ja sam out.
Sretno svima
ja sam out.
Sretno svima
ja sam out.
Sretno svima
A to ste je vi "zabili"?
ja sam out.
Sretno svima
A to ste je vi "zabili"?
Da.
10330 kom
Necete dividendu cekati🤑
čuo je da se radi nova dvorana
Ima li se jos nesto za unovciti ovdje?
Ako bi npr. Arenu prodali, za koliko godina bi to za place bilo?
Predmet: Ugovor o kupoprodaji nekretnina
Ingra d.d. (dalje: Društvo) ovime obavještava investicijsku javnost da je s imateljem PIK tražbine
(proizašle iz predstečajne nagodbe Društva) sklopila ugovor o kupoprodaji nekretnina kojim je
Društvo prodalo preostale nekretnine (poslovne prostore i parkirna mjesta) na stambeno-poslovnom
kompleksu u Dubrovniku dovršenom 2010. godine.
Realizacijom ove transakcije zaduženje Društva smanjit će se za iznos od 17 milijuna kuna.
Predmet: Ugovor o kupoprodaji nekretnina
Ingra d.d. (dalje: Društvo) ovime obavještava investicijsku javnost da je s imateljem PIK tražbine
(proizašle iz predstečajne nagodbe Društva) sklopila ugovor o kupoprodaji nekretnina kojim je
Društvo prodalo preostale nekretnine (poslovne prostore i parkirna mjesta) na stambeno-poslovnom
kompleksu u Dubrovniku dovršenom 2010. godine.
Realizacijom ove transakcije zaduženje Društva smanjit će se za iznos od 17 milijuna kuna.
ja sam out.
Sretno svima
novi vrati se
a ne ne. Nece novi vise nikad u ovo.
Jedino ako trebaju nove zaposlenike
ali smanjili su dug
samo ti kupi sutra.
Ovo dionicarima nece donijeti nikad nista
samo ti kupi sutra.
Ovo dionicarima nece donijeti nikad nista
Hoće donijeti će! Vratite se natrag to je barem lako! Imam "desetljeće" ovo čudo... mora jednom naprijed
zar niste vidjeli da će se graditi nove dvorane za rukometno prvenstvo
A možda sagrade bolnicu s Kinezima za corona pacijente za 6 dana. Nisu li s njima u pregovorima već godinama oko nekog nevidljivog posla?
(Molim Admin-a da izbriše ako nije primjereno.)
Imam Ingru i nisam presretan razvojem situacije u ovoj firmi tako da je sarkazam opravdan. Nikako mi se ne sviđa ova "transparentnost" oko Ingre niti činjenica da se MB u to duboko uvalio preko svojih igrača. Očito je Arena jako zanimljiv zalogaj ali imam dojam da će oni sebi uzeti Arenu, a nama dioničarima ostaviti dugove kako to već provjereno u RH funkcionira.
Inače koliko vidim u zadnjem izvješću pojavila se u zadnjem tromjesječju nekakva velika rezervacija za sudske sporove (25 mil kn) , a kada se suma za plaće od 5,5 mil kn podijeli na 80-tak zaposlenih u 3 mjeseca ispada bruto trošak od oko 20.000 kn po zaposlenom. Puno so obzirom na "rezultate" koje nam podastiru. Baš zaudara na tešku muljažu. Neka me netko ispravi ako nisam u pravu.
Izgleda da su u Ingri već odavno svi umrli od korone. Barem po cijeni dionice. Ingra je uvijek bila napredna tako sada prednjači i u padu, a izgleda da će vjerojatno i Arenu zbog zaraze morati zatvoriti u sarkofag na nekoliko stoljeća kao Chernobilski reaktor, pa je i taj trošak uračunat u cijenu dionice.
Jedini jamac opstojnosti Ingre pred bankrotom a cijena dionice u ovim okolnostima postojana. Može li kakvo objašnjenje upućenih.
Konačno neka kupnja nakon dužeg vremena...bit će da ima nekih novosti kad netko ulaže novac u ovim vremenima u Ingru..
Koje vijesti? Da i daje sisaju novce od grada ( a on je btw u frci) i nista drugo rade. Zapravo mi je nejasno zasto su izlistani na burzi, to bi mogli raditi i da izlistaju
Koje vijesti? Da i daje sisaju novce od grada ( a on je btw u frci) i nista drugo rade. Zapravo mi je nejasno zasto su izlistani na burzi, to bi mogli raditi i da izlistaju
Jedna INGRA da ne bude na burzi, kako to mislite? Na kraju nije to neki novac!
A to da rade to ste u pravu, malo je građevinaca koji tak dobro rade!
Nešto se događa ? Možda su Kinezi odlučili preuzeti firmu?