Iracionalnost naše burze je beskonačna.
Sviđa mi se.
Iracionalnost naše burze je beskonačna.
Sviđa mi se.
Pa pomalo jučer, pomalo danas, pomalo sutra.
I ova panika mora kadtad završiti, a onda povratak na staro.
s foruma izgleda nitko ne prodaje
a šta fondovi rade? Imaju li oni kakvu politiku za ovakve debilne situacije kad je panika oko ničega? štite li svoje uloge ili im se živo fućka?
Da panika ne pređe u histeriju? Naravno da će virus stati s proljećem, kišama i toplijim vremenom. Ali koliko će tržištu trebati vremena da se oporavi zaroni li preduboko? U tome je problem. A da je ovo na zse besmislena histerija, sigurno je.
Italija -0,25... mi -3% hahahah
Ovo s burzom je bolesno da bolesnije ne može biti.
@ na asku na bidu
Fondovi trenutno kupuju jeftino, da nam mogu skupo prodati
Italija -0,25... mi -3% hahahah
To govori o intelektualnoj razini našeg prosječnog ulagača.
Brodolomac da, oni idu na duži rok. pametni su oni. oni su pravi maheri
evo stalo je. trajalo je čak duže nego jučer. već drugi dan za redom u 9.30 na HITA brokerima jedva da prolaze nalozi, sve zašteka od 'silnih' transakcija.. ne znam od kud ima ta platforma, jel iz zimbabvea ili nije do njih ali da je koma koma je.
Brodolomac da, oni idu na duži rok. pametni su oni. oni su pravi maheri
Ne bi me čudilo da su oni i pokrenuli ovu lavinu.
Zanimljivi su ti forumi. Kad sve raste, raspišemo se o fundamentima, ulaganjima, procjenama, evaluacijama da to ide na 65 EBITDA, ugovaranju novih poslova, preuzimanjima....
A kad se dogodio crni koronac, nestanemo (rasprodamo)? i jaučemo o kletom hrvatskom napaćenom narodu.
Što ti je psihologija, ha?
Zanimljivi su ti forumi. Kad sve raste, raspišemo se o fundamentima, ulaganjima, procjenama, evaluacijama da to ide na 65 EBITDA, ugovaranju novih poslova, preuzimanjima....
A kad se dogodio crni koronac, nestanemo (rasprodamo)? i jaučemo o kletom hrvatskom napaćenom narodu.
Što ti je psihologija, ha?
Ne primječujem da netko jauče ili kuka ili nešto slično.
Možda je to neka sado-mazo fora, ali čini mi se da se svi dobro zabavljamo.
a šta fondovi rade? Imaju li oni kakvu politiku za ovakve debilne situacije kad je panika oko ničega? štite li svoje uloge ili im se živo fućka?
Sad vjerojatno kupuju jeftino ili još čekaju. Krajem tjedna možda poduzmu nešto za naštimat postotke za kraj mjeseca
Da panika ne pređe u histeriju? Naravno da će virus stati s proljećem, kišama i toplijim vremenom. Ali koliko će tržištu trebati vremena da se oporavi zaroni li preduboko? U tome je problem. A da je ovo na zse besmislena histerija, sigurno je.
ovi vani će se vratiti za dan, dva... mi jedno godinu po običaju :))
Sad sam u nedoumici u šta ubaciti još keš, od toliko dobrog na popustu
Sada već neke prilike polako nestaju, ili postaju malo manje prilike.
Uskoro ćemo hvatati dionice u bijegu.
http://arhivanalitika.hr/blog/kako-je-c…grebacku-burzu/
Slažem se sa zaključkom:
QuoteStoga nas u sljedeća dva mjeseca čeka utrka s vremenom i virusom, s vrlo neizvjesnim ishodom.
Ministar Beroš: Koronavirus će doći kod nas, možda već danas
meni to izgleda kao da ga imamo, samo se čeka kad će objaviti
Čini se da će prvi slučaj biti u Rijeci.