Ma sve je to boranija.
Vidjet cete kad i ako izadje na burzu.
Prostor za rast je jos barem 40% samo na HR trzistu. A u Srbiji imaju neko zemljiste. Radijus od 100 km oko Beograda ima ljudi kao cijela HR.
Ma sve je to boranija.
Vidjet cete kad i ako izadje na burzu.
Prostor za rast je jos barem 40% samo na HR trzistu. A u Srbiji imaju neko zemljiste. Radijus od 100 km oko Beograda ima ljudi kao cijela HR.
Nitko ne komentira pa da stavim tu...
Trgovalo se preko HITE
a eto i gospon Hrkač malo dokupio ili možda prebacio sa žene...
Navodno kupovina sa strane s nekog oglasa. U svakom slucaju akumulacija na djelu.
Evo znamo kome je Grad Bakar prodao 17 komada. Zgodno...
hint: poduzetnik Mario Radić, politički tajnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro i bivši Predsjednik Nadzornog odbora Peveca
Dobro, a jel domovinsko pokret participira u vlasti grada Bakra ili u nekoj drugoj politicki aktivnoj stranci koja s njima lokalno koalira?
I koji su bili kriteriji za odabir najboljeg ponuđača?
Te kako se sam odabir najbolje ponude provodio?
Odabir najbolje ponude provodio se po sistemu hrvatske dogovorne ekonomije, i to je cijela poanta svega
Pa koliko ja vidim to uopće nije bilo tako zamišljeno?!
https://www.bakar.hr/obavijesti-bak…6a4c5513b83c6f5
Mogao je svatko kupiti tko je ponudio najveću cijenu za cijeli paket. I otvaranje ponuda bilo je javno.
Odabir najbolje ponude provodio se po sistemu hrvatske dogovorne ekonomije, i to je cijela poanta svega
Nije. Prikupljane su ponude i koliko sam cuo bilo ih je 3+
Definitivno skupljanje.
Cim netko daje takve pare za 17 kom, a ima daleko vise znaci da vrijedi.
Jel se zna po kojoj cijeni su kupljene (kolike su bile cijene u ponudama) ?
Jel se zna po kojoj cijeni su kupljene (kolike su bile cijene u ponudama) ?
Zna se da su sve ponude preko 50.000 kn
A u međuvremenu Dicentra +62 komada
https://www.novilist.hr/rijeka-regija/…i-milijun-kuna/
Znači 60 000 kn po dionici.
Solidna cijena. I ocekivana, zapravo.
Da je na burzi bilo bi vise. Ovako, dobro je i to. Tko je drzao dosad je zaradio.
"ali smo ih sačuvali jer je Grad procijenio da dionice ipak vrijede više nego što su se prodavale na tržištu i to se pokazalo dobrim, a posebice i zbog činjenice kako se sljedeće dvije godine, 2021. i 2022. neće isplaćivati dividende Pevexa, jer se ta firma koristila potporama države u ovo vrijeme papandemije"
A zmuljali su ih da nema, a i ovima je dobro došlo da to mogu napisat kao obrazloženje. Koliko ih možemo pohvalit da sposobno upravljaju, toliko su s druge strane odvratni s tim muljažama. Toliko su dobri u tome da se čak iz tog kadra i Škoro poseže za svoju domoljubnu stranku.
https://www.novilist.hr/rijeka-regija/…i-milijun-kuna/
ova trans će ubuduće biti jaka podrška cijeni.
sve nakon delistinga su ovdje sljedile jedna za drugom bolja od bolje vijesti.sada kada najveći insideri kupuju po ATH cijeni može li sljediti promjena trenda?
čini se da sljedi u 2021 najbolja vijest ikad,imam kandidata za..
STRONG HOLD kolikogod mi šutili o tome.
možda griješim,nebi bilo...
p.s.
nebi bila senzacija da se i prije te možebitne vijesti trgovanje značajno intenzivira,dim se pojačava ako plane požar će se vidjeti iz orbite.
sloboda izbora je zakon a posebice kada uključuje neopisivu lakoću dioničarenja.
miriši na uvrštenje u listu top 5 najboljih prilika za 2021.
neka tika taka radi svoj posao a mi ćemo rezimirati.
Mnogi su ovdje polomili zube. A broj dionicara se smanjuje. Sto je svakako dobro za cijenu, ali i kao pokazatelj smjera.
Mnogi su ovdje polomili zube. A broj dionicara se smanjuje. Sto je svakako dobro za cijenu, ali i kao pokazatelj smjera.
ovdje su i vrapci na grani pjevali o impresivnim fundamentima i prije delistinga,nestrpljivi nisu htjeli čekati pa su prodali stprljivima,svakako jedan od poučnijih primjera koje mogu biti posljedice "investitorske" nestrpljivosti,oni koji nisu imali problema i sa dugoročnim ako treba odlično su naplatili pravi investitorski pristup.meni je upravo delisting bio okidač za ulazak.
drhtavih ručica više nema odavno,ostali su samo oni koji žele više ili manje skupo prodati svoju kožu,zasluženo,pravedno...
neka nestrpljivi razmotre i dugoročno kao investitorsku opciju kada su fundamenti neoborivi i velikoj večini će poteći med i mljeko,treba si samo tako izabrati,tako jednostavno,profitabilno...
ako se netko nije rodio strpljiv da se to naučiti izvježbati,ima nas priločno koji smo to dokazali.dolaze boja vremena i nudi se bitno lakša evolucija po inerciji pa...
cijena ima puno više potencijala za gore nego za dole već i radi činjenice da prodavača gotovo da i nema a zainteresiranih kupaca ima,možda i nikad više usprkos ATH.
ostaje da vidimo što to sad insajderi znaju,dosad su se pokazali kao nepogriješiv i odličan benchmark kroz vl kupovinu i korporativne akcije koje su expeditivno kažnjavale zadovoljavanje sa manje.
ne kaže se badava "pazite što si želite u životu,da vam se nebi ostvarilo i da nebi plakali nakon toga"
ovdje ima još dosta toga neotključanog što bi trebalo gurnuti ovo za početak na 100k,a praktično zanemariv freefloat će izgledno puno pomoći.
za početak da vidimo što je covid godina donjela po pitanju prihoda i dobiti,znalo je biti ranijih godina do ovog vremena prilično jasnih naznaka kontura od uprave što se može očekivati?
zašto je ove godine izostalo?
razmažen dosadašnjim očekujem da je bolje od očekivanja.
možda griješim,nebi bilo...
znači sad mogu dignuti minimalnu cijenu na 60000kn...hvala ovome koji je to kupio po toj cijeni...samo nemam pojma mentalno me dotuklo ovaj Covid-19 i pad ostalih dionica...60000kn*10 komada...600000kn....sad me vuće da stavim na njuškalo...
kolika je ovo točno u pogledu potpore
ako od 29. svibnja pa do 31. prosinca 2021. godine: