1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Admin
  • February 12, 2020 at 2:32 PM
  • Slavonac
    Početnik
    Reakcija primljeno
    38
    • September 1, 2023 at 10:06 AM
    • #13,741

Kolega gigic, ako se osjećate bolje prikazujući samo brojke i događaje koji vam odgovaraju narativu, slobodno dajte.

Nema kod mene inata niti prema vama niti ikome.

Lako je proglašavati cijenu dionice posljedicom depresije, neshvaćanja burze jer je biznis Atlantske kompleksan. Pročitajte cijeli intervju sa kapetanom Jerkovićem pa će vam biti jasnije kako to pravi lideri rade, bio je iznimno pametan čovjek.

Pitali ste ovdje što mislimo o P/NAV-u 0.46, u zadnjih godinu dvije su se dogodile stvari koje racionalno objašnjavaju sadašnje trgovanje uz diskont.

U prvom redu nekoliko poteza Uprave protiv dioničara, ne postoji burza koja ne kažnjava takvo ponašanje. Pogledajte Navios Maritime, zašto se uvijek trguje ispod prosjeka (ukratko Angeliki Frangou koja je glavna se svako malo nađe u sukobu interesa). Ne bih htio da Atlantska ne postane hrvatski Navios, ali tamo idemo.

Spominjete otplatu dugova, treba li se time hvaliti, u Upravi su skupo plaćeni profesionalci od kojih bi bilo čudno očekivati da nisu krenuli smanjivati dugove. Spominjete Capex, Cagr, investicije. Ovdje je jedno od najvećih razočaranja u gosparu Peri Kulašu, meštru od mora, koji je bio prisutan kad su novogradnje 2009. skoro potopile Atlantsku. Koliko je brodova tada morao prodati da bi preživjeli. I uzme novogradnje umjesto rentabilnih polovnih brodova. Ajde, to je prošlost, nadajmo se da će se ponoviti trajanje ciklusa od 7-8 godina koje shogun spominje. Na ovim razinama vozarina od Kamsarmaxa nećemo imati ništa, ne treba zatvarati oči pred činjenicama.

Za Batalu imamo elitni prostor u Dubrovniku, u vrijeme rekordnih cijena nekretnina, umjesto da prodaju dok ide. Pretpostavljam da taj dio vode Marko Domijan ili Igor Bilbija koji je iz građevinske branše. Čekaju valjda rekordnije cijene da krenu prodavati stanove, ali cijene će jednom prestati rasti.

„Analitičari su u slučaju Atlantske plovidbe ipak skloni reći da je potencijal daleko iznad aktualne izvedbe. Potvrđuje to i činjenica da je neto vrijednost imovine ovog brodara gotovo dvostruko veća od tržišne kapitalizacije, odnosno ukupne vrijednosti dionica. Pojednostavljeno rečeno, Atlantska plovidba vrijedi gotovo dvostruko više da je netko likvidira i rasproda flotu brodova i drugu imovinu, nego da je proda kao “živu” kompaniju prema burzovnoj cijeni dionice.“

https://pomorac.hr/2023/06/02/brodari-ove-godine-najveci-dobitnici-u-siroj-regiji-uljanik-predvodi-atlantska-ipak-zaostaje/

Meni je postotak od 117% razlike prema NAV-u koji ste spomenuli otvorio novo pitanje, vrlo kontroverzno, zašto mi dioničari ne bi pokupili razliku?

To je svakom 100 EUR po dionici na račun.

Dividende za 2023. neće biti zbog rezultata.

Uprava planira dokapitalizaciju i razvodnjavanje, pozivajući se na statut sa nepoznatom namjerom, teško me netko može uvjeriti da je dobro za postojeće dioničare. Lokalpatrioti će reći da je Atlantska = Dubrovnik, dubrovačka tradicija. Možda nekad, danas nitko iz Dubrovnika nema više utjecaja. Ljudi koji se time hvale nemaju dionice. Većina pomoraca nisu Hrvati. Starim gosparima trebaju novci, prodaju dionice na burzi, slabo se kupuje. Za brodove bi bilo kupaca.

Netko će reći da bi ubili kravu radi odreska. U pravu je. Od krave nećemo vidjeti ni mlijeka ni sira, čak se drznula ritnuti nas svih dokapitalizacijom. Još očekuje da joj sljedeće tri godine damo bonus u obliku najfinije travice.

Najviše bih volio da se skupi hrabrosti među velikim dioničarima i vratimo se na normalni dualistički sustav sa nadzornim odborom.

U RH je sustav bez nadzornog odbora, za koji se odlucila i Atlanska plovidba, uvelo svega 18 od 841 kompanije (podatak iz 2020. godine).

• Infinity
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,987
    • September 1, 2023 at 10:16 AM
    • #13,742
    Quote from proba
    Quote from Infinity

Preporučite mu EDRY

Uz ovoliko vrsnih znalaca, koji argumentirano hvale ATPL, da ja covjeku ista drugo osim kraljice sugeriram, bio bi grijeh

Očekivao sam od vas argumente kad ste prozvali EDRY vs ATPL i dobili fer brzinski osvrt kolege SQ (sad vidim da bodete po cilom svitu peer grupu vs ATPL).

Ja sam samo kroz šalu htio dodati da da ATPL ima vrijednije nekretnine uz more za 15 kilometarsku razliku prema EDRY-jeve utvrde.

Nepoznato mi je jeli EDRY ima još kakvih vrijednosti,slobodno napišite ako ima pošto bolje poznajete kompaniju.

Koliko sam primjetio su osnovani 2018.? Bilo bi također lipo da nas informirate zašto je Grk friško osnovane kompanije ako je to točna info 20 puta pouzdaniji od naše uprave.

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • September 1, 2023 at 10:55 AM
    • #13,743
    Quote from Infinity
    Quote from proba

Uz ovoliko vrsnih znalaca, koji argumentirano hvale ATPL, da ja covjeku ista drugo osim kraljice sugeriram, bio bi grijeh

Očekivao sam od vas argumente kad ste prozvali EDRY vs ATPL i dobili fer brzinski osvrt kolege SQ (sad vidim da bodete po cilom svitu peer grupu vs ATPL).

Ja sam samo kroz šalu htio dodati da da ATPL ima vrijednije nekretnine uz more za 15 kilometarsku razliku prema EDRY-jeve utvrde.

Nepoznato mi je jeli EDRY ima još kakvih vrijednosti,slobodno napišite ako ima pošto bolje poznajete kompaniju.

Koliko sam primjetio su osnovani 2018.? Bilo bi također lipo da nas informirate zašto je Grk friško osnovane kompanije ako je to točna info 20 puta pouzdaniji od naše uprave.

nije me nitko ništa pitao, ali kada razmislim onako, logistički,

i kod nas su te novokomponirane po 100 puta pouzdanije od stogodišnjih, ne znam zašto, ali takav je valjda svjetski trend,

osim toga, uvijek mi je bilo čudno da nam tako veliki biznisMENI, uvijek trebaju te neke dodatne državne poticaje da opstanu, pa kakav je to biznis ako stalno moraš dobivati ili posuđivati da bi biznismenio, samo kada se sjetim Vrdoljaka i BS, pa Varteksa, pa ovdje, ma sve kraljevi nad kraljevima, a kraljica u dronjcima

• Infinity
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,987
    • September 1, 2023 at 11:10 AM
    • #13,744

ATPL nije u dronjcima(možda nekima cijenovno)

Meni osobno je bolje dokapitalizirati za razvoj nego za spašavanje.

Pošto ATPL ima više nego dovoljno imovine za rasprodaju da bi pokrila dug pretpostavljam da se ide u daljni razvoj.

Tko ima viziju,novce i dionica iz dotičnog datuma ima pravo sudjelovati.

Možda posjed dionica ni ne bude uvjet ako se ne realizira u prvom krugu.

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • September 1, 2023 at 11:12 AM
    • #13,745
    Quote from Infinity

Pošto ATPL ima više nego dovoljno imovine za rasprodaju da bi pokrila dug pretpostavljam da se ide u daljni razvoj.

bome joj ni kruna ne blješti

• gigic23
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,212
    • September 1, 2023 at 11:14 AM
    • #13,746
    Quote from Infinity

Vrlo je neobično da netko na ovoj temi eksplicitno kroz post zaista iskaže što misli, a da pri tome to iskaže tako jednostavno i argumentirano.

👍🙂

• Infinity
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,987
    • September 1, 2023 at 11:27 AM
    • #13,747
    Quote from Moller
    Quote from Infinity

Display More

Moram staviti sunčane naočale dok se dopisujem s vama koliko vama keš bliješti 😅

Ja kad ga imam puno jako svrbi, kakvo je vaše iskustvo ?😅😂

• gigic23
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,212
    • September 1, 2023 at 11:33 AM
    • #13,748

Evo malo objektivnih brojeva koji proizlaze iz revidiranih financijskih izvješća

31.12.2015 neto dug po brodu bio je 11,44 mil

Konsolidirani neto dug po brodu bio je 12,67 mil$

31.12.2022 neto dug po brodu bio je 4,29 mil$ (-62,50%)

Konsolidirani neto dug po brodu bio je 4,88 mil$

(-61,49%)

Naravno da u kontekstu ovih brojeva treba gledati i koliko je to u odnosu na NAV. Te brojeve je bolje ostaviti da sami izračunate, ali mogu vam dati naznaku da će vas rezultat jako iznenaditi.

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • September 1, 2023 at 12:41 PM
    • #13,749
    Quote from Infinity
    Quote from Moller

Moram staviti sunčane naočale dok se dopisujem s vama koliko vama keš bliješti 😅

Ja kad ga imam puno jako svrbi, kakvo je vaše iskustvo ?😅😂

kupijo sebi za svaki slučaj, ako se ne potroši može se upotrijebiti za ulaštiti krunu kada zatreba

LAMELNI BRUSNI DISK POLIRCO 115X22 A/V FINE GR. 240

doći će vrijeme i za naš nastup, ali najprije gospari neka se posluže :)

• gigic23
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,212
    • September 1, 2023 at 12:43 PM
    • #13,750

Pokušajmo još malo sa povijesnim usporedbama.

Kako radi objektivizacije i bihevioralnih principa usporediti odstupanja?

Recimo na kraju 2015 godine i kroz Q1 2016 godine cijena 10 gidušnjeg panamaxa recimo kinesko brodogradilište bila je cca 8,5 mil$, a za usporedbu na kraju 2022 godine takvog uvjetno rečeno sličnog broda iste starosti bila je cca 17 mil$.

Ajmo reći da je to porast vriednost cca 100%.

E sada kada bi se tako računavši pokušali referirati na povijesno najnižu vrijednost dionice AP od 97 kn bilo bi zanimljivo kuda bi nas u pokušaju računanja equity i valuacije P/NAV to odvelo.

Konkretno, da li je tadaßnja cijena od 97 kn bila značajno povoljnija nego danas ili......???, naravno sve u kontekstu okvirnog izračuna.

👍❤️

• gigic23
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,212
    • September 1, 2023 at 1:07 PM
    • #13,751
    Quote from gigic23

Pokušajmo još malo sa povijesnim usporedbama.

Kako radi objektivizacije i bihevioralnih principa usporediti odstupanja?

Recimo na kraju 2015 godine i kroz Q1 2016 godine cijena 10 gidušnjeg panamaxa recimo kinesko brodogradilište bila je cca 8,5 mil$, a za usporedbu na kraju 2022 godine takvog uvjetno rečeno sličnog broda iste starosti bila je cca 17 mil$.

Ajmo reći da je to porast vriednost cca 100%.

E sada kada bi se tako računavši pokušali referirati na povijesno najnižu vrijednost dionice AP od 97 kn bilo bi zanimljivo kuda bi nas u pokušaju računanja equity i valuacije P/NAV to odvelo.

Konkretno, da li je tadaßnja cijena od 97 kn bila značajno povoljnija nego danas ili......???, naravno sve u kontekstu okvirnog izračuna.

👍❤️

Display More

Da isčekivanje ne bude predugo ajmo još nalo rasčlaniti elemente.

Kada otprilike pokušamo izraćunati tadaßnji NAV kako brodarstva tako i konsolidirano ispada da se tada dionica tržila na cca multipli P/NAV 1,65, a trenutaćno se trži na cca 0,55 naravno sve konsolidirano.

E sada što stoji iza tih jednostavnih brojeva?

Znači ako gledate Equity kompanije ispada da je on danas cca X 11 rast od 1000% u odnosu na Q1 2016 godine.

Što je sve iniciralo i uzrokovalo taj rast, posljedićno je vezano za niz elemenata i postupanja unazad 7 godina.

Jeli taj rast zadovoljavajući, dovoljan, nedostatan, nezadovoljavajući ostaje na ocjenu svim dioničarima, ali činjenično je da gledajući unatrag CAGR kroz Equity iznosi cca 32,5% godišnje.

Naravno uvijek se može bolje :) <3 👍 :saint:

• calypso
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    601
    • September 1, 2023 at 1:50 PM
    • #13,752

Kakav je ovo nalog bio u 13:42?! 6794 kom po 48EUR? Netko je prodao, ali netko je to i kupio, ovo mi izgleda kao blok transakcija, mislim da nije islo niti preko burze.

Sto zelis kad previse imas?
    Sto mislis kad previse znas?
    (Boa - Za vezu je potrebno dvoje)

• Sheki
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,002
    • September 1, 2023 at 2:11 PM
    • #13,753
    Quote from calypso

Kakav je ovo nalog bio u 13:42?! 6794 kom po 48EUR? Netko je prodao, ali netko je to i kupio, ovo mi izgleda kao blok transakcija, mislim da nije islo niti preko burze.

Jedino mirovinci trguju preko burze :)

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • September 1, 2023 at 2:20 PM
    • #13,754
    Quote from calypso

Transakcije na dan 01.09.2023. do 14:04 

R.br. Vrijeme Cijena Količina Vrijednost Kumulativna količina Kumulativni promet
    713:42:3548,006.794,00326.112,00--
    109:34:3647,6016,00761,6016,00761,60
    209:34:3647,6030,001.428,0046,002.189,60
    309:34:3647,5029,001.377,5075,003.567,10
    410:14:2047,501,0047,5076,003.614,60
    510:14:2047,5021,00997,5097,004.612,10
    612:11:1048,00124,005.952,00221,0010.564,10
  • Junius
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,824
    • September 1, 2023 at 2:28 PM
    • #13,755
    Quote from calypso

Vlaho Lonza našao kupca????

• Spalato33 (grad)
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    350
    • September 1, 2023 at 5:23 PM
    • #13,756

Vlaho Lonza prodao oko 200 dionica i on napušta Atpl,koje li gluposti pišete.Čoviku tribalo za patike pa proda a sta ce sa ova 43000 komada.

• proba
    Početnik
    Reakcija primljeno
    61
    • September 1, 2023 at 5:38 PM
    • #13,757
    Quote from Infinity
    Quote from proba

ja u zivotu nisam pronasao ili procitao analizu dionice koja se ne uspoređuje s peer grupom. npr. netko napise narasla je 30% u 2 godine, a firme iz branse porasle 250% (bubam, al tako je). Ili dividenda je bila 13%, a firme iz branse imale sve preko 50%. Šta vi sami sebe uvjeravate u nešto ili zelite objektivno sagledati dal firma vrijedi više od druge i obrnuto? EDRY se odvojio od majke te godine. Mnogo su stariji. Zasto su bolji? Jedan primjer, potrazi; oni su prodavali dionice dionicarima na vrhu ciklusa, kad je dionica bila oko 42$, a sad otkupljuju od njih dok je dionica na 14. To mi se cini pametno

• Infinity
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,987
    • September 1, 2023 at 5:41 PM
    • #13,758
    Quote from proba
    Quote from Infinity

ja u zivotu nisam pronasao ili procitao analizu dionice koja se ne uspoređuje s peer grupom. npr. netko napise narasla je 30% u 2 godine, a firme iz branse porasle 250% (bubam, al tako je). Ili dividenda je bila 13%, a firme iz branse imale sve preko 50%. Šta vi sami sebe uvjeravate u nešto ili zelite objektivno sagledati dal firma vrijedi više od druge i obrnuto? EDRY se odvojio od majke te godine. Mnogo su stariji. Zasto su bolji? Jedan primjer, potrazi; oni su prodavali dionice dionicarima na vrhu ciklusa, kad je dionica bila oko 42$, a sad otkupljuju od njih dok je dionica na 14. To mi se cini pametno

Oderali vlastite dioničare?

• proba
    Početnik
    Reakcija primljeno
    61
    • September 1, 2023 at 6:02 PM
    • #13,759

Ljudi, ja ne znam nit tko je u Upravi ATPL-a, nego citam da pljujete po njima. Ne znam nit tko je Lonza il kako vec. Ne znam nit cijenu ATPL-a, nego mi smijesno kako ne usporedujete dionice nego pisete samo o ATPL-u u vakumu. Ja vam zelim srecu i zaradite lovu, ali meni to nema smisla. A mozda zapravo ja ne kuzim stvari. Uglavnom, toliko. Nadam se da nisam nikoga uvrijedio. Pozdrav

• chief24
    Početnik
    Reakcija primljeno
    13
    • September 4, 2023 at 12:40 PM
    • #13,760
    Quote from Slavonac

Kolega gigic, ako se osjećate bolje prikazujući samo brojke i događaje koji vam odgovaraju narativu, slobodno dajte.

Nema kod mene inata niti prema vama niti ikome.

Lako je proglašavati cijenu dionice posljedicom depresije, neshvaćanja burze jer je biznis Atlantske kompleksan. Pročitajte cijeli intervju sa kapetanom Jerkovićem pa će vam biti jasnije kako to pravi lideri rade, bio je iznimno pametan čovjek.

Pitali ste ovdje što mislimo o P/NAV-u 0.46, u zadnjih godinu dvije su se dogodile stvari koje racionalno objašnjavaju sadašnje trgovanje uz diskont.

U prvom redu nekoliko poteza Uprave protiv dioničara, ne postoji burza koja ne kažnjava takvo ponašanje. Pogledajte Navios Maritime, zašto se uvijek trguje ispod prosjeka (ukratko Angeliki Frangou koja je glavna se svako malo nađe u sukobu interesa). Ne bih htio da Atlantska ne postane hrvatski Navios, ali tamo idemo.

Spominjete otplatu dugova, treba li se time hvaliti, u Upravi su skupo plaćeni profesionalci od kojih bi bilo čudno očekivati da nisu krenuli smanjivati dugove. Spominjete Capex, Cagr, investicije. Ovdje je jedno od najvećih razočaranja u gosparu Peri Kulašu, meštru od mora, koji je bio prisutan kad su novogradnje 2009. skoro potopile Atlantsku. Koliko je brodova tada morao prodati da bi preživjeli. I uzme novogradnje umjesto rentabilnih polovnih brodova. Ajde, to je prošlost, nadajmo se da će se ponoviti trajanje ciklusa od 7-8 godina koje shogun spominje. Na ovim razinama vozarina od Kamsarmaxa nećemo imati ništa, ne treba zatvarati oči pred činjenicama.

Za Batalu imamo elitni prostor u Dubrovniku, u vrijeme rekordnih cijena nekretnina, umjesto da prodaju dok ide. Pretpostavljam da taj dio vode Marko Domijan ili Igor Bilbija koji je iz građevinske branše. Čekaju valjda rekordnije cijene da krenu prodavati stanove, ali cijene će jednom prestati rasti.

„Analitičari su u slučaju Atlantske plovidbe ipak skloni reći da je potencijal daleko iznad aktualne izvedbe. Potvrđuje to i činjenica da je neto vrijednost imovine ovog brodara gotovo dvostruko veća od tržišne kapitalizacije, odnosno ukupne vrijednosti dionica. Pojednostavljeno rečeno, Atlantska plovidba vrijedi gotovo dvostruko više da je netko likvidira i rasproda flotu brodova i drugu imovinu, nego da je proda kao “živu” kompaniju prema burzovnoj cijeni dionice.“

https://pomorac.hr/2023/06/02/brodari-ove-godine-najveci-dobitnici-u-siroj-regiji-uljanik-predvodi-atlantska-ipak-zaostaje/

Meni je postotak od 117% razlike prema NAV-u koji ste spomenuli otvorio novo pitanje, vrlo kontroverzno, zašto mi dioničari ne bi pokupili razliku?

To je svakom 100 EUR po dionici na račun.

Dividende za 2023. neće biti zbog rezultata.

Uprava planira dokapitalizaciju i razvodnjavanje, pozivajući se na statut sa nepoznatom namjerom, teško me netko može uvjeriti da je dobro za postojeće dioničare. Lokalpatrioti će reći da je Atlantska = Dubrovnik, dubrovačka tradicija. Možda nekad, danas nitko iz Dubrovnika nema više utjecaja. Ljudi koji se time hvale nemaju dionice. Većina pomoraca nisu Hrvati. Starim gosparima trebaju novci, prodaju dionice na burzi, slabo se kupuje. Za brodove bi bilo kupaca.

Netko će reći da bi ubili kravu radi odreska. U pravu je. Od krave nećemo vidjeti ni mlijeka ni sira, čak se drznula ritnuti nas svih dokapitalizacijom. Još očekuje da joj sljedeće tri godine damo bonus u obliku najfinije travice.

Najviše bih volio da se skupi hrabrosti među velikim dioničarima i vratimo se na normalni dualistički sustav sa nadzornim odborom.

U RH je sustav bez nadzornog odbora, za koji se odlucila i Atlanska plovidba, uvelo svega 18 od 841 kompanije (podatak iz 2020. godine).

Display More

jedna ispravka, 2009g nije Kulas kupio novograd je nego upravo Jerkovic

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.) 471

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:15 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 12:58 PM
    2. Odgovora
      471
      Pregleda
      203k
      471
    3. umalo

May 21, 2025 at 12:58 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 12:22 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. All

May 21, 2025 at 12:22 PM
    1. ADPL (AD Plastik d.d.) 3.2k

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:06 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 21, 2025 at 11:38 AM
    2. Odgovora
      3.2k
      Pregleda
      1.5M
      3.2k
    3. All

May 21, 2025 at 11:38 AM
    1. INGR (INGRA d.d.) 1.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:06 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 11:26 AM
    2. Odgovora
      1.9k
      Pregleda
      833k
      1.9k
    3. All

May 21, 2025 at 11:26 AM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 11:22 AM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      911k
      2.1k
    3. All

May 21, 2025 at 11:22 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

umalo May 21, 2025 at 12:58 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

All May 21, 2025 at 12:22 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 21, 2025 at 11:38 AM
  • INGR (INGRA d.d.)

All May 21, 2025 at 11:26 AM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

All May 21, 2025 at 11:22 AM
  • GRNL (Granolio d.d.)

maher May 21, 2025 at 8:41 AM
  • CROS (CROATIA osiguranje d.d.)

marinac May 20, 2025 at 9:23 AM
  • Što smo danas tržili

vitoo May 19, 2025 at 4:32 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

accountant May 16, 2025 at 7:37 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

All May 16, 2025 at 3:38 PM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,799 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 3 months ago
  • Što smo danas tržili

5,998 Replies, 5 years ago
  • SPAN (SPAN d.d.)

2,567 Replies, 3 years ago