Ako u ovoj krizi gledamo kojoj dionici kriza pogoduje onda je VLEN među prvima, zbog remonta koji se ne mogu obaviti na području zahvaćenim stanjem u Ukrajini. Tako da se u Izvješću navodi da je VLEN morao i odbiti neke narudžbe jer nema tolike kapacitete kolika je potražnja.
VLEN (Viktor Lenac d.d.)
-
-
-
Vidjet ćemo sve uskoro... Podcijenjena jest, ali takva može biti iduće tri godine, bez da se ikad korigira na pravu vrijednost. Dobra je stvar da kompanija nema dug pa je rizik vrlo malen. Najgore što mi se može dogoditi je da ne zaradim.
-
Vidjet ćemo sve uskoro... Podcijenjena jest, ali takva može biti iduće tri godine, bez da se ikad korigira na pravu vrijednost. Dobra je stvar da kompanija nema dug pa je rizik vrlo malen. Najgore što mi se može dogoditi je da ne zaradim.
Ja mislim da je najgore što se može desiti je da ne platimo porez. U zaradu ne sumnjam.
-
vani pokolj, a dionica VLEN kao u nekoj konsolidaciji na razinama 15-16 kn
ako izdrži iznad 15 kn do izvješća... proričem joj svijetlu budućnost!
-
vani pokolj, a dionica VLEN kao u nekoj konsolidaciji na razinama 15-16 kn
ako izdrži iznad 15 kn do izvješća... proričem joj svijetlu budućnost!
Kakav pokolj vani?
Nemojte plašiti investitore.
Ja bas danas malo podebljala poziciju.
-
Plus 2 posto na stranim indeksima mi se ne čini baš kao pokolj. Možda ja krivo gledam.
-
Plus 2 posto na stranim indeksima mi se ne čini baš kao pokolj. Možda ja krivo gledam.
Dobro gledate kolega samo ste vjerojatno malo “ubili oko “ popodne, a ja otišla van iskoristiti ovaj prekrasan jesenski dan za boravak u prirodi i vratila se iz zelenila u zelenilo
-
Dobro gledate kolega samo ste vjerojatno malo “ubili oko “ popodne, a ja otišla van iskoristiti ovaj prekrasan jesenski dan za boravak u prirodi i vratila se iz zelenila u zelenilo
Svaka čast, odlična preporuka!
Dok se na ekranu crveni, zaista treba otići i uživati u prirodnom zelenilu, umjesto beskorisnog trošenja živaca!
-
Još jedan ogroman brod od 200m došao u Lenac. I to sa Malte.
Sve mi se čini da se većinski vlasnik dosta slabo uklopio u hrvatski način poslovanja. On svojoj firmi u Hrvatskoj šalje poslove i jača dobit i vrijednost kompanije umjesto da ispumpava novce van.
-
Dobit se cijelo vrijeme gomila. Kad tad će se osjetiti na cijeni. Bitno mi je samo da be ulazim baš preduboko, ali mi je ok..
-
-
Živnula trgovina, nije loše
-
Netko iz top10 izgleda ide van. Poveci skriveni nalog prvi je na prodaji zajedno s jednim malim sastrane.
-
Netko iz top10 izgleda ide van. Poveci skriveni nalog prvi je na prodaji zajedno s jednim malim sastrane.
Ako je to onaj što je jučer i danas na aukciji prije 9:30 stavljao otprilike 17000 kom možda je i rasprodao. 14:36 Evo prodano skoro 36.000 kom.
-
Ako je to onaj što je jučer i danas na aukciji prije 9:30 stavljao otprilike 17000 kom možda je i rasprodao.
Čini se da ste u pravu, izgleda da smo sve pokupovali ili to ide prevelikom brzinom pa se ne stigne puniti ask?
-
Ako je to onaj što je jučer i danas na aukciji prije 9:30 stavljao otprilike 17000 kom možda je i rasprodao.
Čini se da ste u pravu, izgleda da smo sve pokupovali ili to ide prevelikom brzinom pa se ne stigne puniti ask?
Svi koji kupuju, kupuju po cijeni na Asku. Mene više zanima tko kupuje, nego tko prodaje. I koliko namjerava kupiti?
-
Svi koji kupuju, kupuju po cijeni na Asku. Mene više zanima tko kupuje, nego tko prodaje. I koliko namjerava kupiti?
Po nalozima je kupovao veći broj pojedinaca, a prodavao samo jedan. Pa se i ja pitam da li je bolje uradio taj jedan ili većina koje je kupila dionice. Znade li taj jedan što većina ne zna ili je ipak većina u pravu zbog kupnje? Meni ostaje da čekam sa svojim dionicama izvješće na odgovor.
Eh, sada vidim da kupnja ide i dalje po višim cijenama.
-
Po nalozima je kupovao veći broj pojedinaca, a prodavao samo jedan. Pa se i ja pitam da li je bolje uradio taj jedan ili većina koje je kupila dionice. Znade li taj jedan što većina ne zna ili je ipak većina u pravu zbog kupnje? Meni ostaje da čekam sa svojim dionicama izvješće na odgovor.
Mogao bi biti Elvio. Mislim da nas za kupnju ima vise kandidata. Dobro je sto nije morao rusit cijenu.
-
Danas još dva nova broda u Lencu. Jedan veliki tanker i jedan trajekt Jadrolinije.
Ako se ne varam to je sad čak osam brodova trenutno u Lencu. Otkako pratim, nikada nisu bili ovako puni. Obaraju sve rekorde.
-
Danas još dva nova broda u Lencu. Jedan veliki tanker i jedan trajekt Jadrolinije.
Ako se ne varam to je sad čak osam brodova trenutno u Lencu. Otkako pratim, nikada nisu bili ovako puni. Obaraju sve rekorde.
Tako je, 8 brodova prema ovom prikazu.
Poz
-
Zašto je onda cijena dionice tako mala
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-