Pa kak ne vidiš upupupup?
Evo vidiš post(ove) ispred ovog mog sada
Pa kak ne vidiš upupupup?
Evo vidiš post(ove) ispred ovog mog sada
Gotovo je.
Svi smo već umrli, samo toga još nismo svjesni.
Daj se malo skulirajte....pa nije to nogomet....ljudi moji....ovo je nešto poput gripe....možda i slabijeg oblika...pa neće biti nikome ništa.
IUglavnom su nažalost umrli stariji ljudi i to sa bolestima....
Više ljudi je danas umrlo po bolnicama u Hrvatskoj zbog lošeg tretmana u bolnicama nego što će u cijeloj Hr umrijeti od Coronavirusa!!!!!!!
To je psihoza,,,doći će i proći....ali vaše dionice će otići u druge ruke .
A i vaša zarada....
Kad sad Optima potegne....samo će biti stampedo na gore.
Tako funkcionira burza....nešto moraju izmisliti da nam uzmu dionice
Podravka u plusu. Navodno se pokazalo da vegeta liječi koronavirus
I ptkm u plusu
Znači, i NPK djeluje.
Ubija viruse 😀
Cini se da danasnji pad ZABE nije vezan sam za koronu.
Cekamo detalje afere....
Display MoreDaj se malo skulirajte....pa nije to nogomet....ljudi moji....ovo je nešto poput gripe....možda i slabijeg oblika...pa neće biti nikome ništa.
IUglavnom su nažalost umrli stariji ljudi i to sa bolestima....
Više ljudi je danas umrlo po bolnicama u Hrvatskoj zbog lošeg tretmana u bolnicama nego što će u cijeloj Hr umrijeti od Coronavirusa!!!!!!!
To je psihoza,,,doći će i proći....ali vaše dionice će otići u druge ruke .
A i vaša zarada....
Kad sad Optima potegne....samo će biti stampedo na gore.
Tako funkcionira burza....nešto moraju izmisliti da nam uzmu dionice
meni se upravo čini, da nakon svih pokušaja rušenja svjetskih burzi, Brexit, trgovinski rat Kina-Sad, ipak su morali potegnuti nešto uvjerljivije protiv Kineza, raširilo se i ojačalo to njihovo poslovanje, trebalo je to malo zaustaviti, a usput će virus napraviti malo selekcije među stanovništvom, oni slabijeg imuniteta, biti će žrtvovani za dobru korekciju, ipak su milijarde u pitanju, a ljudi ionako već ima viška, zanimljivo je da Amerika, Rusija i drugi veliki G8 miruju i promatraju sa strane
Ministar Beroš: Koronavirus će doći kod nas, možda već danas
meni to izgleda kao da ga imamo, samo se čeka kad će objaviti
Točno tako. Evo izašla je vijest o prvom zaraženom u HR
šta bi ovo moglo značiti za turističku sezonu bolje da i ne pomišljam. Nadamo se da će se do proljeća ovo riješiti.
Što će se riješiti do proljeća ?
Virus Corone. Ne bojim se samog virusa nego ekonomskih posljedica.
dobro je ... Korona virus još nije zarazio kompjutere
Trziste kapitala cesto na neke takve lose globalne vijesti reagira sa nerealnim i pretjeranim korekcijama i stampedom...a netko to dobrano iskoriisti
Ali to je tako uvijek bilo i bit ce
da, još se ne koristi bid u punoj mjeri... doći će i to kad tad. meni je sam virus smiješan ali taj virus može nam donijeti jako puno ekonomskih glavobolja ako nastavi. Ja sam 95% u kešu. Jednostavno me ne zanimaju dionice dok je ovakva situacija. Totalno neizvjesna.
Pa moguće je da virus izgubi svoj zarazni ili smrtonosni potencijal zbog promjene vremena, nekih okolnosti ili specificne mutacije. Upravo se to dogodilo sa Sars-om i nije nastala pandemija.
Zaustavljeni su tokovi širenja i virus se povukao defacto za sada iščezao.
Evo ga prvi zabilježen u ZG.
Sad se očekuje intenziviranje trgovanja na zse.
Pa moguće je da virus izgubi svoj zarazni ili smrtonosni potencijal zbog promjene vremena, nekih okolnosti ili specificne mutacije. Upravo se to dogodilo sa Sars-om i nije nastala pandemija.
Zaustavljeni su tokovi širenja i virus se povukao defacto za sada iščezao.
SARS je bio lokaliziran na puno manjem području te je od njega oboljelo 10-ak puta manje ljudi. Zato je uspješno spriječeno njegovo širenje te nije uspio poprimiti pandemijski razmjer. S Coronom to za sada nije slučaj, a mogućnosti za spriječavanje pandemije sve su manje iako još postoje. Ne bi bilo dobro da Corona postane sezonski oblik bolesti zbog visoke smrtnosti među starijom populacijom i kroničnim bolesnicima.
Kinezi: ‘Imamo cjepivo’
Znanstvenici s kineskog Sveučilišta Tianjin tvrde da su razvili cjepivo za koronavirus. Voditelj njihova tima, profesor Huang Jinhai kaže kako cjepivo može poslužiti i kao potencijalna terapija za zaražene pacijente. Kineski mediji javljaju da je profesor navodno osobno uzeo četiri doze cjepiva te da nije imao nuspojava.