Display MoreMoze te li me takoder dodati u grupu whatsapp
Broj u inbox
Molim i mene ubacite u grupu.
Koji broj?
Možete li me dodati u WhatsApp grupu?
Broj?
Može i mene, broj u PP
Display MoreMoze te li me takoder dodati u grupu whatsapp
Broj u inbox
Molim i mene ubacite u grupu.
Koji broj?
Možete li me dodati u WhatsApp grupu?
Broj?
Može i mene, broj u PP
Može i mene u grupu
Možete li mene također dodati u Whatsapp grupu.
Možete li mene također dodati u Whatsapp
Ja ne bih da me stavite u grupu iako imam papire.
Borba sa partijom je osuđena na propast.
EPPO to nije znao do jučer.
Možete li mene također dodati u Whatsapp
Broj?
Možete li mene također dodati u Whatsapp grupu.
broj?
Može i mene u grupu
Broj?
I mene takodjer.
I mene takodjer.
Broj u inbox.
I mene takodjer.
Broj u inbox.
mene također, poslao sam broj mobitel na wall, valjda je to inbox na ovom forumu
dodao bi komentar: "junaci su hrabro pali..."
...i pitanje...u trenutnoj situaciji, a i generalno prema zakonskoj regulativi, koliko bi min. % trebalo imati udruženo da bi se imalo ikakav utjecatj na mehanizme upravljanja kompanijom? ...5%...ili čak i 25% ?
hvala
Plan je proveden.
Dionice više nema na ZSE... (:
5% treba skupiti malih dionicara
Znači, oni nalozi na 49EUR je bila zadnja prilika da se izađe iz ATPL dok je još na ZSE?
A zašto bi ijedan normalan dioničar izbio sebi pare iz džepa? Delist, idemo na OTC i nema prodaje ispod fer cijene.
A zašto bi ijedan normalan dioničar izbio sebi pare iz džepa? Delist, idemo na OTC i nema prodaje ispod fer cijene.
Bilo bi super kad bi bilo tako.
Ukoliko se trezor ili vecinski od početka ne postavi čvrsto na bidu, mislim da ce biti onih koji ce prodavati po sistemu "daj sto das"...... Uvijek ih je bilo i bit će. Posebno zato jer je ostao izuzetno veliki broj malih dionicara koji uskoro vise neće moci ponuditi svoje dionice na prodaju na ZSE kad im zatreba novac za nesto drugo.
Tako je.
Evo, jedan takav "normalan" samo dan nakon spustine gdje se moglo dobiti 48,37 nudi svoj pristojan paket po samo 44,90.......
Evo, jedan takav "normalan" samo dan nakon spustine gdje se moglo dobiti 48,37 nudi svoj pristojan paket po samo 44,90.......
Evo čisto iz mog iskustva, za one koji ne znaju puno o tom i misle da će kasnije biti lako na OTC .
Znači, nemam ATPL ali imam CHAG koji je isto tako delist sa ZSE prije 6-7 god. i što se tada događa na OTC-tržištu. Vi ih stavite na prodaju i tu stoje 1-2 - 3 god. jer nema zainteresiranih kupaca. Jedini kupac koji može biti zainteresiran je Atlantska Plovidba, ali vaše dionice njima više nisu bitne ni važne, te će Vas samo ucjenjivat na cijeni u slučaju vaše prodaje.
Opet ponavljam to je moje iskustvo nakon delistiranja. Svak radi po svojim planovima i interesima.
Evo čisto iz mog iskustva, za one koji ne znaju puno o tom i misle da će kasnije biti lako na OTC .
Znači, nemam ATPL ali imam CHAG koji je isto tako delist sa ZSE prije 6-7 god. i što se tada događa na OTC-tržištu. Vi ih stavite na prodaju i tu stoje 1-2 - 3 god. jer nema zainteresiranih kupaca. Jedini kupac koji može biti zainteresiran je Atlantska Plovidba, ali vaše dionice njima više nisu bitne ni važne, te će Vas samo ucjenjivat na cijeni u slučaju vaše prodaje.
Opet ponavljam to je moje iskustvo nakon delistiranja. Svak radi po svojim planovima i interesima.
Koji postotak u CHAGu ima većinski?
Sigurno više od 90% ,ali nisam siguran jer je CHAG ipak firma od jedne porodice ( Paškvalin ), te se sa sigurnošću nemože reći koji točan postotak oni imaju.