Ne idemo mi nikud u plus
vjerujem da smo od ponedjeljka u karanteni
evo i Evropa lagano okreće
danas prodajte dok je plus
vidimo se za dva mjeseca...
Ne idemo mi nikud u plus
vjerujem da smo od ponedjeljka u karanteni
evo i Evropa lagano okreće
danas prodajte dok je plus
vidimo se za dva mjeseca...
stižu mi sami oglasi s vikend sniženjima: Pevex, eKupi...
već par prijatelja javlja od pon rade od kuće
čitajte znakove!
iskreno nisam pametan što napraviti... znam da može još dole, barem do 1250-1300 a opet može i gore
iskreno nisam pametan što napraviti... znam da može još dole, barem do 1250-1300 a opet može i gore
Može, kako što. Dionice se razslojile. Više nije neselektivno.
Sto bi Neo rekao: kupovati po malo u skalama.:)
balon opasno napuknut.
ameri djeluju očekivano, daj veči kompresor.
ajmo svi složno, u jedan dah..
istinabog, rupa je veća od kompresora.
ali, ali...
Ljudi čeka se da priko vikenda Hercegovci obave šta treba i onda se zatvaramo 101%. Dok medicina ne nađe odgovor osim karantene, nema tu većeg pomaka nabolje, volio bi da je drukčije.
stižu mi sami oglasi s vikend sniženjima: Pevex, eKupi...
već par prijatelja javlja od pon rade od kuće
čitajte znakove!
ZAGREB - Kako SEEbiz doznaje, radnici nekih državnih poduzeća od ponedjeljka će raditi od kuće. |
U Hrvatskoj elektroprivredi, radni su dobili obavijest da od ponedjeljka rade od kuće. To se posebno odnosi na zaposlene u HEP-ovom središnjem uredu u Zagrebu. Slično tome, zaposlenici Hrvatske poštanske banke u posljednjih nekoliko dana bili su na "popisivanju". Oni koji kod kuće imaju računalo, pozvani su da rade od kuće tijekom idućega tjedna. Informacije o sličnim modelima rada dolaze i iz ostalih velikih javnih tvrtki. Iako zasad nije vremenski određen rok do kad će trajati ova izvanredna situacija, može se očekivati da će ove mjere biti na snazi najmanje do kraja ožujka. Daljnje odluke donosit će se u koordinanciji sa Stožerom za civilnu zaštitu. |
...inaće, evidentno da su se nešto fodovi i mm uključili ali sve je to nekako prisiljeno, vlada nesigurnost, dax nakon jučerašnjeg katastrofalnog pada se lomi od 2 na 0,5 pa je sada na trenutnih 2,5% ...još je sve to nestabilno i za očekivati je da će nestabilnost još potrajati neko vrijeme...i upravo kako kolega kaže, "čitajte znakove!"
Eto, i jel to bilo tako strašno, mislim, otvoriti burzu. Rivp se vrti oko nule, napr.....
Danas je mirno jucer da su ostavili sigurno bi bilo veselo eto iztgleda da je pomoglo da ljudi malo prespavaju
Ajmo vidjeti kroz tjedan dana kad naprave karantenu u njemačkoj, francuskoj , americi !!! dali će biti strašno ili ne
Danas je mirno jucer da su ostavili sigurno bi bilo veselo eto iztgleda da je pomoglo da ljudi malo prespavaju
Ajmo vidjeti kroz tjedan dana kad naprave karantenu u njemačkoj, francuskoj , americi !!! dali će biti strašno ili ne
Mislim da će nakon zatvaranja škola i vrtića, te rada od doma za većinu ljudi ići zatvaranje granica.
Uvukla se velika nervoza u ljude i to se može rezati nožem.
Tržište je danas zeleno, ali treba pratiti portale, jer kriza još nije ni približno gotova.
Danas to ide u zeleno ali nisam jos uvijek siguran da bih krenuo u kupnju mislim da ce tu biti jos panike,ubacio sam svjezi cash i cekam.
Starački domovi od maloprije u karanteni.
Danas to ide u zeleno ali nisam jos uvijek siguran da bih krenuo u kupnju mislim da ce tu biti jos panike,ubacio sam svjezi cash i cekam.
vidim svi čekamo, više neznaš jel to sve neka zahebancija ili stvarna prijetnja.. ali sve se zatvara i otkazuje,
Starački domovi od maloprije u karanteni.
Ne vidim štetu. Penzići više ne idu u banku kupovati/prodavati dionice, isto se služe internetskim platformama.....
( Gimnazijski primjer lakonskog odgovora)
Mislim da ce za vikend corona eskalirat, puno vise zarazenih i obustave letova, zatvaranje svega i svacega. Ova situacija mi lici na zatisje pred buru.
U ponedjeljak ce biti crveno do bola na burzi.
Cisto osobno misljenje..
Meni u portfelju samo LEDO u plusu
• U Banskim dvorima je završio sastanak premijera Andreja Plenkovića s Nacionalnim stožerom civilne zaštite i ministrima u vezi situacije s koronavirusom, a nakon završetka sastanka izjavu daje premijer.
- Mi smo donijeli odluku da se stane s nastavom na dva tjedna osnove i srednje škole.
I fakulteti prestaju s nastavom
Nekako mi se čini s obzirom na promete i cijene da su se na arnt, ht, podr i rivp uključili fondovi. Njima je durogočni horizont ulaganja. A za ovo su im analitičari valjda izračunali da su sada povoljne cijene. Naravno da imaju gomilu love i za nižu kupnju, bude li potrebe. Tako izgleda. Možda se i varam, ali ne znam tko bi drugi s nešto više prometa kupovao, a da cijena raste.
Ja vjerujem da su svi najcrnji scenariji uključeni u ove trenutne cijene i da sad ide ili stagnacija ili polagani rast. Znamo da će broj oboljelih rasti kako u RH tako i u svijetu. Znamo da će bit i smrtnih ishoda. Ali to je nešto na što su sad nakon Kine i Italije svi spremni. Najteže je bilo Kinezima jer su bili prvi. Talijani su pokazali kakve se mjere moraju pravovremeno donositi da se ne dogodi što se njima dogodilo. Sad smo tu gdje jesmo. To će zasigurno potrajati 2-3 mjeseca.