I prevedeno ?
Raketa nakon halvinga na 1 mil USD per coin ?
I prevedeno ?
I prevedeno ?
Svakako čekajte da vidimo reakciju Izraela, vjerojatno će opet rokniti ako krenu na Iran
hoce netko bacit grah ili nabrljat nesto ?
nema sad puno pametnog, očekivana je velika volatilnost oko prethodnog ath-a i halvinga...
linije potpore su na 60,8 - 60, 58 i 48-52
linije otpora su gornja linija kanala i 69 - 73
ako odzumiraš sliku (2), vidi se da je ovaj kanal moguća zastavica, pogle koliki je to bio rast, mora se konsolidirati malo...
btw, kripto je za mudonje i ludonje, nekad to zaboravimo, pa nas tržište podsjeti
Trguje se u rasponu.
Zgodno
In and ako bude sreće Out
Ako probije otpor na velikom volumenu, sa veeelikom zelenom, onda ćemo gledati ponovno
Bitcoin halving completed.
nije pao na 0 nit je otiso na 100 000
Šta je ovo nema više analiza, Fibonaccija, cup n handlea i sličnih p*arija? 😄
sta ce nam - trenutno svi trosimo lovu koju smo zaradili na zajebancije i sad cekamo neku korekciju pa da ponovimo postupak
A šta da crtamo kad se ništ ne dešava...
i dalje klizi bočno u kanalu
ajd ti reci gdje će i kad, ajd, ajd
Pa ja ništa ne govorim, samo vrebam forum i čitam vaše priče a pogotovo onog Šerifa... Sad je trebao BTC već biti na 100 hilja, a niš, kad će sljedeći Halving? 😄
Pa ja ništa ne govorim, samo vrebam forum i čitam vaše priče a pogotovo onog Šerifa... Sad je trebao BTC već biti na 100 hilja, a niš, kad će sljedeći Halving? 😄
sigurno si tako pitao i kad je bio na 3000 a vidi gdje smo sad :d
Samo ti vrebaj i čitaj. Sve je ovo u kartama, 57k sam stavljao u postove. Na 100k te se spomenem, samo ne znam jel ces biti bitcoiner ili još uvijek voayer.
Samo ti vrebaj i čitaj. Sve je ovo u kartama, 57k sam stavljao u postove. Na 100k te se spomenem, samo ne znam jel ces biti bitcoiner ili još uvijek voayer.
Haha ma da se malo objasnim, pratim jer zanimljivo pišete 😄
Samo tako nastavite, naravno ako imate vremena, a što se BTC tiče i ja sam jučer podebljao kesu
@ Sheriff
razmišljam da dio eth-a prebacim u sol, svakako kasnim, jer je trokut probijen i dosegao target...
e, sad, hoće li formirati zastavicu (ulaz 1) ili testirati donju liniju trenda (ulaz 2) ?
evo, prije tjedan dana sol/eth ulaz 2 je bio bolji nego ulaz 1, kad sam razmišljao...
odbio se od linije potpore i napravio higher high, supač
ETH ima lijepi padajući klin (falling wedge)
Na weekly će doći do presijeka stohastic RSI
Jedino ne znam kako će to pomoći kad do kraja svibnja ide vjerojatno odbijanje ETF-a (a valjda je to već u cijeni, koja je sranje u odnosu na BTC)
ETH update, školski dotaklo gornji otpor...
iako treba pričekati zatvaranje weekly i ovaj cirkus oko ETF odobrenja, oće-neće, Santa Barbara brate...
Ja sam svoj jutros prodala
Vidimo se opet na 2800
Ja sam svoj jutros prodala
Vidimo se opet na 2800
Bome je zločesta bila u pravu 😄
Ne bi rekao. Kolegica ce se načekati za svoj ulaz.
"Njemačka počela prodavati velike količine bitcoina, raste strah od volatilnosti"