redovna i izvanredna:
Bitch Slap Slapping GIF - Find & Share on GIPHY
Discover & share this Slap GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.
giphy.com
redovna i izvanredna:
tako Kapula šamara kad prodaje!
Za ljubitelje banaka:
zaba- p/b:0,96, p/e:17, npm:25%
ikba-p/b:0,67, p/e: 7, 2, npm:27%
hpb-p/b:0,43, p/e: 5,1npm:31%. /podaci:investiramo. com/
Eto, pitanje je sada, koja je dionica podcijenjena, bez obzira na vlasničku strukturu, osobito ako zaba ne isplati dividendu.
hpb definitivno. hvala.
Za ljubitelje banaka:
zaba- p/b:0,96, p/e:17, npm:25%
ikba-p/b:0,67, p/e: 7, 2, npm:27%
hpb-p/b:0,43, p/e: 5,1npm:31%. /podaci:investiramo. com/
Eto, pitanje je sada, koja je dionica podcijenjena, bez obzira na vlasničku strukturu, osobito ako zaba ne isplati dividendu.
Po meni sve tri.
Jedino meni osobno čini razliku što dividendnim prinosom od prve dvi mogu kupovati treću a od treće nemogu kupovati prve dvi. 🤷🏻♂️
Imam pitanjce za vas forumaše, dioničare ZABE, s obzirom da ste svoju lovu uložili baš tu.
Možete li mi reći tko je odgovoran za izravni nadzor rada ZABE? Tko ju nadzire? 🙂
Imam pitanjce za vas forumaše, dioničare ZABE, s obzirom da ste svoju lovu uložili baš tu.
Možete li mi reći tko je odgovoran za izravni nadzor rada ZABE? Tko ju nadzire? 🙂
nadzorni odbor
nadzorni odbor
Hahahaha!
Duhovito!
Nadzorni odbor imenovan od Glavne skupštine, u kojoj večinu imaju, naravno, večinski vlasnici.
Dakle, vlasnik nadzire sam sebe!
Hahahha.
Ozbiljno pitam!
Tko (koja institucija) nadzire rad ZABE?
Ja znam odgovor, ali me baš zanima koliko su s time upoznati vrli investitori u ZABI-cu.
Mislim da se radi o ECB.
Mislim da se radi o ECB.
Bingo!!!!
Pazite ovo!
HNB službeno na svojim web stranicama ponosno objavljuje da od listopada 2020. godine ona gubi dio svojih ingerencija i to nadzor nad 7 najvećih banaka u Hrvatskoj. Da podsjetim, supervizija i nadzor kreditnih institucija je dio njezinih zadataka zbog kojih je i osnovana (Zakon o HNB-u, čl. 4, linea 5)!
Među njima je, naravno, i ZABA.
Dali moraju prvo ici na delist pa sqeez out ili ne ?
Hvala.
Hvala.
Većinski treba imat 95% i ide direktno istiskivanje. I šta sada? Hoćemo bar idućih mjesec dana imat špekulacije oko toga? Ko vam je to stavio u uho?
Hvala.
Većinski treba imat 95% i ide direktno istiskivanje. I šta sada? Hoćemo bar idućih mjesec dana imat špekulacije oko toga? Ko vam je to stavio u uho?
Hvala.
Znam za 95% , samo me je redosljed zanimao jer jer istiskivanje gore od delista.
Navodno je niza cijena za istiskivanje, a kod delista je prosjek zadnja 3 mjesrca.
Zapitaj se zasto nisu dali bar 2 kn divke?
A mogli su.
Mislim da se radi o ECB.
Bingo!!!!
Pazite ovo!
HNB službeno na svojim web stranicama ponosno objavljuje da od listopada 2020. godine ona gubi dio svojih ingerencija i to nadzor nad 7 najvećih banaka u Hrvatskoj. Da podsjetim, supervizija i nadzor kreditnih institucija je dio njezinih zadataka zbog kojih je i osnovana (Zakon o HNB-u, čl. 4, linea 5)!Među njima je, naravno, i ZABA.
Da li to znači da će HNB smanjiti drastično (ili ikako) broj zaposlenih? Ipak gube poslove...
S obzirom koliko love imam uloženo u ZABA, slobodno je mogu nadzirati i somalijski gusari
Jel mi može netko reći dal je zaba preko skdd isplačivala dividendu ili je trebalo slati podatke.
Ja nisam slao podatke ZABI.
Jel mi može netko reći dal je zaba preko skdd isplačivala dividendu ili je trebalo slati podatke.
Kolega samo čekate dok račun ne "zasjaji"!!!!
Hvala. Pitam jer je supruga naslijedila stotinjak dionica pa si mislim možda nisu podaci bili poslani pa ima zaostale dividende.
Hvala. Pitam jer je supruga naslijedila stotinjak dionica pa si mislim možda nisu podaci bili poslani pa ima zaostale dividende.
Sve to se rješava sa SKDD. Naravno uz priloženu dokumentaciju - riješenje o nasljeđivanju koje izdaje javni bilježnik nakon provedene ostavinska rasprave.