Evo ga i Morgan Stanley.
Morgan Stanley becomes the first big U.S. bank to offer its wealthy clients access to bitcoin funds
Evo ga i Morgan Stanley.
Morgan Stanley becomes the first big U.S. bank to offer its wealthy clients access to bitcoin funds
Bitcoin is now worth more than a one kilogram gold bar.
Vikendi su dobri za trgovanje altcoinima. U zadnje vrijeme vikendom BTC nije toliko volatilan pa ne utječe puno na altcoine i da im zraka. Vikendom ne rade burze pa ne moraš pratiti kretanje DXY, tržište kapitala u US, obveznice i ostale stvari koje znaju imati utjecaj na kripto.
Ja sam trenutno u nekoliko pozicija, za sada manje-više ide dobro. Puno drugih izgleda bullish, ali ne mogu sve popratiti i servisirati, već mi je i ovih 5 pozicija previše. Veće pozicije su mi sa manjim marginom, a sa nekim manjim pozicijama se igram i sa većim polugama, zgodno je za vježbati TA na manjim TF.
Disclaimer: sve što znam o TA naučio sam ovdje od vas nekoliko crtača i bacača graha pa vam šaljem i virtualno piće (tko zna, možda i pravo jedanput)
Pitanje: na ETH dvosatnom grafu vidim S-H-S formaciju koja bi trebala rezultirati padom ispod 1750 USD samo ne vidim do kud, čini mi se da je potpora 1100-1300... da li sam i koliko pogriješio? Isprike što ne prilažem nikakavu sliku da se ne sramotim dodatno...
Ovaj ether ?
SHS , mislite na ovo žuto ?
Ako je to, nije se realizirao i to se snatra bullish
Ova formacija, na 30 minutnom, right angled broadening, obrnuti trokut.. uglavnom okine na gore. Morate paziti , ili trgovati unutar linija, ako prošeće još jednom
Evo, ovo na brzu brzinu
Prije sam mislio na širu sliku od vaše žute, ugrubo sve što se vidi zadnja 2 tjedna, hvala svakako, provjeravam sebe da li ispravno gledam
ma sve je to ništa.
ja čekam da mitkko izbaci Mitkkoin ili da svoju firmu izlista na ZSE.
tu bi odmah kupio manjinski udio.
čovječe, tip ne spava, a na bilanci imaš biznis, dionice i crypto.
btw., imaš li još i neku nekretninu pod rentom, pa da sve fino zaokružimo?
ma sve je to ništa.
ja čekam da mitkko izbaci Mitkkoin ili da svoju firmu izlista na ZSE.
tu bi odmah kupio manjinski udio.
čovječe, tip ne spava, a na bilanci imaš biznis, dionice i crypto.
btw., imaš li još i neku nekretninu pod rentom, pa da sve fino zaokružimo?
Haha, imam i nekih nekretnina, ali ih ne rentam, zahebancija je to sa najmoprimcima, stoje mi prazne i ne znam što sa njima Nešto od toga sam kupio, a nešto sam i sam sagradio Sada ću ih vjerojatno prodati jer su cijene otišle u nebo, pa ponovo izgraditi nešto novo.
Pogledala ether, meni ovo izgleda kao diamond
Ili je nastavni, ili je reversal.
Ajde pogledati ćemo ga opet predvečer, u edukativne svrhe
reče mi neki lik iz amerike koji kao navodno ima neke info da bi ovaj dogecoin mogao porasti. kad vidim da trenutno u mjenjačnici možeš unovčiti 95 vrsta coina onda mi to malo liči na vračanje. pa ako prođe onda jesam ti rekao. no nek ostane upisano da je na današnji dan 0,37kn.
par sati nakon 1680 dosegnut, ima li predikcija što bi dalje moglo? kad uletit? dakle vani sam ako netko nije shvatio, tu se barem ne moramo lagat
Jel ima netko odgovor kako je najbolje eure vratiti na devizni (najsigurnije i najjeftinije)? I da li je netko probao vraćanje sa bitstampa?
Otvori si rn u banci. WIREX (pričaju i o Bitwalla-i kao dobroj) odradiš kyc, naručiš si karticu i prebacuješ si svoje kripte u wallet tamo kako hoćeš. imaš u ponudi i HRKune, odma promjeniš na telefonu i peglaš karticu. Za podizanje keša naknada ide banci na čijem bankomatu dižeš, mastercard je platforma (po novom) i treba pogledati naknade...
Ako hoćeš referal, privatno me trzni..
par sati nakon 1680 dosegnut, ima li predikcija što bi dalje moglo? kad uletit? dakle vani sam ako netko nije shvatio, tu se barem ne moramo lagat
Sjedi na rukama. Prati btc.. pitanje je bull runa i razvaljivanja trenda u bear, pogledaj rising vedge na day uf uf ovih dana kad je najavljen IPO CB, može sad kratkoročno blebnut na 42 bez pardon, a za prvi april iz šale 67.. Gledaj, čekaj, nikako short dok nema potvrde promjene trenda bar na week tf.. Na pe tooo
Lijepo vas je vidjeti na ovoj egzotičnoj temi.
Grafovi su ko stvoreni za tehničare, puuno volumena, a tek volatilnosti..
Sjedi na rukama. Prati btc.. pitanje je bull runa i razvaljivanja trenda u bear, pogledaj rising vedge na day uf uf ovih dana kad je najavljen IPO CB, može sad kratkoročno blebnut na 42 bez pardon, a za prvi april iz šale 67.. Gledaj, čekaj, nikako short dok nema potvrde promjene trenda bar na week tf.. Na pe tooo
da, da, oprezan sam svakako, uzeo 10% na 1680 i na kratkom okidaču, padne li ili sam out ili dokupljujem.... i tako do nule
da, da, oprezan sam svakako, uzeo 10% na 1680 i na kratkom okidaču, padne li ili sam out ili dokupljujem.... i tako do nule
smiješno je to vidjeti sada 10%
to je kad te ova žabokrečina zse tako odgoji..
to je i meni bilo čudno, dobio info i krenula pumpa sa 18, dan i pol, izlazim na 42, nemam šta više, ujutro 62 i navečer do 78, pa dump nisam više ulazio, al sam se grizooooo
Pogledala opet ETH, umjesto jutarnje križaljke.
Nikakva dakle ekspertiza , samo prvi pogled
Pazila bih na double top
Ako probije 1400 dolara, može to puno niže.
Pattern je potvrđen ako se cijena spusti ispod najnižeg dna u M formaciji
Kolegice Zlocesta a kako izgleda tehnicka za bitcoin?
cripto je za sve i tu kad ja mogu zaradit može svako
dobro je rekla KITAROVIĆKA sjediš kod kuće i zarađuješ
a analize to vam dođe kao mini suknja
sve ljepo što ima vidiš al ono naj bitnije nevidiš
zato uzmi dnevno 3-5% i bježi