Display Morehttps://www.poslovni.hr/europska-unija…-godina-4338226
Tko postaje vlasnik druge cijevi JANAFa ? Mađarska/ MOL ? Tko postaje vlasnik JANAFA ? Ovo je dokapitalizacija ?
A najbolje da smo mi vlasnici 100%. I to ako ide uz sufinanciranje EUa.
Ali vise ce se zaraditi i biti veci prometi ako su suvlasnici manjeg dijela i ostali koji koriste naftovod/plinovod, jer ce i njima biti u interesu da koriste te pravce. Ovako ako smo samo mi vlasnici, onda kupce bas briga, uzeti ce preko onog gdje imaju vise koristi.
To je kao i u svemu ostalom, imas recimo neku tvornicu koja proizvodi hranu, pice i 100% si vlasnik…. Mislim da je bolje da imas manje a ostalo suvlasnistvo imaju hotelske grupacije i ostali koji koriste te proizvode, jer ce onda i oni gurati te proizvode u ponudi. Inace ce uzeti druge gdje imaju suvlasnistvo.
Zorni prikaz nasih hotela koji prodaju vodu iz mađarske, austrije… zasto? Pa jer imaju interesa, badava sto je nasa voda iz spine bolja od njihove u boci…
Da, tocno tako. Orban, jesi li to ti ? Ili Anemija umjesto prijatelja Orbana ?
Ako ne moze Družba ici ce Adria. Zasto ne bi i Druzba i Adria bili Madjarski ? A jos bllje Druzbaadria pa jednog dana postali Mađarski i Ruski ? Proci ce i ovaj rat. A Hrvati ? Oni se barem teze snalaze u nepoznatom. Tko njih sto pita.
Imaju apartmane. Nikada nisu niti shvatili zasto se zarko zeli povezati druzba i adria. I kome to odgovara. I kako bi nepotrebno dokapitalizacijom postali manjinski vlasnici u izvozu ruske i madjarske nafte.