1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

PVCM (Pevex)

• malovitra
  • February 20, 2020 at 2:05 PM
  • HCMAA
    Početnik
    Reakcija primljeno
    24
    • November 16, 2020 at 12:43 PM
    Quote from Cold
    Quote from HCMAA

31.kolovoza 3 komada prodano po 50000kn(Hita)

Ona jedna što je bila na njuškalu je prodana za 55000kn

Kako znas da je po 55 otislo? 🤔 Zadnje je oglas bio na 60000kn mislim

rekao mi prodavač...kao što sam i ja mogao u prosincu 2019 prodati po 55000...i to sve koje imam:)...ali nisam...ali se sad premišljam dal da stavim na oglas ili čekam

• HCMAA
    Početnik
    Reakcija primljeno
    24
    • December 6, 2020 at 2:35 PM

Jel ovo netko sprda ili ozbiljno

100000 Ku

• komot
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,346
    • December 6, 2020 at 2:55 PM

Pa tolko i vrijede. I to kod nas u Hrvatskoj i ovakvom stanju tržišta kapitala. A obzirom da nisu na burzi prodavač će vjerojatno dati neki popust na ovu cijenu, ali isčuđavati se na 100 000 kn je deplasirano.

• 5. Element
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,438
    • December 6, 2020 at 6:43 PM

Imam podosta dionica, ali za ovu cijenu ne bih kupio cisto zato jer nije na burzi. Mada ima rezona za cijenu relativno blizu toj. Rezultati ce i ove godine biti sjajni, lockdown je prevladan odavno, a porez na divku 2% manji. Nekidan sam bio na Jankomiru, parking kompletno prepun, cekao sam 10 min da se sparkam. Ima jos zanimljivih prica, ipak tamo rade tisuce ljudi pa svakakve price cirkuliraju, cesto nemoguce za provjeriti, ali sve sugeriraju totalno razbijanje, brutalan rast i dalje.

Bolje je jeftino kupovati nego jeftino prodavati.

• migra
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    706
    • December 6, 2020 at 7:40 PM

pozdrav svima koji prate ovu zlatnu dionicu ili možda bi bilo dijamantnu primjerenije?

nije još sazrijelo vrijeme za tih 100k s obzirom na opći NEinvestitorski sentiment ali ali to je problem štedša,pesimista a ne nas dioničara, jer na uloženih <100k je isplaćeno kroz 3 divke >100k + kapitalni prinos oko 200% .

mene osobno bi tek na 130k počeli svrbit prsti za prodaju ali za kupnju me svrbe na ovih zadnje realiziranih 55k hmm...

izgledno će to propuštanje biti razlog za knedle u grlu ali prvenstveno onima koji koji su do sada propuštali,a oni koji su bili na pravom mjestu u pravo vrijeme ako su se dali istisnuti (preplašiti) još i više.

nebi bila senzacija da se pevex vrati na ZSE?

navodno u 2021 ćemo svi imati motiv više za dolazak na GS?

trebalo bi se glasati o uvrštenju?

ovo je jedan od mojih favorita za najveći prinos u 2021 ako skupština izglasa uvrštenje,koje bi se realiziralo u 2022 ali bi se efekti toga debelo osjetili već u 2021.

jednako kako su se i isplaćene divke reflektirale na rast cijene za 200% usprkos delistiranju.

covid baba.roga će prije ili kasnije izgubiti svoju moć,svaka ručna kočnica kad-tad popusti.

ima i scenarij ako nebi covid popuštao da bi opet rast prihoda i dobiti mogao nastaviti ili pojačati trend.

ima dima da bi moglo biti još više vatre iako je i ovo prilično vatrovito?

ustao bi iz kreveta i za <20% godišnje,zadovoljavam se i sa malim prinosima pa možda nisam mjerodavan...

naravno na marketu nema bez rizika kao u ničemu u životu,uteg je moguća samovolja večinskih vlasnika iako dojma sam da će se savez raskoliti po pitanju uvrštenja?tko zna možda će baš glas nas malih biti presudan?

uvrštenje bi bilo ulje na vatru i za market u cjelini.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

• komot
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,346
    • December 6, 2020 at 7:55 PM

Tako je, pevex rastura. Ljudi vole pevex i kupuju tamo iako nije najjeftiniji. Ali nije ni skup, poštena cijena, jaka reklama, 36 rata, dobro prilagođen asortiman. I poneka iznenađenja poput coca cole, milka čokoladi i medenih srca po super cijeni. Konkurenti svi odustali osim bauhausa, a ni on ne pokazuje agresiju. 100 000 kn je realna cijena, budućnost je svijetla.

• migra
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    706
    • December 6, 2020 at 8:43 PM
    Quote from komot

Tako je, pevex rastura. Ljudi vole pevex i kupuju tamo iako nije najjeftiniji. Ali nije ni skup, poštena cijena, jaka reklama, 36 rata, dobro prilagođen asortiman. I poneka iznenađenja poput coca cole, milka čokoladi i medenih srca po super cijeni. Konkurenti svi odustali osim bauhausa, a ni on ne pokazuje agresiju. 100 000 kn je realna cijena, budućnost je svijetla

DA,bingo,nije najjeftiniji a ja bi dodao da i širinom asortimana dosta zaostaje što nije nešto što se neda ispraviti,poboljšati,iskopirati ako ništa drugo.

kao Hr trgovina imat će uvijek bitno lakši posao od stranaca.ali ako i ovako sa priličnim prostorom za napredak vrlo profitabilno posluje držim da je samo nebo granica u godinama pred nama.naravno sve u svemiru ima svoj početak i kraj,na početku smo a za kraj ćemo još vidjeti.makroekonomski globalo i lokalno stvari idu na mlin pevexa i to snažno.

kao da je rođen pod sretnom zvijezdom?predodređen za veliki uspjeh?

čega ima više manje je bitno ali očito da se više toga posložilo u dobitnu kombinaciju ili bolje rečeno jednu od najdobitnijih a nebi bilo senzacija ni...

meni i dalje više zvoni potencijal za rast koji vidim od rezultata samih a oni su odlični.

ovo je jedna od onih dionica na kojoj je neopisivom lakoćom biti dioničar.

godinama se redaju bolja za boljom vijesti a di ćeš bolje kada to sve i prati isplata debelih divki i rast cijene.taj rast cijene je za sada sramežljiv ali dijelom razumljiv i opravdan za one koji bi bez rizika obično zaboravljajući,zanemarujući da gdje nema rizika nema ni velikog potencijala za rast.

držim da je potencijal za gore bitno veći od onog za dole ali to je stvar osobne percepcije a svi gledamo groz različite naočale pa...

ono što nam nitko nemože osporiti da smo mi dioničari do sada puno bolje percipirali od nedioničara,puno bolje predviđali razvoj događaja.logika,iskustvo,znanje,sreća,pozitivna energija...?najizglednije od svega po malo,tu smo da rezimiramo kako dalje.večina je(ili će) kroz divku isplatiti investiciju a činjenica da negativan rezultat nije moguć stavlja nas u vrlo komotnu poziciju vrlo čvrstih ruku što bi u budućnosti moglo,trebalo imati značajnog utjecaja na cijenovna kretanja te dodatno sinergijski utjecati na prinos.

nebi bilo prvi put da padaju komentari tipa da je onako kako "nebi smjelo"....da se pune,potoci,rijeke,mora,oceani sa čime nebi trebali?

živi bili....

p.s.

iako dionica nije izlistana,vrlo slabo je trgovana,svatko treba dobro promisliti i proučiti prije eventualne odluke,i ja to radim razmatrajući dokup,nisam pod pritiskom ali razmatram reinvestiranje divke da zaokružim na jedan sretan broj.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

• LeoNT
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,549
    • December 6, 2020 at 9:45 PM

Pa ne znam bas tko voli Pevec. Ja ga eto ne volim zbog tog jer je spašen novcima zarađenim na plinu koji je preskupo prodavan Petrokemiji, HEPu, GPZu... drzavnim firmama, a time na kraju i krajnjim korisnicima.

Izbjegavam ih koliko mogu.

• migra
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    706
    • December 6, 2020 at 10:19 PM

pevec je kupljen i novcima od plina a "spašen" je stečajem,velikim otpisivanjem potraživanja vjerovnika,svi vjerovnici koji do sada nisu prodali kroz divke i trenutnu cijenu nisu u minusu u odnosu na svoja potraživanja,nažalost večina se je natjecala tko će prije prodati,unovčiti dionice.od samog starta je krenula utrka za preuzimanjem a to je bilo puno dima koji se nebi smio zanemarivati?jer gdje ima dima ima i vatre zar ne?tko bi se trgao za nešto što ne vrijedi?OK večini su se sakrivali točni podaci ali logički,razumno,mudro je ne očekivati da se netko trga za nešto što ne vrijedi?

pojedinci će uvijek imati svoje razloge ali večina preferira "domaće" iz općepoznatih rzloga i to je sigurno prednost za pevex bila,je i biće u budućnosti.

to je priča koji domaći potrošači vole čuti,čak su često spremni platiti više,zar nije zadnjih nekoliko godina dovoljan dokaz FI?

to je jedna dodana vrijednost pevexa koju bi uvjeren sam bio netko u slučaju zainteresiranosti za preuzimanje i spreman dodatno platiti.

to je još jedan od skrivenih,nevaluiranih elemenata,za sada.

tika taku nitko nikad nije pobijedio pa...

p.s.

ne tvrdim da će se pevex u bližoj ili daljoj budućnosti prodavati,navijam za to,držim da je to manje rizična opcija za sve dioničare pa i večinske izgledno vrlo dobitna opcija.

viki i zdrave su bili milijarderi ali nisu znali prepoznati trenutak.

za nas dioničare dobro (bolje) bi bilo da imamo mogućnost ako i kada bi poželjeli,pomislili da je taj trenutak.

očekujem da će se večina raskoliti oko odluke o uvrštenju jer koliko ljudi toliko čudi rekli bi naši stari?

koliko ljudi toliko sudbina,fin situacija,želja...

• 5. Element
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,438
    • December 6, 2020 at 10:41 PM

Glavni jos nisu odlucili sto ce s firmom. Razvoj jos traje, a nije trenutak za maksimizaciju vrijednost. Postkoronski oporavak turizma bi mogao biti taj trenutak, 2022.g. idealno, ako se odluce na to.

Jel zna netko sto je bilo s dionicama grada Bakra, 17 kom?

Bolje je jeftino kupovati nego jeftino prodavati.

• migra
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    706
    • December 6, 2020 at 11:16 PM
    Quote from migra

....makroekonomski globalo i lokalno stvari idu na mlin pevexa i to snažno.

kao da je rođen pod sretnom zvijezdom?predodređen za veliki uspjeh?

čega ima više manje je bitno ali očito da se više toga posložilo u dobitnu kombinaciju ili bolje rečeno jednu od najdobitnijih a nebi bilo senzacija ni...

meni i dalje više zvoni potencijal za rast koji vidim od rezultata samih a oni su odlični...

5.Element@

slažem se da sada kada su godine pred nama ekonomskog rasta globalno i lokalno nije još vrijeme za prodaju ali bitno važnije je nezakasniti nego pogoditi vrh za prodaju.

uvrštenje bi omogučilo onima koji žele da izađu po približno fer valuaciji jer ovo je daleko od toga.

osječao bi se potpuno nerazumnim da prodam po 50 nešto što nosi samo 10 divke.

držim da je 100 ili više realnost s vremenom ali bolje uzeti sada nego za koju godinu jer ima i drugih prilika koje će svakim danom biti skuplje pa...

bez uvrštenja nema realnosti ima "samo" bomba divki,DA izgledno jer ne odlučujemo mi o isplati dobiti.

ako nam je takva sudbina biti ćemo "osuđeni" na te extra fat divke i preživjet ćemo nekako nemogućnost prodaje po fer cijeni.

nedaj bože većeg zla rekli bi naši stari?

možda i uprava odluči dopuniti trezor po nekim više fer valuacijama?

sada su tu temelji da i market odradi svoj posao samo bi mu trebalo dati šansu.

• tenchi0110
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    993
    • December 9, 2020 at 9:50 AM

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Na HITI se nažalost ne vidi transakcija znači da je išlo mimo toga pa ne znamo cijenu :/

aaaaaaaaaaaaaaaaand it's gone

• migra
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    706
    • December 9, 2020 at 11:48 AM

ali znamo da je prodano po daleko od fer i da će prodavač jednog dana kao i mnogi prije njega koji su prodali vrlo izgledno pustiti uzdah,suzu,jecaj... ili više njih.

iako ako a vrlo izgledno da je unutra od prije delistiranja tada ima puno razloga za zadovoljstvo,bio mu je to jedan od boljih investitorskih poteza u karijeri.

postoji i opcija da vidi bolju priliku?

ako je tako veselim se i dobro za sve nas investitore,držimo mu fige da je u pravu,sretno kolega.

• karlo
    Student
    Reakcija primljeno
    97
    Bookmarks
    4
    • December 9, 2020 at 10:04 PM

Je li može netko poslat neki link il nešto relevantno da svatin šta se to sve dogodilo oko Pevec-a? Kako to da se cijena dionice s 200 kuna popela na par desetaka tisuća kuna (ispravite me ako griješim).. na ovim main stream portalima svašta, a opet ništa ne piše

i zašto su išli u toliko drastično spajanje dionice? 100 naprema 1=O

• Kayser Sose
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    342
    • December 9, 2020 at 10:41 PM
    Quote from karlo

Je li može netko poslat neki link il nešto relevantno da svatin šta se to sve dogodilo oko Pevec-a? Kako to da se cijena dionice s 200 kuna popela na par desetaka tisuća kuna (ispravite me ako griješim).. na ovim main stream portalima svašta, a opet ništa ne piše

12.03.2019

Poštovani dioničari,

Glavna skupština održana 11. ožujka 2019. donijela je odluku o spajanju dionica društva PEVEC d.d. Odluku možete preuzeti ovdje.

Dionice će se spojiti na način da će se svakom dioničaru za 100 dionica Društva izdati 1 nova redovna dionica Društva koja glasi na ime, nominalnog iznosa 10.000,00 kn.

Dioničarima Društva kojima u obračunu spajanja dionica, primjenom omjera spajanja dionica, neće pripasti cijeli broj Novih dionica, bit će na njihovim računima nematerijaliziranih vrijednosnih papira umanjen broj dionica na prvi sljedeći niži broj dionica (višekratnik broja 100 ili na 0), te obračunata i isplaćena naknada za umanjeni broj dionica po cijeni od 387,00 kn po dionici.

Svakom dioničaru Društva koji na dan 31. siječnja 2019. na svom računu nematerijaliziranih vrijednosnih papira nije imao dovoljan broj dionica Društva da ih zamijeni u postupku spajanja dionica na cijeli broj Novih dionica, Društvo će omogućiti da u periodu od 12. ožujka 2019. do 01. travnja 2019. stekne dionice do potrebne količine kako bi na dan provođenja spajanja dionica dioničar ostvario pravo na cijeli broj Novih dionica.

Svaki će dioničar moći od Društva pribaviti (kupiti) potreban broj dionica do zaokruženo isključivo na prvi sljedeći viši broj dionica (višekratnik broja 100), a kako bi u obračunu spajanja dionica dobio cijeli broj Novih dionica. Cijena po kojoj dioničar može pribaviti dionice iznosi 387,00 kn po dionici.

Pribavljanje dionica moguće je isključivo u odnosu na broj dionica na pojedinom računu nematerijaliziranih vrijednosnih papira na dan 31. siječnja 2019., odnosno na dan objave poziva za Glavnu skupštinu u glasilu Društva. Ako je nakon toga došlo do promjene stanja na računu dioničar nema pravo opisanog pribavljanja od strane Društva.

Za poslove pribavljanja dionica Društvo je angažiralo FIMA-VRIJEDNOSNICE d.o.o. te za dodatna pitanja možete kontaktirati:

adresa: 42 000 Varaždin, Vrazova 25

tel: +385 42 660 963

fax: +385 42 660 989

e-mail: varazdin@fima.com

• Dioničar koji od Društva želi pribaviti (kupiti) potreban broj dionica dužan je:

popuniti obrazac Ugovora o prodaji i prijenosu dionica tako da upiše ime i prezime, adresu prebivališta, OIB, broj telefona, broj dionica koje kupuje, ukupnu cijenu kupoprodaje i datum kad je potpisao primjerak ugovora. Obrazac ugovora preuzmite ovdje. Informacija 18. ožujka 2019. izmijenjen je obrazac na način da je u članku 2. riječ: „prodavatelja“ zamijenjena riječju: „kupca“.Navedena izmjena ne utječe na valjanost prethodnog obrasca te dioničari koji su koristili prethodni obrazac ne trebaju poduzimati nikakve dodatne radnje.
    • potpisati obrazac Ugovora o prodaji i prijenosu dionica uz napomenu da potpis dioničara (kupca) mora biti javnobilježnički ovjeren, osim ako dioničar pristupi osobno u poslovne prostorije FIMA-VRIJEDNOSNICA radi identifikacije
    • uplatiti cjelokupni iznos kupoprodajne cijene (cijena po dionici pomnoženo s brojem dionica) na račun za posebne namjene FIMA-VRIJEDNOSNICA d.o.o. IBAN: HR9423600001300053109, otvoren u Zagrebačkoj banci d.d., model HR67, s pozivom na broj koji je OIB dioničara, pri čemu cjelokupni novčani iznos na ime kupoprodajne cijene mora biti vidljiv na računu FIMA-VRIJEDNOSNICA najkasnije do 1. travnja 2019. u 16:00 sati, i uplaćen s računa koji glasi na ime dioničara;
    • dostaviti FIMA-VRIJEDNOSNICAMA, poštom na adresu Varaždin, Vrazova 25, ili neposrednom predajom u poslovnim prostorijama, u cijelosti popunjen i potpisan jedan primjerak Ugovora o prodaji i prijenosu dionica i potvrdu banke o izvršenoj uplati kupoprodajne cijene, najkasnije do 1. travnja 2019. u 16:00 sati. Potpis dioničara (kupca) mora biti javnobilježnički ovjeren, osim ako dioničar pristupi osobno u poslovne prostorije FIMA-VRIJEDNOSNICA radi identifikacije. Trošak ovjere potpisa kod javnog bilježnika snosi dioničar odnosno kupac.

SKDD d.d. će svakom dioničaru dostaviti Obavijest s uputom o načinu ostvarivanja prava na stjecanje dionica. Dioničari koji žele ostvariti svoje pravo moraju postupiti sukladno toj uputi. Obavijest s uputom preuzmite ovdje.

Povezani dokumenti:

1. Odluke Glavne skupštine 11.03.2019.
    2. Ugovor o prodaji i prijenosu dionica
    3. Obavijest i uputa

pecunia non olet

• migra
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    706
    • December 9, 2020 at 11:12 PM
    Quote from karlo

službeno da prikupe kapital a neslužbeno da što više njih ne dokupi već da proda odnosno da dozvole da ih se isplati,istisne.

kako su zamisliliti tako su i sproveli,dobro su snimili fin pismenost na brdovitom balkanu.

bio je vrlo mali broj onih koji su doplatili, po 380 kn kom(1/100)

zadovoljniji smo mi koji smo doplatili jer ovi koji su prodali ostali su bez dvije masne divke + masnog dodatnog kapitalnog dobitka od tada,ali samo na isplačenom dijelu naravno,bilo je i onih kojima nije ostalo ništa više pa...

ako će se po najavi glasat na skupštini 2021 o uvrštenju i ako se izglasa izgledno ići će neki split možda baš 1:100?:)

samo što se u tom slučaju nebi vratiti na 180 nego na 1180 ili nešto tome slično,to je samo razlika u toj jednoj jedinici.:)

ovo treba uzeti sa rezervom jer mi dioničari nismo nikad do kraja objektivni.

a nebi bilo ni prvi put da griješimo zar ne?

• migra
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    706
    • December 9, 2020 at 11:35 PM

u ovu punu poslovnu godinu smo ušli sa centrom u vinkovcima,preseljenjem u veći centar slavonski brod i makarska,može li to nadoknaditi covid?dali bi ponavljanje prošlogodišnjih rezultata bilo od dioničara prihvačeno kao uspjeh?dioničari?

osobno bi potpisao to kao uspjeh a posebice ako bi se i ponovila ista divka.

iako nema te loše vijesti koju odluka o uvrštenju nebi mogla pomesti.

ipak je to pitanje svih pitanja a ostalo su finese,magla za oči,drvo od kojeg se ne vidi šuma...

• migra
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    706
    • December 9, 2020 at 11:48 PM

uvrštenje (ako bi ga se htjelo) i GFI bi morali biti sinhronizirani,uštimani,frizirani možda čak?

a tako se to radi kolikogod mi šutili o tome.

izgledno bi se išlo na neko dodatno izdavanje da se privuku,uključe instituc. investitori,fondovi

a nekako ih se mora potaknuti.

da nismo na brdovitom balkanu rekao bi pa zar sa poviješću razine isplate dividende kakva prati ovu dionicu sada već godinama(3) dali je potreban poticaj?

o da treba obavezno na brdovitom balkanu gdje se fin pismenost doživljava kao neprijatelj čak i kod onih kojima je to posao,dokaza do sada puno previše.

ako se ne može ništa za pohvalit izvući iz ove covid poslovne godine tada bi to mogao i biti razlog da se odgodi donošenje odluke o odlučivanju o uvrštenju,glavom kroz zid se ne može,nije mudro pokušavati...

p.s.

vidim pojačane promotivne aktivnosti pa se pitam?

dali treba godinu izvući na podnošljivo ili treba zakucati gas do kraja iz nekog razloga?

ako i ovu godinu razvale iznad očekivanja u ovim koma uvijetima ovo će postati u sljedećih nekoliko godina

dionica iz snova.

• tenchi0110
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    993
    • December 10, 2020 at 9:26 AM

https://arhivanalitika.hr/blog/milijarde…tskih-poduzeca/

Pogledajte na kojem je mjestu i u kojoj kategoriji Pevex pa usporedite sa recimo trž. kap. kompanije koje je jedno mjesto iznad... znam da nije realna procjena ali golica maštu :P

aaaaaaaaaaaaaaaaand it's gone

• komot
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,346
    • December 10, 2020 at 10:03 AM
    Quote from HCMAA

Jel ovo netko sprda ili ozbiljno

100000 Ku

S tih 100 000 kn po dionici bi tržišna kapitalizacija bila oko 1 250 000 000 kn što odgovara mjestu na tablici na koji ga je smjestila konzultantska kuća Prima Bon.

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. Komentari trgovanja na burzi - LIVE 16k

• harpun
      • February 13, 2020 at 11:19 AM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 12:01 PM
    2. Odgovora
      16k
      Pregleda
      6M
      16k
    3. kukurijek

May 23, 2025 at 12:01 PM
    1. PODR (Podravka d.d.) 1.2k

• havi
      • February 12, 2020 at 6:30 PM
      • Dionice
      • havi
      • May 23, 2025 at 11:53 AM
    2. Odgovora
      1.2k
      Pregleda
      483k
      1.2k
    3. bluelionZG

May 23, 2025 at 11:53 AM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 11:52 AM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. misterno

May 23, 2025 at 11:52 AM
    1. ADPL (AD Plastik d.d.) 3.2k

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:06 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 23, 2025 at 10:31 AM
    2. Odgovora
      3.2k
      Pregleda
      1.5M
      3.2k
    3. accountant

May 23, 2025 at 10:31 AM
    1. KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.) 472

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:15 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 22, 2025 at 4:58 PM
    2. Odgovora
      472
      Pregleda
      204k
      472
    3. Hawk Tuach

May 22, 2025 at 4:58 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

kukurijek May 23, 2025 at 12:01 PM
  • PODR (Podravka d.d.)

bluelionZG May 23, 2025 at 11:53 AM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

misterno May 23, 2025 at 11:52 AM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

accountant May 23, 2025 at 10:31 AM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

Hawk Tuach May 22, 2025 at 4:58 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

jkova25 May 22, 2025 at 1:20 PM
  • INGR (INGRA d.d.)

SILVIO2024 May 22, 2025 at 1:20 PM
  • ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

All May 22, 2025 at 11:57 AM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

sokol74 May 22, 2025 at 10:14 AM
  • GRNL (Granolio d.d.)

maher May 21, 2025 at 8:41 AM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,806 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 3 months ago
  • Što smo danas tržili

5,998 Replies, 5 years ago