Ode Chia sa 1100 na 1700... neloše. Sad se iskorigirala ali zanimljivo...
Pa nemoj kupovat chiu u Bio&Bio, kupi u Sparu
da, ovaj vikend je bio vikend u sparu.
Display MoreDisplay MoreKristalna kugla "strikes again" Ovo je bilo brzo. Nažalost nisam ovo shortao, ali sam na vrijeme izašao iz long pozicije.
Cijena je došla točno do prve razine otpora na oko 50k, sada treba pričekati konsolidaciju i vidjeti hoćemo li imati još jedan leg prema dolje.
Vjerojatno ćemo kao osnovnu jedinicu koristiti "satoshi", to je 1/100.000.000 dio Bitcoina.
Ovo je nekakav moj "game plan", satni graf, futuresi. Šta mislite?
Jučer sam već rasporedio limit sell naloge, ali me nije poklopio ovaj prvi odbijanac, bio sam previsoko. Sada se nadam da ćemo vidjeti i drugi odbijanac prije breakouta iz bear flaga. Vrh flaga je taman na retestu ovog velikog wedge-a na daily grafu.
Evo još jedan graf od jednog tipa kojeg pratim, dobro je uočio Wyckoff-a. Prvi target mu je približno isti kao i moj.
BTC apdejt
I ovo se odigralo školski. Vidjeli smo pullback do cca 59k gdje je 0,618 Fib i onda još jedan leg prema dolje, točno do targeta na 42k.
Sada bismo trebali vidjeti odbijanac negdje do 50k. Za detalje moram vidjeti niži TF, a to planiram navečer kod kuće.
Svi za ovo krive Muskov tweet, ali ja se ne bih baš sa time složio. Puno ranije je bilo jasno da smo u downtrendu. Pogledajte ovu sličicu
prije tjedan dana sam postavio osobno 41 do 43 000$
napisao sam
prije tjedan dana sam postavio osobno 41 do 43 000$
napisao sam
sad bi bilo lijepo da napises 65000
Pa tko normalan bi vise uložio ozbiljnu lovu u energetski neučinkovit protokol koji je jedan psihotični sociopat može jednim tweetom dizati i spuštati kako mu se digne?
sad sam ušao u HBAR
okruglo mislim količinu
ulaz 0.3040$
moglo je i bolje al isto tako i gore ja zadovoljan
do kraja ove god 4$ minimum bar mislim
eto to sam napisao unaprijed pola god
za studenta i previše
Display Moresad sam ušao u HBAR
okruglo mislim količinu
ulaz 0.3040$
moglo je i bolje al isto tako i gore ja zadovoljan
do kraja ove god 4$ minimum bar mislim
eto to sam napisao unaprijed pola god
za studenta i previše
zašto baš u hederu, šta je sa atom, chainlink, ada, polygon...
Ako si uletio zbog sitne cijene mogao si slobodno i u safemoon, šibe i slična sr**a
samo moj odabir
nisam radi cjene
kupio sam i bitkon 4 naloga sam imao postavita svaki po 10% od cjeline
a HBAR jedini razlog što je samo vezan uz$
opet moj odabir i veliki potencijal moguće po nekim kartama i 10$ do kraja god
A naj veća dobit se očekuje isključivo iz sprdnje na
Australian Safe Shepherd
ASS
Pa tko normalan bi vise uložio ozbiljnu lovu u energetski neučinkovit protokol koji je jedan psihotični sociopat može jednim tweetom dizati i spuštati kako mu se digne?
Di si bio kad je Bakić kupovao svoju Barcelonu?
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…i-foto-20210514
Evo malo za informaciju
Moram u krevet, ne mogu više pratiti. Ostavit ću stop nisko, malo iznad ulaza, tako da ne budem u gubitku ako trejd krene u krivom smjeru. Stavio sam i limit sell naloge oko targeta. Poluga mi je x10, tako da će, ako dođe do targeta, profit biti cca 150%. Sada sam trenutno na +27%.
Stavljam apdejt 1H grafa. da vidite "game plan".
@mitko
Slabo ćeš ti spavat kolega (nisam ciničan kada to pišem).
ne znam, meni osjećaj za filing kaže da je to to od ovog suludog rasta, ide hlađenje na način lower highs lower lows i nekakvo dno kroz pola godine u rasponu 15 000-20 000$ Kako ovo smeće ima sve više sljedbe tako će ti rastovi i padovi kraće trajati ali će biti jednako jako (korektivni) kao uvijek tako da će fino roknuti.
@mitko
Slabo ćeš ti spavat kolega (nisam ciničan kada to pišem).
bogami spavamo ko bebe ipak je to DEDA kripta...
ne znam, meni osjećaj za filing kaže da je to to od ovog suludog rasta, ide hlađenje na način lower highs lower lows i nekakvo dno kroz pola godine u rasponu 15 000-20 000$ Kako ovo smeće ima sve više sljedbe tako će ti rastovi i padovi kraće trajati ali će biti jednako jako (korektivni) kao uvijek tako da će fino roknuti.
jeste mozda tako mislili i 2017 na 3-4000$? odonda samo sto nije otisao na 0$... stalno to cekamo i samo sto nije
Valjda ce sutra ako ne vec i danas....
Cisto usporedbe radi. Ovo smece od btc-a koje samo sto nije propalo je naraslo kolko je naraslo.
ZSE - koja je to dionica donijela bar upola prinosa od btc-a?
Znate kako kaže Buffett, nema tu intrinzične vrijednosti
i zaista, kako je naraslo tako može i sutra roknuti
tržišna kapitalizacija BTC-a je ogromna i mislim da današnji klinci koji 'ulažu' u kripto jer, eto ne kuže dionice, misle da su skužili ovo
ni ne znaju koliko su u krivu
daj bože da se varam
i ja sam posredno izložen kriptu, preko $SOS
ali oni imaju i neki svoj stari uhodani biznis, rudare BTC i ETH pa je rizik ipak disperziran
2017. u ožujku sam i kupio btc samo zato jer sam shvatio. 9 mjeseci poslije lizao je 20 000. I pnda polagano padao do 3000... sad će opet. Na OPTE sam 2019. zaradio 300 000... itd. itd
Display MoreZnate kako kaže Buffett, nema tu intrinzične vrijednosti
i zaista, kako je naraslo tako može i sutra roknuti
tržišna kapitalizacija BTC-a je ogromna i mislim da današnji klinci koji 'ulažu' u kripto jer, eto ne kuže dionice, misle da su skužili ovo
ni ne znaju koliko su u krivu
daj bože da se varam
i ja sam posredno izložen kriptu, preko $SOS
ali oni imaju i neki svoj stari uhodani biznis, rudare BTC i ETH pa je rizik ipak disperziran
Kolega, nije ni Google nekad imao intrinzičnu vrijednost, već samo algoritme. Postoje i unaprjeđuju se blockhain tehnologije koji pružaju mnogo više od "digitalnog novca", već praktički predstavljaju zasebnu infrastrukturu, ali vrijednost toga je vrlo teško odrediti u začetku. Za pravu masnu zaradu treba biti ahead of the curve...