njah, vidim divergenciju (žuto) i kod btc-a i kod eth-a, stohastic rsi ohlađen i okrenuo prema gore
Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama
-
-
-
Opet 60k. Treća sreća?
-
Ne bi rekao. Kolegica ce se načekati za svoj ulaz.
Ispravak netočnog navoda.
-
njah, vidim divergenciju (žuto) i kod btc-a i kod eth-a, stohastic rsi ohlađen i okrenuo prema gore
Stohastic rhs ohlađen velite? 😄
-
a, gle, jednom će i ćorava koka pogoditi zrno...kaj da ti kažem...
evo, sad imamo još lipšu divergenciju - ljubičasto
-
How to make a mint (By NSA)
How To Make A Mint: The Cryptography of Anonymous Electronic Cash -
-
Markets in Crypto-Assets Regulation (MiCA)
Od 2025 legalizacija,prihvaćanje i regulacija kripto tržišta na nivou EU (bolje ikad,nego nikad)
-
Poanta mog posta je porijeklo te ideje.
-
Strpljen spašen. Btc 73000.
Q4 u averageu je 80% rasta. To bi bilo 115k.
-
-
Strpljen spašen. Btc 73000.
Q4 u averageu je 80% rasta. To bi bilo 115k.
Ma sve pet, ne znam kako ti, ali meni su altovi (ne svi) u finom minusu...
U veljači/ožujku sam pomislio da kasnim sa ulazima pa uletavao... nisam ništa kratio ovih mjeseci konsolidacije.
Ispada da ciklus ipak ide uobičajenim tijekom btc>eth>alts
-
wen alt? e, pa ...
usdT ima head and shoulders i probilo donju liniju potpore, target prema dole štoćereć, raja mijenja stable u alt
šugavi eth, koji bi trebao povući početak altseasona u paru eth/btc pokazuje podrum višemjesečnog kanala, vidim divergenciju na rsi i približava se dugogodišnjoj potpori...
živibilipavidili, al moglo bi uskoro perje letit
-
Perje leti. Pa i eth
-
Perje leti. Pa i eth
Je, ali altovi nisu ni krenuli, ovo je ništa, tek početak...
kad odzumiraš veći time frame, većina i dalje grebe po dnu ili se neznatno odljepila
Kako ti prolaziš kroz bull, jel kratiš pred korekcije pa dokupljuješ dip, ili držiš do nekog targeta i onda sve iskrcaš?
-
Ne radim ništa, nakrcao sam se kroz '22 i dio' 23. U '24 nesto sitno uzeo.
Neću kupovati, nije mi sila a neću ni izlaziti do kraja godine.
Alt season može samo recesija pokvariti, pa to pazim. Idemo u everything bubble i krah će biti spektakularan. Do kraja q1 mislm biti vani sa 50% portfelja. Rotirat ću u micro caps baš kad i ako altovi odlijepe, to je već kocka a risk-reward prihvatljiv. Btc dominance još nije pao iz kanala pa altove tek čeka ludost.
-
Ne radim ništa, nakrcao sam se kroz '22 i dio' 23. U '24 nesto sitno uzeo.
Neću kupovati, nije mi sila a neću ni izlaziti do kraja godine.
Alt season može samo recesija pokvariti, pa to pazim. Idemo u everything bubble i krah će biti spektakularan. Do kraja q1 mislm biti vani sa 50% portfelja. Rotirat ću u micro caps baš kad i ako altovi odlijepe, to je već kocka a risk-reward prihvatljiv. Btc dominance još nije pao iz kanala pa altove tek čeka ludost.
Vec duze ne pratim altove od kad sam se opekao 18/19, pa sad imam samo malo eth.
Koji bi vi alt preporucili buduci da ih sada ima i dosta novih za koje nisam ni cuo.
-
Uf, ovisi o riziku koji želiš uzeti. Gledaj da je sad faza kada btc je u fokusu. U jednom trenu počet će rotacija u altove. Ljudi žele unovčiti rast btc-a i idu u altove da izmuzu bull market. Također retail koji upravo ulazi, gleda btc i preskup mu je, a želi exposure u cryptu. Uzima altove iz top 10. IQ novih koji ulaze pada, euforija je, fomo. Onda se spuštaju u top 100. Što gluplji tokeni, veći rast. Fundamenti od sutra više ne igraju. Ako bull potraje i micro capovi će napraviti 50, 100x.
Zato preporučam po 1 alt iz gaminga, 1 iz RWA, 1 iz Ai, solana. Kada ti to poraste 2-3x pomakni se u iste ali no name tokene... Itd. Rast će prvo stari tokeni ali novi će napraviti najveći rast. Sad se hvata puran a vjetar puše, svi lete.
Imam rndr, sui, avax, imx, eth, qnt, rune, inj, ftm, sol... Uglavnom stare tokene, sui mi je noviji i fino potegao.
-
Ja sam vjeran Lunc-u[95%].S lunom sam mlatio prve tisucice dolara,s njom sam i (skoro ) bankrotirao...(citaj povijest Lune) u međuvremenu sam nadokupio veliku kolicinu na dnu i čekati cu...najpovoljniji trenutak x
Svjestan rizika usao u trendu pada kripto trzista omjer dobiti i gubitka u zadnje cca 3 godine 1:3 !!!trenutno se gubitak pomalo smanjuje...
Platio sam školu bahatosti (vise od 100 tokena i altkoina sam promijenio)s stalnim kupi/prodaj,ulazi,izlazi,i provizije su me pojele i zato sam rekao "stop"
Sad je vrijeme za pozicioniranje i čekanje u altkoinima...
-
Samo da podijelim mišljenje... da li kratiti u rastu i loviti dipove ili držati do svog targeta, dilema je koja može ponekad mučiti.
Iz slikice je vidljivo da BTC može skočiti 17-22% i nema korekcije, nego puzi lagano gore dok se RSI hladi, jako frustrirajuće za prvu strategiju ili nove ulagače..
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k
- zlocesti
September 18, 2020 at 8:28 PM - Tržišta kapitala - USA