sedlar je uporan
INGR | SEDLAR JOSIP | 2,990 |
sedlar je uporan
INGR | SEDLAR JOSIP | 2,990 |
nešto se valja iza brda.....
nešto se valja iza brda.....
Da, dok mi to iza brda ugledamo, prođe baba s kolačima.!
Sa 14 na 16kn u kratkom vremenu...
Jel vrijeme za skratiti poziciju?
odlazak Mesića iz NO blagotvorno djeluje na dionicu, iako njegovi sigurno i dalje drže konce u rukama, tako da nekoliko milijuna zbubati ovdje nije nikakav problem
Cash flow im je jeziv valjda ab urbe condita.
Ne znam zašto cijena ovako divlja, niti me zanima... Ovo je jako rizična dionica. Samo za hrabre.
sedlar pojačava ritam
INGR | SEDLAR JOSIP | 4,635 |
Da li netko zna ima li sto novo sa solarno vodikovom elektranom u Ivaniću?
uredno ispunjavaju predstecajnu...
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/INGR/COI-INGR-54860bb719cfffc64f57c275cc4830d6.pdf
sedlar pojačava ritam
INGR | SEDLAR JOSIP | 7,500 |
ovo više i nije vijest
INGR | SEDLAR JOSIP | 2,636 |
Apsolutna hit dionica. U ovo vrijeme krize raste i raste. A kao rizicna. A blue cipovi cak, poput adrisa, rone i rone.
Snimam ju još od 4 kn, ali nikako da skupim hrabrosti da ubodem malo. Kako cijena raste sve mi je rizičnija. A svašta tu može biti, i top i flop. Ponekad se sjetim onog ludila u Sanaderovo vrijeme kad je od 2000 otišla na 60 000 ili više. Ingra je bila prva violina, prima balerina tih ludih vremena.
■ U 2022. godini ostvarena je neto dobit u iznosu od 53 milijuna kuna (2021. godina: 20 milijuna
kuna).
Samo prva 3 kvartala 2022 53 mil a cijela 2021 20mil ?
Jeli vrijeme za kakvu dividendicu.?
Samo prva 3 kvartala 2022 53 mil a cijela 2021 20mil ?
Za sada na toj dionici nitko ne popušta, svatko drži svoju stranu. Prodaja je prilična i kao da im je cilj da izađu iz ove dionice. Ali rezultati Izvješća se ne mogu zanemariti.
7. prosinca 2022. godine održana sjednica Nadzornog odbora Izdavatelja, s koje se izdvajaju
sljedeće odluke:
- Nadzorni odbor je prihvatio strateški plan poslovanja Izdavatelja za razdoblje od 2023. do
2027. godine;
- Nadzorni odbor je prihvatio plan poslovanja za 2023. godinu;
Lijep kraj godine na Ingri
nek lijepo probije 20 kn u 2022. i onda nek započne s 3 eura u 2023.