- Official Post
Sve što se objavi na stranicama burze će se automatski pojaviti u podforumu Vijesti ili Izvješća. Tj sve iz ove 3 kategorije:
Sve što se objavi na stranicama burze će se automatski pojaviti u podforumu Vijesti ili Izvješća. Tj sve iz ove 3 kategorije:
to je odlično ali jesu li oni suglasni s tim
to je odlično ali jesu li oni suglasni s tim
Da
još bolje , pitaj ih onda da ti ustupe tablicu za vođenje portfelja kakva je bila na zse pa su je ukinuli
još bolje , pitaj ih onda da ti ustupe tablicu za vođenje portfelja kakva je bila na zse pa su je ukinuli
Radi se na malo modernijoj verziji
Jel forum kompatibilan sa Tapatalk aplikacijom?
Za sada nije
Tako je i ovdje.
Nije na dark style i zasto nema moga quota kad quotam sve ?
Je, samo nije baš uočljivo
Kroz par dana će biti sređena tamna tema, trenutno ima i par drugih bugova na njoj..
Zbog preglednosti se quota samo posljednje.
Jel moguce stavit quote i quote all mozda ne znam ovako mozda nekada tesko povezat na sta se quote odnosi kad drugi citaju ili nekako ogranicit duzinu prijasnjih quotova da bi se zadrzala preglednost, just a tought, razumin razlog iako nekad dobro dodje da obuhvatis i predhodne quotove
Tako je i ovdje.
Evo sada je moguće do 3 razine citirati.
Sta se tice dijela Forum/neprocitani postovi razmisljam se da li bi bilo bolje da se vidi i dio posta osim samo teme ili mozda bolje da se moze kliknit u padajucem meniju na tom dijeli da se otvori post tu koji vas zanima bez da se ulazi u temu tako bi se ubrzalo citanje postova i dobilo na funkcionalnosti da korisnik vise toga moze procitat u kracem vremenu ako oce na taj nacin, ne znam sta drugi misle o toj varijanti?
Svidja mi se sta se ovi like-dislike vidi tko je lajkao, s time se smanjuje spam lajkanje i lakse se vidi namjera kroz duzi period tj jel namjerno ili je vezano za post kako bi trebalo biti
ne znam zasto mi se broj postova krivo racuna ?
zar bilježiš koliko si se puta javio
U Pregled-u se vide postovi tako prikazani za brzinsko citanje.
Postovi se u kavani ne broje namjerno
zar bilježiš koliko si se puta javio
Ne brojim nesto sam kliknio na profil i zapazio da pise 2 posta, a znam da sam ih troduplo napisao takvu razliku je lako zapaziti i bez da nesto brojis
Vezano za kavanu nekako mi kod te kavane trebaju biti stvari za off topic, tipa tehnicka analiza i sta smo trzili mi ne idu bas tu radje bi to stavio pod dionice ili bar pod ostalo iako smo na poslovnom navikli da to bude pod dionice pa radi prijasnje navike mozda bi to trebalo drzat i dalje pod dionice bar do daljnjega, kao i rasprava o brokerima vise mi ide pod ostalo u trziste kapitala nego u kavanu, a i ove rasprave p prijedlozima za forum i pravilima bi mozda radje zadrzao na forum podrsci jer kao sta vidis to i je podrska jer se mjenjaju stvari oko foruma komentarima preko tih topica pa je onda i to podrska.
ja se slažem s tobom
Evo sve prebacene su teme u Dionice i u Metode..
Tema "Razotkrivamo portfelje" bi dobrodošla, jedino ne znam kud, zapravo najlogičnije u "Investicijske fondove" valjda smo svi sami sebi investicijski fond
Imam jednu primjedbu za Admina:
Zasto se na pregledu liste topica ispod naziva topica nalazi ime onog tko je thread otvorio umjesto onog tko je zadnji postao? Nema bas neke logike, zar ne?
Molim da se to popravi.
Inace, forum je sjajan. Bit ce tu jos malo dotjerivanja, ali super je.