Nema novaca vise za to.
Idealno bi bilo da je kupac netko sa svjezim kapitalom iz branse, ali tko zna da li je.
Nema novaca vise za to.
Idealno bi bilo da je kupac netko sa svjezim kapitalom iz branse, ali tko zna da li je.
Očito je ovime zelio poslati neku poruku. Ta sigurno nije nemam novaca. Netko s toliko kapitala nije nikada 99,9% investiran.
A ništa, valjda će se nešto vidjeti ili “čuti”.
Koja je poruka?
Ovdje nikad nije dosadno
Očito je ovime zelio poslati neku poruku. Ta sigurno nije nemam novaca. Netko s toliko kapitala nije nikada 99,9% investiran.
Kolega nisam mislila da nema za kruh i mlijeko pa prodaje dionice.
Vec da nema vise dovoljno kapitala da uspjesno vodi visoko zaduzenu kompaniju.
Opcenito, mislim da se sveukupno ovdje nije usrecio.
Svatko ima svoj horizont i svoje planove.
U narednom periodu, od mjesec dva do kraja iduce godine, najvaznija stvar su vozarine. One ce ili oporaviti ili potopiti sve brodare rasutog tereta, ne samo ovog.
Iako, da, bilo bi zanimljivo vidjeti tko je kupac ovih 5000 komada, kao i onih prije na 210.
Jel netko gledao knjige unazad mjesec dva?
Ne mislite valjda da on daje svoj kapital u tvrtku pa da zato prodaje dionice. Ono sto se zna je da covjek ima i dionice i novce. Gdje ce dionica sutra ovisi o vozarinama i o tome da li IB trebaju novci ili dionice, a mi se samo mozemo kladiti na to.
Je pa da, srečom nije bio popust na količinu kao na adpl. Doduše i puno je manja količina bila.
A ako je IB u financijskim problemima, u što ne vjerujem onda ne bu dobro. Fino je on to bio napuco.
Čekamo vozarine pa da vidimo...
Ne mislite valjda da on daje svoj kapital u tvrtku pa da zato prodaje dionice. Ono sto se zna je da covjek ima i dionice i novce. Gdje ce dionica sutra ovisi o vozarinama i o tome da li IB trebaju novci ili dionice, a mi se samo mozemo kladiti na to.
Dobro, ali kolege, netko je stavio, danas pred kraj trgovanja, naloge od ukupno 25000 komada
na kupnju iznad 200kn! Tko je to ako je IB u petak prodao 5000 dionica, jel moguće da imamo
novog jakog kupca?
Nije mi jasno što se tu zbiva, a uskoro će se, ako se ova kupnja novog kapitalca nastavi,
pretpostavljam vidjeti promjene u top 10... a do tada možemo samo nagađati...
A jel? 25 tisuca na bidu? Nisam to vidio.
U tom slucaju uskoro cemo imati novo ime u top10. Mozda neki skrbnicki, hehe.
Onda se sad pokusavaju dogovoriti da li ce biti po 205, 210 ili sto vec. Ali tu negdje je to.
Mozda i IB procjenjuje da bi sinergija s jos nekim jacim imenom bila dobra za dionicu.
A jel? 25 tisuca na bidu? Nisam to vidio.
U tom slucaju uskoro cemo imati novo ime u top10. Mozda neki skrbnicki, hehe.
Onda se sad pokusavaju dogovoriti da li ce biti po 205, 210 ili sto vec. Ali tu negdje je to.
Mozda i IB procjenjuje da bi sinergija s jos nekim jacim imenom bila dobra za dionicu.
Da, moguće da netko veći ulazi u dogovoru sa IB, što samo po sebi nije loše!
Na kupnji je na zatvaranju bilo 1000 komada na 204kn, 10 000 na 209kn i 14 000 na 211kn.
Ovo ostalo na kupnji su bili sve manji nalozi ispod 300 komada,
dok na prodaji nisam vidio većih naloga od 200, 300 komada, tako da...
|
|
I Mene poklopilo po 213.. a nisam uzimao od razina 100-130 jer
Mislis da se nije usrecio ? Pa preko 100% u 3-4 godine, nije loše za 5.000 komada 👌
Ali budemo vidjeli tko je uzeo 😎
Nisu me nikada zanimali, ti brodari, ali Atpl je u upmarketu po svim charting kriterijima. Whoops
Ne znam ništa o brodarima, nešto malo o svjećicama, a ovo sada izgleda kao zona dobre kupnje.
Sretna vam vožnja !
Display MoreI Mene poklopilo po 213.. a nisam uzimao od razina 100-130 jer
Mislis da se nije usrecio ? Pa preko 100% u 3-4 godine, nije loše za 5.000 komada 👌
Ali budemo vidjeli tko je uzeo 😎
a nije mu baš prosjek tolike količine 100, znao je nakupovati i iznad 300, kupovao je doduše nove u ovome corona padu, možda se sada riješio upravo njih, da može sačekati ako krenu vozarine u lošem smjeru, zanimljivo će biti vidjeti da li je novi kupac spreman još kupovati ili čak preuzeti cijelu firmu, sada bi to nekom velikom brodaru bilo povoljno, a ni gospari nisu bez para
Bas bih volio vidjeti nekoga da preuzima bulk brodara..... ne sjećam se da sam naletio na takav događaj.... ikad.
Bas bih volio vidjeti nekoga da preuzima bulk brodara..... ne sjećam se da sam naletio na takav događaj.... ikad.
prije par godina je bila neka priča o izlasku na stranu burzu, a onda bi valjda netko to i kupovao
To si ti nešto sanjao....
To si ti nešto sanjao....
može i to biti, lijepi snovi teško blijede
Mokri snovi su vjerojatno u pitanju...
Danas plovimo punim jedrima, značajan porast vozarina (pogotovo Cape-ova) u Kini
Shanghai shipping index
Cape / Pmax / Supra + 11.26 / + 0.04 / + 1.39%