U kriptu je zato vazno trejdati level po level. Nikada ne cekas krajnji target neke formacije, nego uzmes profit na svakom medju-levelu i gledas da ti graf pokaze daljnji smjer. Dobar primjer je ovaj sada pad na BTC - cijena je dosla tocno do prvog downside targeta, sve skolski, ali pitanje je hocemo li vidjeti i ovaj drugi target.
Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama
-
-
-
-
https://lider.media/poslovna-scena…-izbjeci-136321
https://cryptopotato.com/bitcoin-price-analysis/
Svaka crvena točka predstavlja naslov vijesti Koji Je proglasio da Je Bitcoin mrtav ILI Je VEC propao.”
gospon mitkko i kaj sad Bitcoin mrtav ILI Je VEC propao može razboritije za nas starkelje
-
Izgleda kao graf s brojem oboljelih od korone kod nas... Hoće i ovdje biti "vakcinisanja"?
-
U https://crobitcoin.com/je-li-ovo-razl…oina-do-50-000/
dakle tko će ovo sve razmet
-
U Na tehnički pokazatelji upućuju na to da su sljedeće linije potpore nalazi na 51.440 $ i 50.000 $ ako Bitcoin nastavlja sa svojim slobodnim padu. Ako preokrene putanju cijena, imovina bi morala prevladati razinom otpora na 55.400, 56.280 i 58.355 dolara.
https://cryptopotato.com/bitcoin-loses-…k-market-watch/
Bitcoin gubi ključnu podršku dok se medvjedi nastavljaju: ETH se utvrđuje prema 2 tisuće dolara (Promatranje tržišta)
Autor: Jordan Lyanchev Posljednje ažuriranje 20. travnja 2021. U 07:17
150 milijardi dolara isparilo je s kripto tržišnim kapetanijama bitcoin je u danu za 3.500 dolara. Ethereum, Binance Coin, Ripple i druge alte također su duboko u minusu.
i
-
iskopo sam 240 pi coina
Jel' netko skužio čemu bi to trebalo služit? Nisam baš proučavao detaljnije.
-
iskopo sam 240 pi coina
Jel' netko skužio čemu bi to trebalo služit? Nisam baš proučavao detaljnije.
Ja sam čitao prije jedno mjesec dana da je to potpuni SCAM...
-
PI coin se može rudariti na mobitelu
toliko o tome
koliko znam, svaki ozbiljniji coin zahtjeva power supply, i to ozbiljniji
njegova vrijednost može biti u tome da ga netko jednog dana želi primiti od tebe u zamjenu za nešto
ali tako je uostalom i pizza plaćena bezvrjednih 10.000 BTC-a
tko zna?
-
PI coin se može rudariti na mobitelu
toliko o tome
koliko znam, svaki ozbiljniji coin zahtjeva power supply, i to ozbiljniji
njegova vrijednost može biti u tome da ga netko jednog dana želi primiti od tebe u zamjenu za nešto
ali tako je uostalom i pizza plaćena bezvrjednih 10.000 BTC-a
tko zna?
Mislim da u tome i jest "kvaka" PI Coin se ne rudari kao BitCoin, ustvari, android ne dopušta rudarenje na mobitelu jer bi oštećivalo komponente zbog svoje zahtjevnosti. Ono što pi coin radi je da ti dopušta rudarenje reklama, dakle nakon što ti odgledaš reklamu oni ti daju određeni broj tih "PI coinova",
Meni to jako pari na SCAM, posebno jer ima i opcije da dobivaš "novce" za preporuku prijatelja.... Još će postat piramidalna shema uskoro
-
-
ja nikakve reklame ne otvaram i telefon rudari sam. naravno da ako imaš više prijatelja rudari brže. samo obnovim nalog svaki 24h. ponavljam da ni sam ne znam da li će to ikad vrijediti ali ako vrijedi onih 200 prije njega mogao bi i on.
-
ja nikakve reklame ne otvaram i telefon rudari sam. naravno da ako imaš više prijatelja rudari brže. samo obnovim nalog svaki 24h. ponavljam da ni sam ne znam da li će to ikad vrijediti ali ako vrijedi onih 200 prije njega mogao bi i on.
Na koji način misliš da rudari brže zato što imaš više prijatelja? CPU radi brže?
-
piše brzina rudarenja kad startaš. znam da se je povećala kad sam još nekog aktivirao. sad da li se i njemu ubrzava pojma nemam. liči na piramidu.
-
piše brzina rudarenja kad startaš. znam da se je povećala kad sam još nekog aktivirao. sad da li se i njemu ubrzava pojma nemam. liči na piramidu.
Sretno, meni se čini kao SCAM, svakako se nadam da to neće biti
-
ne znam. ako se ipak nešto desi važno je biti među prvima. čak mi lik koji ima preko 2000 kom reče da se je izpočetka brže kopala a sad kako se približava kraju usporava.
-
Nikad se nezna možda se jednog dana bude trgovale sa njim,za sad možete otvoriti pi wallet gdje dobijete 100 pijeva za probnu razmjenu,možete ih nekome poslati a on vama.
-
Kripto ili neka njegova derivacija je budućnost.
Sve dok takvu budućnost netko ne zabrani.
- nedavno je to Turska zabranila.
-
-
-
Kripto ili neka njegova derivacija je budućnost.
Sve dok takvu budućnost netko ne zabrani.
- nedavno je to Turska zabranila.
Sad su ih zbog zabrane tek zaintersirali BTC se ne može zabraniti, jednostavno nemaš mehanizme da ga zabraniš, mogu oni trubiti koliko hoće. Svojevremeno su nešto kao i u Kini zabranili, pa i Indiji, pa sada Turska... Ali dugoročno nije od toga bilo ništa. Sve te zemlje žele uvesti svoju digitalnu valutu pa im Bitcoin valjda smeta.
"Google searches of "Bitcoin" surged in Turkey after the government recently banned the use of it for payments."
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun