tu nema zajebancije, kupuje se i skida sve odreda.
Još koja tisuća komada i onda sljedi jazovka na prodaji
tu nema zajebancije, kupuje se i skida sve odreda.
Još koja tisuća komada i onda sljedi jazovka na prodaji
Grad Zg i država su stale sa plaćanjem, u Fi se vidi porast potraživanja za najam Arene. E sad, kako će uprava dogovorit indeksaciju po HICPu, hoće li odustati od pune indeksaciju i prihvatiti neku nižu kao kompromis, a zauzvrat zatražiti dodatne instrumente plaćanja do 2036. Ili će se prepucavati po sudovima jel je ipak 13 god x9 mil eura najma + lova za tek.održavanje ccca 1-2 mil eura/godišnje velika lova Nema niti dozvola za FNE pa im država pokazuje komje tu faca,
Imali ste priliku kupiti ispod 3 EUR. Bezveze vam drukanje sada. Imat će te priliku još sutra do 3.15-3.20 EUR a onda sam Bog zna gdje je granica
Potraživanja su u skladu kao i zadnje 3 godine. Ništa se tu nije promjenilo. U ovom trenutku preko 500 mil HRK.
Ova inflatorna indeksacija ide na krajnjeg korisnika. Koliko Ingra njime digne zakup toliko će oni dignuti iznajmljivačima, a oni posjetiteljima. S razlogom su Grašo i Domenica rezervirali godinama unaprijed
Za kraj se zapitajte zašto čelne osobe INGRA-e koje imaju bolji pristup informacijama kupuju ovako agresivno
I dalje se kupuje
INGR | SEDLAR JOSIP | 3,404 |
Cvijeta cvijece u nase preduzece🤑
u očekivanju završetka predstečajne nagodbe
novi razvojni ciklus
omogućilo izdavanje novih dionica za iznos od 8,9 milijuna eura
I što za nas znače te nove dionice ?
I što za nas znače te nove dionice ?
možda i igraju na to da dignu cijenu dionice na npr 5-6-7+kn pa onda najave dokapitalizaciju po tim cijenama...ne bi im bilo prvi puta, prizivam 2007., tada su ulazili mirovinci, a to su nazvali IPO
Obzirom da sam ja 2007. Imao 19 godina adonke to točno bilo sa Ingrom 2007. ?
Obzirom da sam ja 2007. Imao 19 godina adonke to točno bilo sa Ingrom 2007. ?
Bio je cijeli hype oko Ingre, dobili su izgradnju Arene Zagreb, dionica je sa nekih cca 2000kn narasla u par godina na 64000kn, imali su fantastične rezultate (zato jer su svoju paru između ostalog ulagali u druge dionice na zse, ako se dobro sjećam, a na zse je 2007. bilo ludilo od rasta), onda su najavili IPO (to nije bio IPO, nego obična dokapitalizacija, ali je tada bilo popularno koristiti taj izraz, imao je fensi-šmensi prizvuk, pa su Oppenheim i Ludviger - tadašnja vrhuška Ingre - to vješto koristili), na kraju su to upisali mnogi postojeći dioničari po cijenama puno većim od nominale, firma je prikupila sa time čudo casha,
mirovinci ulazili na peaku, a onda je došla kriza i ode sve u pm...to je ukratko bilo to.
Zanimljivo da se ono što se Ingri tada najviše spočitavalo - da nije imala ni vlastitu lopatu, već je to izvorno bila krovna firma preko koje su naši građevinari poslovali u inozemstvu - pokazalo kao njena najveća prednost. Preživjeli su u hibernaciji i hladnom pogonu na krilima Arene relativno bezbolno krizne godine, dok se konkurencija urušila kao kula od karata.
Ovom pričom naravno ne sugeriram ništa slično da će se ponoviti, tada je Ingra mudro odigrala i prikupila nemala sredstva u dokapu, a priča je do jednog trenutka super izgledala za postojeće dioničare...jbg, došla kriza onda, palo je sve tada.
Meni ovdje čak trenutni zaplet ok izgleda, kupuju insajderi po tržišnim cijenama, ne treba mi bolji buy signal...
A možda. Možda od dokapitalizacija i izdavanja novih dionica neće ništa biti. Možda je to bilo i u nekim ranijim pozivima na Skupštinu. Možda je sada samo ponovljeno i zamijenjena HRK u EUR. Možda neki samo drukaju. Možda su u šumi. A možda sam poprilično siguran da nema ništa od izdavanja novih. A možda nemam pojma. Možda nema divke nakon izlaza iz PSN. Možda bezveze djele montažne kontejnere po Glini, možda neće ništa biti ni od projekta u Glini. Možda možda možda. Možda je Ivanić Grad projekt koji čeka dozvolu od je*ene 2021 prevara. Možda sam na bidu. A možda sam u šumi.
izdavati dionice za uloge u stvarima i pravima
od dosadne dionice u 3 godine x 10.... pa tko je šta uhvatio....
od dosadne dionice u 3 godine x 10.... pa tko je šta uhvatio....
Treba se makniti sa bida i pustiti da ovo padne ispod 3 EUR opet. Nadati se da padne.
Ne zato jer ne vrijedi nego da dođem do još većih količina ispod 3 EUR
Još rukovodeći dokupljuju. Skupština 5.7.
"...obavještava da je dana 29. lipnja 2023. godine gospodin Mario Aunedi Medek iz Zagreba, Prilesje 9A, OIB: 14205104766, predsjednik Nadzornog odbora Izdavatelja, na temelju transakcije ostvarene izvan mjesta trgovanja, stekao ukupno 5.000 (slovima: pet tisuća) redovnih dionica Izdavatelja,..."
Ekipa iz TOP 10 i/ili NO često kupuju.
Kad bi ova INGRA bila sposobna ugovoriti neke nove poslove, da ne ovisi samo o Areni, ovo bi bila zlatna koka. ZSE best buy.
Zna li netko što je sa onim poslom Jelsa-Vrbovska i Stari grad koji su ugovorili sa Slovencima.
Ukupna ugovorena vrijednost radova bez PDV-a iznosila je 33,26 milijuna kuna. Radovi moraju biti završeni do 30. lipnja 2023. godine
Ekipa iz TOP 10 i/ili NO često kupuju.
Kad bi ova INGRA bila sposobna ugovoriti neke nove poslove, da ne ovisi samo o Areni, ovo bi bila zlatna koka. ZSE best buy.
Zna li netko što je sa onim poslom Jelsa-Vrbovska i Stari grad koji su ugovorili sa Slovencima.
Ukupna ugovorena vrijednost radova bez PDV-a iznosila je 33,26 milijuna kuna. Radovi moraju biti završeni do 30. lipnja 2023. godine
čuj, to neugovaranje poslova ih i spasilo u prošloj krizi, sjetimo se vdkt kako je kao na traci dobivao poslove prije stečaja...zahebani su građevinari, ciklička industrija, jedan krivo procijenjeni potez te može pokopati
Održana Glavna skupština. Prihvaćene sve odluke iz poziva na GS.
Još se kupuje
INGR | SEDLAR JOSIP | 1,600 |