1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• harpun
  • February 13, 2020 at 11:19 AM
  • Takamina
    Student
    Reakcija primljeno
    81
    • March 16, 2020 at 2:49 PM
    • #1,441

US u padu bez padobrana....

• calypso
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    601
    • March 16, 2020 at 4:12 PM
    • #1,442

Moze li meni neukom netko objasniti ovo sa slike... DDJH u plusu 8%, sve ostalo roni li ga roni...

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Od kolege koji se bavi lijekovima sam dobio sljedece info - Kaletra (lijek za HIV), klorokin (antimalarik) i remdesivir (lijek za Ebolu) imaju pozitivne rezultate u borbi sa Covid-19... Remdesivir nije registriran u EU, vec samo u USA i eksperimentalan je... Nase bolnice imaju navedene lijekove, tako da bojazni nema...

I dalje stojim pri tome da je u RH organizirana jedna od najboljih obrana od Covid-19 u svijetu, sto i rezultati potvrdjuju - u okolnim zemljama Covid-19 se siri po par desetina/stotina/tisuca zarazenih dnevno, kod nas imamo brojke koje su ispod 10 dnevno... Plus, mi vec imamo 3 potvrdjena ozdravljena, od kojih je jedan prosao i kroz upalu pluca...

Sto zelis kad previse imas?
    Sto mislis kad previse znas?
    (Boa - Za vezu je potrebno dvoje)

• calypso
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    601
    • March 16, 2020 at 4:32 PM
    • #1,443

BTW., vlada donosi paket mjera da olaksa zivot poduzetnicima i zaposlenima... Spominju se odgode placanja kredita, poreza, itd...

https://www.index.hr/vijesti/clanak…za/2165683.aspx

Sto zelis kad previse imas?
    Sto mislis kad previse znas?
    (Boa - Za vezu je potrebno dvoje)

• hugh
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    4,012
    • March 16, 2020 at 4:39 PM
    • #1,444
    Quote from calypso

Moze li meni neukom netko objasniti ovo sa slike... DDJH u plusu 8%, sve ostalo roni li ga roni...

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Od kolege koji se bavi lijekovima sam dobio sljedece info - Kaletra (lijek za HIV), klorokin (antimalarik) i remdesivir (lijek za Ebolu) imaju pozitivne rezultate u borbi sa Covid-19... Remdesivir nije registriran u EU, vec samo u USA i eksperimentalan je... Nase bolnice imaju navedene lijekove, tako da bojazni nema...

I dalje stojim pri tome da je u RH organizirana jedna od najboljih obrana od Covid-19 u svijetu, sto i rezultati potvrdjuju - u okolnim zemljama Covid-19 se siri po par desetina/stotina/tisuca zarazenih dnevno, kod nas imamo brojke koje su ispod 10 dnevno... Plus, mi vec imamo 3 potvrdjena ozdravljena, od kojih je jedan prosao i kroz upalu pluca...

objašnjenje je vrlo jednostavo......rastu samo dionice sa največom perspektivom u budučnosti.....u naš đuro je us usmislu perspektive več godinama vrlo,vrlo perspektivan, što dokazuju i njegovi rezultati....🤣

Ps. nemoram valjda ni napominjat koliko sam ozbiljan, odnosno neozbiljan dok ovo pišem

• Aladin
    Početnik
    Reakcija primljeno
    45
    • March 16, 2020 at 5:16 PM
    • #1,445
    Quote from calypso

Pa čuj sad je došlo vrijeme, da ono šta najviše vrijedi i najviše pada, i obratno :D

• Neo
    Guest
    • March 16, 2020 at 5:50 PM
    • #1,446

prvo uopce nema smisla trgovanje iz razloga sto HT, Podr, Saponija, Viro i Tpng i neke slicne firme bi trebale znacajno rasti, a ne padati. Jer ove firme ce odlicno poslovati i u ovim uvjetima krizne situacije.

I dalje smatram da graditelje, brodare, auto proizvodjace i kooperante te prvenstveno turiste ne treba duze kupovati niti biti blizu.

Ocekujem presedan uskoro, da neki krenu agresivnije rasti dok ce neki padati.

• kupoprodajnik
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,095
    • March 16, 2020 at 5:57 PM
    • #1,447

Ja ocekujem da drzava napadne drugi stup kad ostane bez para jer nece biti sezone. A vi onda pricajte o rastu i padu.

• crookie74
    Reakcija primljeno
    77
    • March 16, 2020 at 6:01 PM
    • #1,448

"Jer ove firme ce odlicno poslovati i u ovim uvjetima krizne situacije"

Kako to predviđate? Hoće li proizvodni pogoni uvesti mjere zaštite i nastaviti proizvodnju ili će ljude poslati doma i zaustaviti je na neko vrijeme?

Da ste vi radnik Vira biste li dolazili na posao da znate da se neki od vaših kolega razbolio?

Puno je tu nepozanica, priča se o drveću, a šuma plamti.

• hugh
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    4,012
    • March 16, 2020 at 6:04 PM
    • #1,449
    Quote from crookie74

"Jer ove firme ce odlicno poslovati i u ovim uvjetima krizne situacije"

Kako to predviđate? Hoće li proizvodni pogoni uvesti mjere zaštite i nastaviti proizvodnju ili će ljude poslati doma i zaustaviti je na neko vrijeme?

Da ste vi radnik Vira biste li dolazili na posao da znate da se neki od vaših kolega razbolio?

Puno je tu nepozanica, priča se o drveću, a šuma plamti.

U Viru ima toliko radnika, da firma odavno več izgleda kao da ih je corona poharala...

• buMBum
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    769
    • March 16, 2020 at 6:10 PM
    • #1,450
    Quote from calypso

Kada se nitko ne usudi pokušat ću ja:

1. Vrijednost potpisanih Ugovora na dan 31.12.2019. bila je 540 MKN

2. 150 + 150 MKN svjezeg novca uz garanciju drzave

3. Projekt Slavonija koji je najavila vlada

4. Vagoni koji su trebali biti proizvedeni i isporučeni Q4 2019. su dovršeni i dijelom isporučeni u ozujku

5. Najavljeno potpisivanje i ratifikacija sporazuma o izbjegavanju duplog oporezivanja izmedju USA i HR očekuje se do kraja ove godine.Američki veleposlanik je 2 puta prošle godine dolazio u SB.

6. Najavljena isporuka tenkova iz US i njihova adaptacija/servisiranje u Djuki.

7. Izbor novog predsjednika uprave koji je godinama uspješno vodio Strojnu Obradu koja je dio holdinga a koja je zadnjih godina poslovala sa dobiti.

8. Izbor novog člana Nadzornog odbora koji je obranio i ustrojio PTKM.

9. Trzišna Kapitalizacija 4M€.

10. Ako uzmete sve gore navedeno i posebno cjelokupnu situaciju na našem trzištu i kada bi ste imali 4M€ i viziju da li bi ste kupili Djuku ili hotel koji će Vam ove godine, a mozda i slijedeće 3 zbog recesije, biti prazan?

buMBum

• zigass
    Student
    Reakcija primljeno
    97
    • March 16, 2020 at 7:23 PM
    • #1,451
    Quote from Manu

TO JE TO, IMAMO DVA LIJEKA, TREBA SAMO VIDJETI KOJI JE UČINKOVITIJI

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…virus/10096921/

imamo mi i cijepivo i lijek sve je to eksperimentalno pa prije par tjedana je Alemka rekkla da imaju cijepivo protiv Ebole koje pomaže, da bi lijek bio odobren treba u normalnim okolnostima 5 godina ako se maksimalno ubrza možemo biti sretni da ga dobijemo za sljedeću zimu

• hugh
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    4,012
    • March 16, 2020 at 7:24 PM
    • #1,452
    Quote from buMBum
    Quote from calypso

4. Vagoni koji su trebali biti proizvedeni i isporučeni Q4 2019. su dovršeni i dijelom isporučeni u ozujku

5. Najavljeno potpisivanje i ratifikacija sporazuma o izbjegavanju duplog oporezivanja izmedju USA i HR očekuje se do kraja ove godine.Američki veleposlanik je 2 puta prošle godine dolazio u SB.

7. Izbor novog predsjednika uprave koji je godinama uspješno vodio Strojnu Obradu koja je dio holdinga a koja je zadnjih godina poslovala sa dobiti.

10. Ako uzmete sve gore navedeno i posebno cjelokupnu situaciju na našem trzištu i kada bi ste imali 4M€ i viziju da li bi ste kupili Djuku ili hotel koji će Vam ove godine, a mozda i slijedeće 3 zbog recesije, biti prazan?

Display More

ja bi npr. kupio hotele u tom slučaju jer oni če nakon te treče hipotetske godine počeri zarađivati dok je naš đuro svaku godinu pun ko hoteli dosad, a gubitci su mu ko hotelima dobitak do sada......uglavnom da rezimiramo, pun đuro=gubitak, puni hoteli=dobitak.....

P.S.

-nemam ni đuru ni hotele

• MickeyM
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,076
    • March 16, 2020 at 7:28 PM
    • #1,453
    Quote from hugh
    Quote from buMBum

Display More

ja bi npr. kupio hotele u tom slučaju jer oni če nakon te treče hipotetske godine počeri zarađivati dok je naš đuro svaku godinu pun ko hoteli dosad, a gubitci su mu ko hotelima dobitak do sada......uglavnom da rezimiramo, pun đuro=gubitak, puni hoteli=dobitak.....

P.S.

-nemam ni đuru ni hotele

Display More

Nek me moderator ne opomene ali ovo moram napisati...
    Dragi kolega lakše Vam je napraviti Đuru nego hotele!:D

• fond300
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    240
    • March 16, 2020 at 8:49 PM
    • #1,454

ekipa, jel kome palo na pamet da je ovo trenutak da se odigra target od jednog starog forumaša koji je prognozirao crobex od xxx bodova😳???

Cromane gdje si😉???

• zlocesti
    Majstor
    Reakcija primljeno
    9,313
    • March 16, 2020 at 8:56 PM
    • #1,455

Ameri u slobodnom padu.

Minus 11,96%

Ovome se ne vidi kraja

• fond300
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    240
    • March 16, 2020 at 9:00 PM
    • #1,456

30000bodova minus😳😳😳jel to pada rekord ikad???

• my moon
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,037
    • March 16, 2020 at 9:08 PM
    • #1,457

ajoj!' Kažu da pada zbog Trumpove izjave da će korona harati do kolovoza

• kupoprodajnik
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,095
    • March 16, 2020 at 9:09 PM
    • #1,458

Kad padnu ispod 10k kupim prnje tamo u neki indeksni fond, cekam koju godinu i idem u penziju. A mi se jos necemo iscupati iz crne rupe dok se oni vrate i odu preko 30k.

• sweex
    Početnik
    Reakcija primljeno
    44
    • March 16, 2020 at 9:10 PM
    • #1,459

po dnevnom padu da.

ima dosta prostora ...

još uvijek je to u kategoriji noževa

• BSOD
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,261
    • March 16, 2020 at 9:17 PM
    • #1,460

Taj Trump isto daje izjave, ovisno o tome jel u kešu ili u dionicama. Bude borba oko 20000 bodova....

Ima'l kaj za short danas?

:evil:

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.) 472

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:15 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 22, 2025 at 4:58 PM
    2. Odgovora
      472
      Pregleda
      204k
      472
    3. Hawk Tuach

May 22, 2025 at 4:58 PM
    1. PODR (Podravka d.d.) 1.2k

• havi
      • February 12, 2020 at 6:30 PM
      • Dionice
      • havi
      • May 22, 2025 at 3:30 PM
    2. Odgovora
      1.2k
      Pregleda
      482k
      1.2k
    3. Sheki

May 22, 2025 at 3:30 PM
    1. Komentari trgovanja na burzi - LIVE 16k

• harpun
      • February 13, 2020 at 11:19 AM
      • Dionice
      • harpun
      • May 22, 2025 at 3:23 PM
    2. Odgovora
      16k
      Pregleda
      6M
      16k
    3. All

May 22, 2025 at 3:23 PM
    1. KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.) 177

• Like 1
      • Lemi
      • March 7, 2023 at 9:30 PM
      • Dionice
      • Lemi
      • May 22, 2025 at 1:20 PM
    2. Odgovora
      177
      Pregleda
      57k
      177
    3. jkova25

May 22, 2025 at 1:20 PM
    1. INGR (INGRA d.d.) 1.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:06 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 22, 2025 at 1:20 PM
    2. Odgovora
      1.9k
      Pregleda
      834k
      1.9k
    3. SILVIO2024

May 22, 2025 at 1:20 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

Hawk Tuach May 22, 2025 at 4:58 PM
  • PODR (Podravka d.d.)

Sheki May 22, 2025 at 3:30 PM
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

All May 22, 2025 at 3:23 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

jkova25 May 22, 2025 at 1:20 PM
  • INGR (INGRA d.d.)

SILVIO2024 May 22, 2025 at 1:20 PM
  • ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

All May 22, 2025 at 11:57 AM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

All May 22, 2025 at 11:55 AM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 22, 2025 at 10:39 AM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

sokol74 May 22, 2025 at 10:14 AM
  • GRNL (Granolio d.d.)

maher May 21, 2025 at 8:41 AM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,805 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 3 months ago
  • Što smo danas tržili

5,998 Replies, 5 years ago