IHG ili IGH...sve je to isto 😊
Google vam je prijatelj i dobar način da provjerite informacije prije investiranja, novinari pišu svašta.
IHG ili IGH...sve je to isto 😊
Google vam je prijatelj i dobar način da provjerite informacije prije investiranja, novinari pišu svašta.
Naravno da je ovo sa lancem hotela tipfeler. U tak nešto na temelju tog članka mogu povjerovati samo oni koji po difoltu vjeruju i u ono što piše najnoviji nick Valeron.
Radi se, radi.
Pa projektiranje je davno palo na niske grane, nadzor slično, kad vidiš neke iznose nije vam jasno da je isplativo uopće doći na gradilište. Konkurencija radi pritisak, to su te blagodati kapitalizma koje smo željeli.
Kad ti izravna konkurencija dodijeli nagradu za doprinos u razvoju …
Rijetko viđeno. Bravo IGH !!!
Jesu li se drhtave ručice iskrcale ili ima još na diskontu!?
Čekam, samo nek prospu😀
Samo polako dečki......bit će prilike.......
špekulira se spuštanje na 500 ?
špekulira se spuštanje na 500 ?
Ask se ispraznio, ide ovo danas prije na 550!
Otpor na 520 kn je bio toliki u smijeru prema gore da bi bilo smiješno da to pukne samo tak...To bi bio klasični debakl TA.
Da. Ask se tak stanjio kao da je sve spremno za objavu FI. A smijer je samo jedan. Prije ćemo probit prethodni vrh od 576 kn, nego pasti ispod razine otpora od cca 520 kn.
Da. Ask se tak stanjio kao da je sve spremno za objavu FI. A smijer je samo jedan. Prije ćemo probit prethodni vrh od 576 kn, nego pasti ispod razine otpora od cca 520 kn.
Svako malo kad pogledam manje je naloga na asku! To je to. Vrag je odnio šalu.
Nisu mi samo jasni današnji prodavači na tako niskim razinama!
Pa nemamo cape-ove u portfelju!
ako je esea rasla 12 puta, AP onda puno kasni ali nema veze biti će slađe kada i AP ode 12 puta gore
To će onda biti debelo probijene četri znamenke
ako je esea rasla 12 puta, AP onda puno kasni ali nema veze biti će slađe kada i AP ode 12 puta gore
ajme.......Bože pomozi!.......za neke od vas stvarno me je strah........
koliko bi trebala bti AP sa 1200 posto rasta
ajme.......Bože pomozi!.......za neke od vas stvarno me je strah........
kolega vjerujte mi očajan sam matematičar pa plivam na ZSE kao riba u vodi. No sikiriki. Podrška lošim matematičarima!
najlakše je vidovnjacima, a vidim ne nedostaje ih, izgleda kreće supercirkus
koliko bi trebala bti AP sa 1200 posto rasta
1100% ak je rast u pitanju a usporedba je s puta 12
evo opet pritiska na otpor sloma tla na 520...
Šteta.....taman sam bio sklon povjerovati kolegama koji su pisali kako danas probijamo 550 pa odmah nakon toga i vrh na 570......
inače:
Freight futures am update
Capesize down ~12%
Panamax down ~8%
bome bunarijada... čudo... možda okrene do izvješća
bida uopće nema...a ask sve jači..tobogan prema dolje...
Šteta.....taman sam bio sklon povjerovati kolegama koji su pisali kako danas probijamo 550 pa odmah nakon toga i vrh na 570......
inače:
Freight futures am update
Capesize down ~12%
Panamax down ~8%bome bunarijada... čudo... možda okrene do izvješća
možda, a možda su u čumuru.....al ja ću svejedno pričekat do 16 sati da prodam dio po 550-570 ako bude išlo.....