koje igre ovdje... srećom s par tisuća komada kupljenih dovoljno nisko fino se da istrejdat.
-
-
-
Evo vam razloga ovog suludog rasta:
-
Postoji li ikakvo logično objašnjenje za tu tvrdnju ili je samo po onoj "jučer su pali i tesla i dalekovod, danas su rasli i tesla i dalekovod"?
Ako je ovo drugo, ima sigurno još hrpa dionica koje su u takvoj korelaciji.
-
Valovi veliki gore dole valjaju al bar bi muški dio foruma mora znat da nakon snažnog rasta jednom mora padat, bez ikakve TA.
i to od 10 trgovinskih dana, 9 dana minusa.?
-
Je li Đuro ide u paketu s avionima?
Jedino možda kao poligon za vježbanje granatiranja... Ali ne sumnjam da će opet krenuti priče kako će Saab ili LM izdići Đuru iz pepela, bla bla bla
-
nešto se sprema veliko.nebih se cudio sutra ,prekosutra necem velikom.
-
Idući tjedan oporavak i uravnotezen rast.
-
ne bi bilo loše da nas sve malo razbudi.
-
nešto se sprema veliko.nebih se cudio sutra ,prekosutra necem velikom.
Big shit možda?
-
Sad bi negdje trebala, u zadnjih sat vremena, roknut Fondovska Kazna. Naziv je pomalo grub jer njen munjevit udar uopće nije loš, dobar je polazatelj trgovanja za sutra i daje izdašan volumen. Jedino se bojim kad se ova dva prodavača ispucaju, eto trećeg
-
-
kol.StatusQuo, što se covida tiće, reci ti meni, osim u infektivnoj poliklinici "fran mihaljević" i eventualno dubrava u zagrebu, koja još med. ustanova u hr. zadovoljava kakve-takve kadrovske i tehnološke standarde sukladno hi-tec vremenu u kojem živimo
-
kol.StatusQuo, što se covida tiće, reci ti meni, osim u infektivnoj poliklinici "fran mihaljević" i eventualno dubrava u zagrebu, koja još med. ustanova u hr. zadovoljava kakve-takve kadrovske i tehnološke standarde sukladno hi-tec vremenu u kojem živimo
Kakve to veze ima s mojim odgovorom na statistiku.
-
Big shit možda?
ne moze biti shit nikako. Vjerovatno ce doc ranije od nekoga ponuda jer ce ih bit vise zainteresiranih. Mozda vec sutra nesto osvane od brzih igrača. Mislim slovenci da ce imat najbrzi prst,ppd,pa tek onda debeljak.
imal neko izbroda da provjeri imal u gradu kakvi crni limuzina il šeik kakav da nije stigao Savom na jahti
-
ne moze biti shit nikako. Vjerovatno ce doc ranije od nekoga ponuda jer ce ih bit vise zainteresiranih. Mozda vec sutra nesto osvane od brzih igrača. Mislim slovenci da ce imat najbrzi prst,ppd,pa tek onda debeljak.
imal neko izbroda da provjeri imal u gradu kakvi crni limuzina il šeik kakav da nije stigao Savom na jahti
ako su iz sabba doce sa gripenima
-
pa gdje ti je najviše umrlih-u splitu
-
Danas se dosta protrgovalo i vidim netko je ugrabio vecu kolicinu zna li tko ko je kupovao?
-
Pita me frend kuda ide burza ?
Psihijatru !
Ameri 500 bodova up.
SVE zeleno
Po vašem pisanju problem je kad američanska burza raste, te bi Ameri trebali psihijatru jer
rastu, a mi smo valjda potpuno zdravi jer pratimo samo taj povremeni pad, dok američanski
10-godišnji rast ne pratimo!? Po tumačenju svih grafova priželjkujete pad svih indeksa i dionica,
osim na Optimi i IGH gdje svaki graf tumačite kao nagovještaj rasta?!
U isto vrijeme tvrdite da imate Optimu (i IGH) i ispraznili ste svih 16 pari zimskih čarapa da ju
dokupite po 6kn, pa sada kada je pala na 4,7 kn tvrdite da ne znate kuda će i da li uopće više
treba još kupovati tu dionicu...Uglavnom kakofonija sve u svemu bez traga i konca....
Jedino još nisam siguran da li tako pišete slučajno ili ne...u stvari siguran sam...ali ću zadržati
za sebe.... ne očekujem pojašnjenje...
-
Daklem dragi kolega Budfox, , ponoviti gradivo !
Otvoriti sve postove na tehničkoj, malokada sam pogriješila, a kada ne znam.. ne znam...
To da bi burza trebala ići psihijatru to je šala...... a odnosi se na to da burza stvarno ne zna kuda će, niti zašto...
Nadam se da trgujete na temelju svojih procjena, a ne mojih grafova, pa sve za pet !
I kakav je to ton ?
-
Niste fer koega BudFox, kolegica zlocesti nam je ostala jedina koja nešto crta na ovom forumu.
I to radi izvanredno dobro.
Koliko me sjećanje služi, pisala je i crtala je Opte kada je bilo izvjesno da će pasti. Vjerujem sebi na štetu, jer očito ima papir.
Pa kada nam Vi budete nacrtali koji graf ko grah i to dionice koju imate, za koju ste sigurni da će iz nekog tehničkog razloga pasti, molim Vas nacrtajte.
Do tada... Sretno!
-
Niste fer koega BudFox, kolegica zlocesti nam je ostala jedina koja nešto crta na ovom forumu.
I to radi izvanredno dobro.
Koliko me sjećanje služi, pisala je i crtala je Opte kada je bilo izvjesno da će pasti. Vjerujem sebi na štetu, jer očito ima papir.
Pa kada nam Vi budete nacrtali koji graf ko grah i to dionice koju imate, za koju ste sigurni da će iz nekog tehničkog razloga pasti, molim Vas nacrtajte.
Do tada... Sretno!
Sve 5, samo lamentiram uz lulu i duvan. Ja vam ne znam te grafove citati, vec vise pratim mjeseceve mijene, te plimu i oseku. Ishod je osrednje los, kao i ZSE burza.
Isprika ako je moje pisanje koga uvrijedilo, ali zato smo tu da raspravimo, jer ako samo jedna strana pise kako je sve crno, ukljucujuci i crne kokice, a nema druge strane koja voli vise bijele kokice, ne bi bilo zanimljivo.
Tama protiv svjetla, jing i jang, mramor, kamen i zeljezo.....
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
RIVP (Valamar Riviera d.d.) 2.2k
- Admin