Samo se amerikanac imao pravo zaliti ovom sufu da je izgubio lovu. Po ugovoru izmedu HR i USA stiti se USA drzavljane. Sa da je RH rekla ajde prika prestani se zaliti mi cemo tebe rijesiti a ostali namaju pravo zalbe.
kako je Ugovor iznad zakona?
Samo se amerikanac imao pravo zaliti ovom sufu da je izgubio lovu. Po ugovoru izmedu HR i USA stiti se USA drzavljane. Sa da je RH rekla ajde prika prestani se zaliti mi cemo tebe rijesiti a ostali namaju pravo zalbe.
Ostali su iscrpili sve mogucnosti unutar HR politickog pravosuda.
UŽAS! MOJA POKOJNA BABA BI BOLJE PORTFELJIJ VODILA!
151000 kom 21,6Kn
fini blok
očito netko iz top5
vrijednost imovine cca 33,57
presli preko 5%
kuku nama bidnima
a vidi u njia računice
Kuna jaca nego Kuwaitski dinar
a vidi u njia računice
Kuna jaca nego Kuwaitski dinar
čitaje i oni forum, lijepo je da burza kontrolira prije objave, halal im certifikat
Ako još ima živih ovdje, nakon koliko dugo vremena se ovdje pojavio pozitivan kvartal, odnosno polugodište?
Ako još ima živih ovdje, nakon koliko dugo vremena se ovdje pojavio pozitivan kvartal, odnosno polugodište?
Ja sam svoje ostatke SLPF-a rasprodao prošle godine (sa brutalnim gubitkom) i kupi KODT i ERNT.
Dionice su ove godine rasle od 30%do 50% a pošto SLPF drži određene dionice logično je da su zabilježili rast, jedino što me brine je mali SLPF-ov rast u odnosu na ostale dionice, i imaju preveliku naknadu za upravljanje.
ispario zaif d.d.
Pozdrav!
Molim promjenu tickera iz SLPF u INSP (Inspirio ZAIF d.d.)!
Vrijednost neto imovine po dionici 4,58€, cijena dionice na burzi 2,62€.
Rast neto imovine u siječnju rezultat je porasta cijene CROS2 s cca 900€ na 1.300€ uslijed najave isplate dividende od 151€. Fond je imatelj 2.193 dionica CROS2.
Lp
Neto vrijednost imovine po dionici: 4,50€
Tržišna cijena dionice: 2,54€
Diskont: 44%
Lp
Neto vrijednost imovine po dionici: 4,72€
Tržišna cijena dionice: 2,60€
Diskont: 45%
Lp
Blok transakcija 2.193 komada CROS2 po 1.250€.
To je pozicija koju je držao Inspirio ZAIF d.d. (INSP)
Lp
Prodali da isplate dividendu
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/SLPF/FI-SLPF-e06a327bc2c013ebcefda17b05970547.pdf
Polugodišnji rezultat!
Povećanje neto imovine za 1,6 mil EUR u ovoj godini odnosno s 4,50 EUR na 5,04 EUR neto imovine po dionici. Tržišna cijena 2,54 EUR. Diskont 50%.
U portfelju međuostalim imaju KOEI i DLKV koji zasad bilježe značajan rast cijene dionice u 7. mjesecu.
Lp