U jednom će času okinuti mnoštvo stopova, osim što će lavinu pokrenuti margin call
Likvidacija.
Ne znam što bih vam rekla, na 46 mi se činilo da je nezamislivo visoko, na 74 sam trljala okice, al' Čarobni grah je samo bajka
U jednom će času okinuti mnoštvo stopova, osim što će lavinu pokrenuti margin call
Likvidacija.
Ne znam što bih vam rekla, na 46 mi se činilo da je nezamislivo visoko, na 74 sam trljala okice, al' Čarobni grah je samo bajka
Likvidacija.
mozda da pripremite maramice za okice jer 100 000 je pred vratima
Nakon što se okinu stop-losovi i margine-callovi, bit će opet "povoljno" za kupnju.
Nakon što se okinu stop-losovi i margine-callovi, bit će opet "povoljno" za kupnju.
znaci opet dobro. ide dokup. mi u kriptu nikad ne gubimo. kad raste super . kad pada svi dokupljuju
bas smo IN
Ovako to sada izgleda, 15- minutni
Ovdje je stvarno jedino razumno izaći na vrhu, i kupiti kada se odbije
Al' vi hodlate
Evo ja sam out, nakon što sam u jednom trenutku došao do gubitka od 77%, izašao sam s gubitkom od 48 %.
Ja zadovoljan za sad
Sreća pa je sitna lova u igri.
Evo ja sam out, nakon što sam u jednom trenutku došao do gubitka od 77%, izašao sam s gubitkom od 48 %.
Ja zadovoljan za sad
dobrodosao u klub kolega
mada ne znam u sto ste to i kad mogli uletit za tolike gubitke posto je trenutno kripto na svom vrhuncu
Likvidacija.
Pa, korekcije su dobrodošle, očekivana je visoka volatilnost oko prethodnog ATH-a.
Ali, opet ponavljam, meni prerizično kratiti a kamoli da sam all out, to se ne radi u bull-u.
Evo, zamisli si kripto prosječni kripto portfelj i na početku korekcije pokratiš 50% svih pozicija, sve ode dole osim SOLane koja ode 20-30% gore, i onda BTC odskoči od 60keka i to u jednom danu može vratiti cijelu korekciju, a ti onda trči za tim...
Evo fora grafić preuzet sa CT-a:
Ja zadovoljan za sad
dobrodosao u klub kolega
mada ne znam u sto ste to i kad mogli uletit za tolike gubitke posto je trenutno kripto na svom vrhuncu
U LUNU 2021., par dana prije kraha. Tad mi je spržena praktički četvrtina ili čak trećina portfelja pa se teško vratiti. Nisam prodavao ništa otkad sam ušao 2021. na vrhuncu skoro
Ovaj me trenutni bull dobro vratio u život, ali gubitak od 100 % na LUNI teško ću nadoknaditi
Budete mi platili da vam crtam ?
A ?
Budete mi platili da vam crtam ?
A ?
pa naravno da budemo....zlockica jedna
vidim obrnuti shs na btc, izašli iz kanala, dotakli donju trend liniju
taman na eventualnom proboju linije vrata shs-a je debeli liquidation zid na cca 68-69k
RSI-a imamo dovoljno za proboj, target taman prethodni ath ili cent više
Sa koje je to platforme, graf
Sa koje je to platforme, graf
Vidim, vidim
Tjedni graf - možda cup n' handle
Dnevni - nešto nalik SHS ?
Satni - inverted SHS
Sve skupa, bumpy road
@ Sheriff
razmišljam da dio eth-a prebacim u sol, svakako kasnim, jer je trokut probijen i dosegao target...
e, sad, hoće li formirati zastavicu (ulaz 1) ili testirati donju liniju trenda (ulaz 2) ?
E to je dobro pitanje. Eth još nije imao svoj pump. Spor je, high gas, pa onda L2 na eth... Komplicirano za koristiti. Eth etf je upitan, šanse procjenjuju na 30% za approval. Sol s druge strane najvece iznenađenje od high cap coina. Jeftin, jednostavan a i meme coin mania je pomogla. Sol da pređe eth kapitalizaciju što je moguće na kraju bulla po trenutnim razmjerima je preko 750+ $.
Buduci jos btc dominira i nismo u alt sezoni sve ovisi o btc. Ako izdrži support na 61k bude ok. 57k je cak bull tehnički neokrznut. Kada uđemo u alt season onda je druga pjesma. Tako da ne znam sto bi ti savjetovao. Sol sam samo okrznuo na 16$, nisam kupovao odonda a kako je sol rasao sve mi je vise bio preskup. Jebiga mogla ga se kupiti po 8$ ne tako davno. Eth mi nije preskup ali mi izgleda ko metuzalem. Kad bull opet opali sav defi je skup za operirat na eth. Mase vole jeftino a to je plus za sol.
evo, tri dana kasnije, onaj moj shs je procurio sa ramenom do linije potpore, ali je usput formirao još jedan manji shs (crveno), ovaj plavi je probio testirao i više stvarno neznam kaj se čeka, 3 padajuće linije otpora su probijene i testirane, ostaje 69k i onda paljada...
evo, tri dana kasnije, onaj moj shs je procurio sa ramenom do linije potpore, ali je usput formirao još jedan manji shs (crveno), ovaj plavi je probio testirao i više stvarno neznam kaj se čeka, 3 padajuće linije otpora su probijene i testirane, ostaje 69k i onda paljada...
mislite paljenje motora do 169k?