Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama
-
-
-
Evo moje viđenje za BTC. Ponovo se formirao bearish pennant, sa targetom 42-43k. Iznad je trendlajn, cijena je blizu, uskoro bismo trebali vidjeti breakout. Ako se cijena još neko vrijeme bude kretala sideways, moguće je da probije trendlajn i da to bude trigger za pojačanu kupnju i rast cijene. Na grafu su oba scenarija.
Ovo je 1H graf. Trenutno je "wait and see". Trend je prema dolje, veća je vjerojatnost da ćemo vidjeti daljnji pad, ali važno je pričekati potvrdu. Malo me brine što ponovo vidimo isti pattern, obično ne bude tako "simple", zato mislim da bismo mogli vidjeti i prvo jedan "fakeout" prije daljnjeg pada prema 42k.
-
-
Mittko, samo malo napomena...postojale su 4 negativne divergencije na satnom grafu, a koje su signalizirale down proboj...cijeli dan sam off, sad sam sjeo za lap...
-
dobro jutro svima i zamolio bi ekipu da pomogne reći gdje smo na kojem kolodvoru
-
Dobro jutro.
Ja sam virnula, bolje je nego pročitati vijesti
Za hold još nije. Barem meni koja gledam pattern. Onima na indikatorima možda i je
Na satnom grafu bullish formacija , i vjerojatna konsolididacija
Veća je vjerojatnost na gore, al' nikad ništa nije sigurno
Treba staviti stop oko 51 tisuću
-
Problem kripta je kronični manjak pravih, snažnih obrazaca.
Pravog šampona ili šampona naopako ne vidjeh-u ovo malo vremena što pratim...
-
ekipa ima kakva potvrda trenda
-
Eto, to je kripto. Dobro sam predvidio smjer, ali ovaj "fakeout" je bio predubok pa me stopiralo na spavanju. Pogledajte ovu svijeću, "mučki provoktor"
-
Negativne divergencije su bile na SATNOM GRAFU i moralo je doći do pada...a proboj trokuta nije bio lažni, već target nakon proboja nije predubok.
U trenutku preokreta u uptrend nastale su 3 pozitivne divergencije na satnom grafu!
-
-
i kako se razvijaju pozitivne divergencije
Neo naredio ne kupiti Bitcoin dva puta i uslijedio oporavak
-
ja sam u ovom bounce-u opet prodao sve kaj sam držao a kupio sam dio u ovom dipu prema 48k.. i sad čekam daljnji razvoj situacije.. ako se odbije od zone 56k ide opet prema dolje.. ako ne - up... pratimo dalje
-
Jel ima tko od vas u portfelju Harmony One (ONE)?
Dosta sam ga se nakupovao ovih dana.
Vrlina mu je za krypto pojmove revolucionarna jer daje mogućnost odratit milijuje transakcije u sekundi sa 0 fee.
Dajem mu veliku šansu za budućnost a i skoro vrijeme mislim da će ga ekipa natamburat gore jer stvarno je ono što fali tom tržištu, pogotovo manji fee.
-
i kako se razvijaju pozitivne divergencije
Neo naredio ne kupiti Bitcoin dva puta i uslijedio oporavak
Gosp. Neo kaj sad opet ronimo
-
Jel ima tko od vas u portfelju Harmony One (ONE)?
Dosta sam ga se nakupovao ovih dana.
Vrlina mu je za krypto pojmove revolucionarna jer daje mogućnost odratit milijuje transakcije u sekundi sa 0 fee.
Dajem mu veliku šansu za budućnost a i skoro vrijeme mislim da će ga ekipa natamburat gore jer stvarno je ono što fali tom tržištu, pogotovo manji fee.
Dobar projekt. izletio je iz descending wedge-a prije 2 dana - cekam retest i konfirmaciju, pa ću ga dokupiti.
Provjeri i Solanu, takodjer dobar ecosystem, velike brzine i mali fee, imao sam ga sreće ubosti po 12USDT.
-
Nisam mjesec dana bio ovdje na temi i drago mi je da su se neki iskusni forumasi raspisali na temi.. kol. zlocesta je 🔥
Jednostavno se ne sjetim pogledati ni zse i forum .. pisao sam zadnji put i nakon voznje matic-om i ava-om trenutno x 6,5 😳😂
potpuno nestvarno, jbt bez posla ostao 31.12. Sad razmisljam o imanju u gorskom kotru..
Zelim vam svima ko sebi, lp
-
Savjet od srca.
Pola love nazad . U imanje !
Kako piramidalno ulazimo, tako i izlazimo.
-
u sve u sve samo u zse ne
-
U jednom trenu će i ZSE bit dobar
Ako BTC ne ode na novi vrh i odbije se nazad od ovih 60-tak moglo bi bit svega
-
Izgleda da ide gore
Vidim dvije bullish svjeće, i dvije male svjećice konsolidacije, izgleda da ovo ide gore
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner