjesni kako brodarske dionice mogu rasti. Čini se da doista dolazi ta savršena oluja nikad viđena u povijesti, od 2. svj. rata naovamo. A čak i ako bude oluja na razini 2007. godine, mada se čini i sve govori u prilog tome da je to 2007. bila kamilica naspram ovog što nam dolazi.... vjerujte da dionica ATPL bez problema ide na 4 znamenke, a prva znamenka neće biti 1.
Koliki je tada bio dug?
Da. 3897,99 kn je bio ATH.
Na cijeni od 370 kn kuna dionica je na 9.50% od ATH.
To je tak. Rast je bio brutalan i nitko nije mogao predvidjeti dimenzije istoga.
Sve se poklopilo.
Dokle će sad doći, budemo vidjeli, strpljivo...
Koliki je tada bio dug?
Ne znam. Ali kad firma pocne imati TK od par milijardi onda dug od nekoliko stotina mil postaje manje vazan. Jer je i imovina silno narasla.
Dok kolege računaju koliki je dug bio tada, a koliki je sada.... mi nastavljamo s plovidbom. I ubrzavamo....
Dok kolege računaju koliki je dug bio tada, a koliki je sada.... mi nastavljamo s plovidbom. I ubrzavamo....
Jel se kapetan stigao ukrcat od tolike brzine?
danas bi već moglo biti 40kn rasta dnevno kao nekada, imalo bi smisla
eno javljaju s mora da je potražnja za pedalinama isto porasla
danas bi već moglo biti 40kn rasta dnevno kao nekada, imalo bi smisla
eno javljaju s mora da je potražnja za pedalinama isto porasla
al će trebati dobro vrtiti
Napisao sam koji dan unazad da mi se čini da se pojavio veliki kupac koji želi nekoliko desetaka tisuća komada...vidi se po načinu kupnje ...slaganju bida da kupuje netko s puno love...ne ostavlja prostor trejderima.
Imam parsto komada Atlanske...
Ne znam jel bi smio jednu prigodnu...
Ovi na 400 ce polako pocet pomicati naloge kada vide da je i to dokucivo za Blanku. Sve u svoje vrijeme...
Koliki je tada bio dug?
1.555.657 tisuća HRK
Tko nije u stanju doći do slijedećih podataka, moja preporuka mu je da se ostavi investiranja.
Ovi na 400 ce polako pocet pomicati naloge kada vide da je i to dokucivo za Blanku. Sve u svoje vrijeme...
da li netko vidio kako stoji današnja prodaja iznad 420? sve je nagurano do 400, a dalje, čini se ima puno rupa do 440...dalje ne vidim.
iznad 400 prva prodaja 30 komada po 420. A ovi manekeni na 400, sutra znatna alopecija.
iznad 400 prva prodaja 30 komada po 420. A ovi manekeni na 400, sutra znatna alopecija.
Mogli bi već i danas vidjeti od čega su napravljeni ovi manekeni...
Vjerovatno od ničeg jel mislim da su iznad limita koji zahtjeva produljenu dražbu......
To su bili apetiti nekas prije... maknuti ce se to kako glad bude sve veca...
Stvarno je lijepo vidjeti da dionice brodara napokon zasluženo rastu po 10-15-20% dnevno kao nekad davnooo.. a šta je najbolje to se tek podmazao motor i lagano zagrijao za plovidbu