pad prometa u industriji na godišnjoj razini 3,5%
kolko kužim ovdje na forumu većina prognozira jesenju kataklizmu
Azija obara nove rekorde, što bi moglo usijati nove prognoze na Atlanskoj
eto,malo zrnaca za razgovor uz jutarnju kavu
pad prometa u industriji na godišnjoj razini 3,5%
kolko kužim ovdje na forumu većina prognozira jesenju kataklizmu
Azija obara nove rekorde, što bi moglo usijati nove prognoze na Atlanskoj
eto,malo zrnaca za razgovor uz jutarnju kavu
15.04.2020 na jedom drugom forumu /za ovaj forum tekst mi je bio pregrub/ postao sam dolje navedeni tekst.
tada se pričalo da turista neće biti ni od korova
možda je tekst zanimljiv kao crtica za razgovor uz jutarnju kavu
Mislim da razmišljanje kako je turizam hir i luksuz kojeg će se prvog odreći blue and white collar workersi , kad epidemija prođe, razmišljanej na klimavim nogama. radi se o arhaičnom razmišljanju. Ljetne gužve, zauzimanej teritorija ručnicima, redovi u trgovinama, tuče, makljaže, popuštanje živaca, drečava djeca, zapišane kale, zabljuvanu suhozidi.....pa kome bi se išlo u to da ne postoji čisto zadovoljenje ega, imperativ, gotovo potlač..... Tih par tjedana mučenja po žegi možemo sjesti u neku kiosk konobu i mučit konobara jer je donio krivo vino, lamentirati o okusima na našim nepcima dok dječica urliču i sipaju parmezan po prepariranoj sabljarki na ulazu...... ko to more platiti? taj osjećaj da smo gospoda, istraživači, pronalazači, plave krvi..... Danas je moda recimo univerzalna, , pogledajte kako se oblače izbjegice iz Afganistana zateknute na prijelzu u Hrvatsku; brend look je isti ko na špici; majice sa natpisima, traperice, ruksačići.
Prošla su vremena kad su gaće padale za traperice iz Trsta il u češkoj za hulahopke.....Sad je bitan selfi i kakvi statusić iz restorana sa grdobinom u tijestu od piva i umaku od medvjeđeg luka.
zaključak:šparat će se na svemu i svačemu al na poutovanjima ne. Oblačimo se u Lidlu, ne u Areni, ne bi li imali za špicu pod kolovoškim suncem a gaće nam se suše na ogradi od gazdine plaže....
O tempora, o mores !
Djuro i Viro spašavaju crobex.
O tempora, o mores !
Djuro i Viro spašavaju crobex.
dobar dio potjeriva i ighahahaha
Fućkaš Crobex, pravi tickeri tuku crobex za kojih xxx% posljednjih tjedan dva dana
Kauboji i Indijanci na Optimi, ili lovice i skrivača
Već se nekoliko dana izmjenju nalozi od 4444 komada, ili na asku, ili na bidu...
Netko ili ima fetiš, ili se igramo Enigme
Kauboji i Indijanci na Optimi, ili lovice i skrivača
Već se nekoliko dana izmjenju nalozi od 4444 komada, ili na asku, ili na bidu...
Netko ili ima fetiš, ili se igramo Enigme
Nista novo na ovoj dionici.
Pozdrav svima koji su u petak prodali igija, adio mare odo ja u njemačku...
prodao sam i ja dio, sve zbog toga neobjavljivanja izvješća, a petkovni sindrom je dodatno utjecao na raspoloženje, ali eto, ne možeš uvijek sve ovce i novce držati do najvišeg brda
prodao sam i ja dio, sve zbog toga neobjavljivanja izvješća, a petkovni sindrom je dodatno utjecao na raspoloženje, ali eto, ne možeš uvijek sve ovce i novce držati do najvišeg brda
Potpisujem. Izvjesce za 2Q cemo tek citati.
Samo bih se osvrnuo na trenutnu cijenu IGH i što je Neo prognozirao kada se vrtila na stotinjak kn. Nisam trejder ali, Neo vrati se!
može se, tj mogu, Neo i Chuck Norris
Bome jaka sila na igh, ima se goriva.
pitanje do kada.. uz dugove i sve.. sada je zvucim ko oni koji nisu u dionici ili imaju gubitak od 50% na istoj
Idemo sad brzo natrag u OPTE.
Sad van iz IGH i trpaj u DLKV.
Idemo sad brzo natrag u OPTE.
Ili Viro npr.
Građevinari u OUT bježanija iz IGH, DLKV i INGR.
Ili na PTKM na primjer
Zaboravili ste na THNK, nekadašnju "zvijezdu" ZSE