Jeli netko sa foruma kupio 10tis kom jednim klikom prsta?! 😎
VLEN (Viktor Lenac d.d.)
-
-
-
Ja nisam 10 000 ali nešto jesam...
-
I evo službenog poziva na skupštinu
-
I evo službenog poziva na skupštinu
Dividendica.
-
Ne znam što se gurate kupiti preko 16kn, pričekajte crveni dan pa lijepo ispod 16kn kupujte...uhvatili ste se dividende ,pa preplatite dionicu (bez potrebe) taman za iznos dividende.
-
Ne znam što se gurate kupiti preko 16kn, pričekajte crveni dan pa lijepo ispod 16kn kupujte...uhvatili ste se dividende ,pa preplatite dionicu (bez potrebe) taman za iznos dividende.
Pa kupujemo da ne bi vi kupili ispod cijene po kojoj ste prodali . Samo zato da vama napakostimo, nemamo drugog interesa .
-
Ne znam što se gurate kupiti preko 16kn, pričekajte crveni dan pa lijepo ispod 16kn kupujte... uhvatili ste se dividende,pa preplatite dionicu (bez potrebe) taman za iznos dividende.
Pa kupujemo da ne bi vi kupili ispod cijene po kojoj ste prodali . Samo zato da vama napakostimo, nemamo drugog interesa . JA
I šta ćemo sad, Marine!
-
I šta ćemo sad, Marine!
Čekati crvenilo na burzama, klasika.
-
Preko 90% dobiti iz 2021.(blizu 18,8mil kn) isplaćuju u obliku dividende.
1Q samo bio 26mil kn, da isplate slijedece godine 30%,puna saka brade.
I te kako se po meni isplati drzati jos godinu dana. A vi prosudite po svom vlastitim nahođenju.
-
I te kako se po meni isplati drzati jos godinu dana. A vi prosudite po svom vlastitim nahođenju.
Narav joj je volatilna, čas si gore, sad si dole...
-
-
bol zbog propuštene dobiti kod dionica često je intenzivnija od boli zbog stvarnog gubitka...
-
bol zbog propuštene dobiti kod dionica često je intenzivnija od boli zbog stvarnog gubitka...
Kako onda uopće preživljavate s obzirom da ste propustili enormne rastove na tisućama dionica samo ove godine????Mora biti da ste shrvani od bola?!
Ja jedva preživljavam s obzirom da sam bio u dionici od 8kn pa sve skoro do 16kn. Uz to sam vam glumio market makera, te bi podmetnuo leđa svaki put kad bi dionica jako pala, a prodavao vam kad bi porasla.
-
Sad kupi kad raste, a prodaji kad jos vise naraste.
-
USNS Yuma je u jos pod paskom radnika Lenca u vojnoj luci u Splitu.
-
Može li netko pojasniti koji je razlog da šarafaju po Yumi u Splitu, a ne u Rijeci?
-
Može li netko pojasniti koji je razlog da šarafaju po Yumi u Splitu, a ne u Rijeci?
Yuma je izgleda išla ća, ne vidim je više sa balkona....
-
Išla bacit đir do Italije, ipak je gazda Talijan
-
Isli su jucer.
-
Ako se vidi s balkona u Crotonu, a ne vidi s balkona u Splitu, hoće li cijena rasti ili padati ?
-
Ako se vidi s balkona u Crotonu, a ne vidi s balkona u Splitu, hoće li cijena rasti ili padati ?
Ja sam stavio košaru, čekam vas... cipli, špari, papline, šta god upadne dobro je...
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun