Eto i mene.. da napravim prijavak.
Konačno opet moj dugogodišnji Nick.
Eto i mene.. da napravim prijavak.
Konačno opet moj dugogodišnji Nick.
Eto, volio bih da nas se što više prebaci sa PD foruma na ovaj forum da konačno možemo normalno komunicirati jer način na koji nas PD tretira je dno dna rekao bih...od moderiranja pa nadalje...
Cuo sam iz nesluzbenih izvora...
Kafic cakule, PD u banani, propada...
ne mogu vjerovati🤫🤫🤫
Tko je previse "pljuvao" po PD iskljucili su ga sa foruma... pise greska 404...
Bravo za PD🖐
PD=tetke
IMHO, za prolivenim mlijekom ne treba žaliti.
Ali ne treba ih ni kuditi. Uživali smo njihovo gostoprimstvo dugi niz godina. Nešto smo naučili, stekli prijatelje, zabavili se, zaradili.
O onima kojih nema sve najbolje, a sada sve od početka. Na kraju svih krajeva uvijek je jedan novi početak
pitanje?
jel je većina zadržala nickove i avatare?
bar neki legacy od starog foruma
evo i mene iz starih dana 2008, pozdrav svima !
i naravno svima sretno Valentinovo
širimo se ko coronavirus
bježe svi iz zaraženog i karanteniziranog PD
Evo 100 zarazenih
Najvise cete ljudi privuci ovdje tako da nista ne pisete na PD forum, nego ovdje kreirate sadrzaj.
Ne znam koliko je PD forum imao clanova, ali ovih 101 ovdje je vec respektabilan broj.
Da, 101 u samo 1 dan. Super.
Ja sam ih otpilio. To sam im jasno napisao (nisu objavili jer sam objavio da sam odavno na mojnovac.net i od danas (čitaj jučer) na ovom forumu, da definitivno odlazim sa foruma i usput pozvao sve da se registriraju na dionice.net. Toliko o demokraciji, moderiranju itd.
Nekako si mislim da im je namjera bila sve potjerati sa foruma. Uspjeli su!
meni ovo prvenstveno služi za razmjenu informacija o dionicama
pitanje?
jel je većina zadržala nickove i avatare?
bar neki legacy od starog foruma
Ja bih rekao da ljudi zadržavaju nickove koje su imali i na PD. Puno poznatih nickova vidim, a nadam se da će ih biti iz dana u dan još i više.
Ja bih rekao da ljudi zadržavaju nickove koje su imali i na PD. Puno poznatih nickova vidim, a nadam se da će ih biti iz dana u dan još i više.
ja sam se malo pomladio i vratio stari nick, dok sam se još s Gazdom borio, a većina ga branila, te kontra predsjednikovom Nema povratka na staro, ja se vratio, uvik kontra vlasti i ugnjetavanja
Ja sam zadržao stari nick. Avatar je nov.
Eto, volio bih da nas se što više prebaci sa PD foruma na ovaj forum da konačno možemo normalno komunicirati jer način na koji nas PD tretira je dno dna rekao bih...od moderiranja pa nadalje...
Tko zna šta je u pozadini... možda i želja da se ugasi forum, kao i sve pisanje zadnjih 15-20 godina, da se izbrisu tragovi zasto je nesto islo gore ili dolje...
U svakom slučaju, možda je ovo i jedan novi početak boljeg tržišta kapitala u HR 😎... budemo vidjeli nakon nekog vremena. Zato sada treba dobre temelje napraviti da se forum fino razvija 💪