Koliko vam je sjelo dividende po dionici? Šta se i koliko odbije od one 4 kn? Porez, prirez, neka provizija ili šta?
ADPL (AD Plastik d.d.)
-
-
-
Odbija se 12% poreza + prirez
-
Odbija se 12% poreza + prirez
Hvala kolega, skuzio sam taman. Prije tog su mi se brojke poklopile taman kao da mi nisu uračunali jednu kupnju na zadnji dan s pravom na dividendu pa sam malo zabrijao.
Btw, prvi put dobivam dividendu pa nisam bio siguran jel ide porez od 12% i prirez na to. Jel moguće tražiti povrat poreza na to?
-
Koliko znam, nema nikakvog povrata za taj porez
-
Btw, prvi put dobivam dividendu pa nisam bio siguran jel ide porez od 12% i prirez na to. Jel moguće tražiti povrat poreza na to?
Porez na dividendu je konacan porez (witholding tax) i nije moguce dobiti povrat ili ukljuciti isti u godisnji racun poreza na kapitalnu dobit.
-
Očitovanje na upit ZSE...
"operativno poslovanje na svim lokacijama AD
Plastik Grupe za sada odvija u skladu s poslovnim planovima i nemamo najave kupaca o promjenama."
"Novija informacija je priopćenje za javnost FCA Grupe koja se, zbog situacije u Italiji i mjera koje poduzima
talijanska Vlada, odlučila na privremeno zatvaranje (od dva do tri dana) svojih tvornica u Italiji što nema
materijalan utjecaj na naše poslovanje."
-
Znači vi svi mislite da iako je kriza tu ne treba ništa poduzimati
Nije mi jasno iz naslova jel razmišljaju ili zatvaraju
U drugoj branši radim al je princip isti, pretpostavka je da će zatvarati, trebalo je sve biti zatvoreno od ovog ponedjeljka, al se nije to desilo nego isporuke idu usporeno al tvornice rade normalno. -
Plastik Grupe za sada odvija u skladu s poslovnim planovima i nemamo najave kupaca o promjenama."
"Novija informacija je priopćenje za javnost FCA Grupe koja se, zbog situacije u Italiji i mjera koje poduzima
talijanska Vlada, odlučila na privremeno zatvaranje (od dva do tri dana) svojih tvornica u Italiji što nema
Za pretpostaviti je da ce u jednom trenutku doc do problema u proizvodnji to je vec uracunato u cijenu
-
Porez na dividendu je konacan porez (witholding tax) i nije moguce dobiti povrat ili ukljuciti isti u godisnji racun poreza na kapitalnu dobit.
Što je isto apsurdno, dobiješ dividendu za 2020. zaradio si platiš porez + prirez.... u drugoj pozicij u toj istoj poziciji imaš gubitak i ne možeš dobit i gubitak povezati.... hebate logike ??? ahahaha, a jbga
-
sjela dividenda
iako nema obavjesti
-
-
Sjelo je točno 3,4336 kn/dionica nakon poreza i zg prireza
-
na 130-133 bila rovovska bitka, a sad se skida po 150 sa spredom 3 kn... šta ti je ljudska psihologija.
-
na 130-133 bila rovovska bitka, a sad se skida po 150 sa spredom 3 kn... šta ti je ljudska psihologija.
Bas gledam i nevjerujem. A danas sam se dvoumio dali ući na 134, šteta što nemam muda tj iskustva
-
I ne samo to...
jucer zazivanje blokade trgovine, zaštite ulagača i slično, a sada to više nikome ne pada na pamet
-
uzeo 700 kom na 130... nažalost skalpao po malo do 142... nakon toga ode u nebo.
-
neka...neka....svim onima koji su namjerno rušili neka im se sada odbije o glavu...
da nebi ispalo da ne stojim iza svoje pisane riječi imam ADPL,TPNG,RIVP,PEVEC,ZABA,LEDO:(,BELJE:(,DLKV:(
-
Jel ima netko podatak koliko ADPL dugoročno ima kredita. Navodno puno ali bi volio potvrdu te informacije.
-
al fondovi su je odlučili potopit stalno pada više od trzišta
-
Mislim da su prvi problemi počeli za ADPL na granici sa Slovenijom čeka se 15 sati, plus šofer mora imati nalaz da je negativan za virus, dnevno revoz jankomir se napravi dvi tri ture jedan šleper, a koliko ih sad moze napraviti, ako potraje mogli bi biti zeznuto posao sa revozom je najvazniji i najprofitabilnij za adpl
-
Kolega Tin, ajde ako vam nije problem da se čujemo i prije Q1.
Ajmo prestati sa floskulama koje se ponavljaju na bilo kojoj temi. Uvijek je nešto krivo jer dionica ne raste. Kako znate da će rezultat biti max 5 % lošiji ? Može li itko garantirati da ovo nije uvod u krizu, recesiju?
I da to ne pogađa auto industriju? Pa u zadnjoj krizi se dionica Peugeota strmoglavila sa 42 na 9 eura, u godinu dana (2007-2008).
Tako se konstantno navode samo pozitivni postovi na bez imalo realnog pokrića. A tržište demantira iz dana u dan taj floskularni optimizam.
...
...trajanje virusa je ograničeno...kao i trajanje virusa gripe...još 30 dana i gotovo..za 10 dana biti će objavljeno kako se broj novozaraženih drastično smanjuje a ne bih se čudio ni da izbace neki lijek koji drastično ublažava simptome..na kraju krajeva čujemo se nakon Q1...
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun