Kolega mittko,nije li ovaj obrazac na btc rising wedge,mislim na weekly?
Meni je na dnevnom vise nego ocit H&S
Kolega mittko,nije li ovaj obrazac na btc rising wedge,mislim na weekly?
Meni je na dnevnom vise nego ocit H&S
Ne izgleda nimalo dobro...dno je ili cc.20k po mojem ili cc.30-32k po vasem😬
meni bi odgovaralo i dno na 1-4k...
meni bi odgovaralo i dno na 1-4k...
a kad bude uzlet, pokrpat rupe pa u zlato i beton...ajde malo plastike i telekoma ovo malo homoljublja sto je ustalo🤑
čekam nisko da se potriplamo...pa nek bude ili pukovnik na shitoinu ili pokojnik na zse🤣
malo za raspoloženje
ili ovo... da ne završi ovako
..pa nek bude ili pukovnik na shitoinu ili pokojnik na zse🤣
Hahahaha! A ostale kombinacije? 2 na drugu je 4.
al ga tone, nadam se da će ga zakopati da se ne oporavi.
Istočna obala SADa se probudila, mislim da su dobili proljev i bez kave garavuše kad su ovo vidjeli.
ma nije to ništa
2018 god pad je bio 90%
kao naša zse
samo za raziku od zse koja je lopovsko društvo kripto će samo donjet veselje u kratkom roku
danas stvarno ludilo 😬 amo tehničari javite kada kreće oporavak da se mogu dobro pozicionirati u Altima, tu će najviše potegnuti
slažem se, tu će se najviše poginuti.
Kad će blokada? Na koliko je inače?
Totalni pomor na kripto marketu, raslo je nevjerojatno brzo, a čini mi se da pada još brže. Ne bi me čudilo da do kraja dana ETH ode ispod 2000 USD, a Bitcoin ispod 30 000 USD.
Nekad valja slušat i stare mudrace Buffeta i Mungera, čak i kad izgledaju da ih je vrijeme pregazilo obično su u pravu. Jest da se na kriptu dalo brutalno zaraditi kao vjerojatno na ničem do sada u povijesti, ali ovo je toliko brutalno volatilno da treba imati top znanje, stop loss strategiju i znati kada ući, ali i izaći iz svega.
Kripto je market milenijalaca i sada se ta generacija prvi put suočava s ozbiljnim gubicima, jer je u zadnjih pola godine mnogo ekipe ušlo ovdje, a neki su očito mislili da je cesta jednosmjerna prema gore.
Totalni pomor na kripto marketu, raslo je nevjerojatno brzo, a čini mi se da pada još brže. Ne bi me čudilo da do kraja dana ETH ode ispod 2000 USD, a Bitcoin ispod 30 000 USD.
Radnog dana ili sunčanog?
Nemam pojma dokle će ni kada, ali ovo će dobrano odrediti budući smjer kretnaja tržišta i psihologiju sudionika na istome.
pred 10 dana je vrijedio 60 000, sad ga bacaju kroz prozor na 30 000... nema šta to se zove true asset value.
Ufff...samo da ne bude kao tulipani..psihologija krda na djelu...🤔
Posteno zakucavanje 35-50% pad svega, mislim da se s ovim moze sigurno reci da su usli u downtrend sad je samo pitanje odakle ce odbijanac i tko ce se usudit hvatat padajuce nozeve s obzirom da ovi padajuci nozevi mogu tezit par biljuna dolarcica