ideš na
CREATE THREAD
i otvoriš novu temu
ideš na
CREATE THREAD
i otvoriš novu temu
Ne bi bilo lose da su naslovi tema razlicito oznaceni ako ih je korisnik procitao ili ne, kako je bilo na poslovnom mislim da je to bilo zgodno za snac se, mislim da je tamo bilo samo boldana tema koja nije procitana
Ne bi bilo lose da su naslovi tema razlicito oznaceni ako ih je korisnik procitao ili ne, kako je bilo na poslovnom mislim da je to bilo zgodno za snac se, mislim da je tamo bilo samo boldana tema koja nije procitana
Tako je i ovdje.
tako je i ovdje
Ne bi li bilo dobro da ispod svake teme stoji ime korisnika koji je zadnji napisao post na pojedinoj temi? Sad stoji ime korisnika koji je temu otvorio.
Ne bi li bilo dobro da ispod svake teme stoji ime korisnika koji je zadnji napisao post na pojedinoj temi? Sad stoji ime korisnika koji je temu otvorio.
Desno stoji ime autora zadnje objave.
Kad kliknem na Dionice (mobilna verzija) ja desno vidim samo prije koliko je vremena napisan zadnji post. Ne vidim autora. A ispod naziva teme stoji ime korisnika koji je otvorio temu. Ne znam dal' nekaj krivo gledam...
Prijedlog - nedostaje link koji otvorara zadnji post na podforumima...
Usput, da li postoji naznakada ce se organizirati udruga koja ce biti vlasnik foruma te omoguciti clanovima foruma da se registriraju uz neku godisnju clanarinu? Na taj nacin bi se mogli pokrivati troskovi hostinga i odrzavanja foruma.
Takodjer, mozda s vremenom omoguciti neke akcije firmi-partnera? Druzenja, itd? Mnogi forumi ljubitelja odredjenih automobilskih marki su tako organizirani.
Također prijedlozi za razmisliti, ako ima smisla, ko ne - ništa.
Prijedlog 1
Lajkovi su neprecizan (crno - bijelo) mehanizam izražavanja što netko misli o nečijem postu. Ocjena po meni kao u PD također nema nekog smisla.
Možda kada bi bila neka dodatna mogućnost da se izabere opcija značenja nečijeg posta za temu - u smislu bitno, irelevantno, špekulacija ili slično - to bi moglo biti korektnije i preciznije od skupljenih lajkova i sa stanovišta procjene vrijednosti posta, ali i za potrebe pretraživanja ili filtriranja informacija.
Naravno manjina bi s time manipulirala kao i s lajkovima, ali statistički bi većina ipak dala pravo značenje nečijeg posta.
Prijedlog 2
Da se ne ne uzima kao kriterij za zaključavanje 5 skupljenih negativnih lajkova nego postotak negativnih lajkova što bi bilo relevantnije. Npr netko skupi 100 pozitivnih lajkova i 5 negativnih nije isto kao 5 pozitivnih i 5 negativnih.
Prijedlog - nedostaje link koji otvorara zadnji post na podforumima...
Usput, da li postoji naznakada ce se organizirati udruga koja ce biti vlasnik foruma te omoguciti clanovima foruma da se registriraju uz neku godisnju clanarinu? Na taj nacin bi se mogli pokrivati troskovi hostinga i odrzavanja foruma.
Takodjer, mozda s vremenom omoguciti neke akcije firmi-partnera? Druzenja, itd? Mnogi forumi ljubitelja odredjenih automobilskih marki su tako organizirani.
Postoji naznaka.
Takva druženja su odlična ideja. Novac od članarine bi mogli upotrijebiti za organizaciju istih. Troškovi hostinga su zanemarivi u usporedbi.
Nisam siguran na kakav link mislite? Kada kliknete na temu unutar podforuma vodit će vas na prvi nepročitani post. Ako ste ih već sve pročitali vodi vas na prvi post u temi.
Također prijedlozi za razmisliti, ako ima smisla, ko ne - ništa.
(...)
Svaki prijedlog ima smisla
U jednom trenutku ću ih sve ubaciti u anketu pa ćemo ih implementirati po prioritetima kako bude izglasano.
Postoji naznaka.
Takva druženja su odlična ideja. Novac od članarine bi mogli upotrijebiti za organizaciju istih. Troškovi hostinga su zanemarivi u usporedbi.
Nisam siguran na kakav link mislite? Kada kliknete na temu unutar podforuma vodit će vas na prvi nepročitani post. Ako ste ih već sve pročitali vodi vas na prvi post u temi.
Da li je moguce izvesti da postoji link koji me vodi na zadnju stranicu? Tako je bilo na PD, i tako je i na mojnovac.net - postoji link na kojem pise 'Zadnja stranica' u sklopu teme.
Usput, na koji nacin staviti sliku u post? Dobijam 'blocked image' kada stavim link na screenshot.
Prikazana je zadnja stranica u obliku broja. Kad poraste broj stranica, zadnja stranica će uvijek biti prikazana (u obliku broja).
Blokirane su slike vanjskih izvora zbog sigurnosti. Ako želite postaviti sliku da je vidljiva unutar posta možete je uploadati preko opcije "Attachments" (ispod prostora za unos poruke). Kad ste je uploadali kloknete na opciju "insert thumbnail".
Prikazana je zadnja stranica u obliku broja. Kad poraste broj stranica, zadnja stranica će uvijek biti prikazana (u obliku broja).
Blokirane su slike vanjskih izvora zbog sigurnosti. Ako želite postaviti sliku da je vidljiva unutar posta možete je uploadati preko opcije "Attachments" (ispod prostora za unos poruke). Kad ste je uploadali kloknete na opciju "insert thumbnail".
Ne vidim da je prikazana zadnja stranica u obliku broja. Imas mozda neki screenshot da pokazes gdje je to? Npr. OPTE tema ima dvije stranice, no nigdje nisam vidio da mogu kliknuti odmah iz podforuma na zadnju stranicu.
Opcenito, osobno nisam bas ljubitelj uploadanja screenshota na sam forum, jer ce s vremenom zahtjevi za kapacitetom i samo opterecenje na diskovnom sustavu postati preveliki (radit ce se u jednom trenutku o desecima ili stotinama tisuca malih slicica kojima ce server morati baratati). Ovako ako linkam hotlink na servis koji koristim za uploadanje slika (takvi servisi su dizajnirani za ogromne kolicine slicica), onda se prikazuje slika u samom postu. Konkretno, koristim https://postimage.org, no tu su standardni imgur, itd...
Update: Nasao sam kako otici na zadnji post, ali jako je neintuitivno. Sto se tice uploada slike, upravo sam probao Ctrl-V screenshota i zacudo jedno, forum je prihvatio! Tako da, ovo je zapravo idealno ako radi!
Ne vidim da je prikazana zadnja stranica u obliku broja. Imas mozda neki screenshot da pokazes gdje je to? Npr. OPTE tema ima dvije stranice, no nigdje nisam vidio da mogu kliknuti odmah iz podforuma na zadnju stranicu.
Opcenito, osobno nisam bas ljubitelj uploadanja screenshota na sam forum, jer ce s vremenom zahtjevi za kapacitetom i samo opterecenje na diskovnom sustavu postati preveliki (radit ce se u jednom trenutku o desecima ili stotinama tisuca malih slicica kojima ce server morati baratati). Ovako ako linkam hotlink na servis koji koristim za uploadanje slika (takvi servisi su dizajnirani za ogromne kolicine slicica), onda se prikazuje slika u samom postu. Konkretno, koristim https://postimage.org, no tu su standardni imgur, itd...
Update: Nasao sam kako otici na zadnji post, ali jako je neintuitivno. Sto se tice uploada slike, upravo sam probao Ctrl-V screenshota i zacudo jedno, forum je prihvatio! Tako da, ovo je zapravo idealno ako radi!
Broj je unutar teme. Na forumu klik na sliku zadnjeg autora vodi na zadnji post, da nije bas intuitivno.
Evo sad bi trebalo embedanje slika raditi (ali samo sa https protokolom).
Al dosta tih opcija nije dostupno na mobilnoj verziji. Nije kritika...samo konstatacija. 90% vremena koje provedem na forumu, provedem putem mobitela. Ne znam na koji način forumu pristupaju ostali korisnici.
ja 98 % ...
Vidjet cu sto se moze napraviti po tom pitanju, za sad mozete unutar mobilnog preglednika kliknit Opcije pa "Klasicni prikaz".
Čini se da se nešto dogodilo sa izračunom broja postova po danu. Molim provjeriti.
Čini se da se nešto dogodilo sa izračunom broja postova po danu. Molim provjeriti.
Napravio sam automatski load news feed-a i izvjesca sa ZSE, pa kako su neke vijesti bile s datumom od prije osnutka foruma poremetilo je statistiku. Sad bi trebalo bit ok.
znači li to da će se sada podatci o dionicama osvježavati,npr. Isplata dividende