Plus pet !
Al' kakve to veze ima sa overbought papirom ?
Plus pet !
Al' kakve to veze ima sa overbought papirom ?
dovoljna je prijava dorh kao sto je dovoljna prijava i za druge dionice i trgovanje s namjerom.prevare i regulacije cijene povlastenim informacijama..moglo bi se i po forumima malo prosvrljati...trgovina putem povlastenih info i regulacija cijene zapravo jakk nalikujje na lrganizirani kriminal u kojima njoh nekolicona uzima novce ostalima...jma tu policija sto za raditi
Da je po lipa za svaku tvoju napisanu budalaštinu, već bi čovjek postao milijunaš....
A da li vi primjecujete da je ekipa temeljem povlastenih info jos tamo u travnju izasla na 6 + kuna djelomicno ili sa cijelim iznosom iz Optime ? KK je poceo izlaziti kada su svi kojima je dojavljeno napustili Optimu. Nakon toga je KK urusio cijenu, Flight je znao da se radi o mogucoj prodaji po tromjesecnom prosjeku pa je bajao price i 6,5 EBITDA da bi odrzavao zeljeni prosjek.
Rijetki koji su sjvatili sto se zbiva rekli su nam na forumu da su izasli iz dionice i kada. Ostali koji su trgovalai temeljem povlastenih informacija ne samo da nisu izasli nego su cijenom i manipilirali. Oni su znalci, a mi ostali kmetovi. Ovo treba prijaviti DORH u. Jednom ce DORH neszo i napraviti. Pkgledajte zbivanja u uagrebu.
Bilježim i ovo u prijavu.
A da li vi primjecujete da je ekipa temeljem povlastenih info jos tamo u travnju izasla na 6 + kuna djelomicno ili sa cijelim iznosom iz Optime ? KK je poceo izlaziti kada su svi kojima je dojavljeno napustili Optimu. Nakon toga je KK urusio cijenu, Flight je znao da se radi o mogucoj prodaji po tromjesecnom prosjeku pa je bajao price i 6,5 EBITDA da bi odrzavao zeljeni prosjek.
Rijetki koji su sjvatili sto se zbiva rekli su nam na forumu da su izasli iz dionice i kada. Ostali koji su trgovalai temeljem povlastenih informacija ne samo da nisu izasli nego su cijenom i manipilirali. Oni su znalci, a mi ostali kmetovi. Ovo treba prijaviti DORH u. Jednom ce DORH neszo i napraviti. Pkgledajte zbivanja u uagrebu.
Pa valjda ima netko testise da napiše detaljnju stručnu kronologiju događaja i pošalje na sve relevantne adrese - od pravosudnih do medijskih. Za medije doduše treba to i malo prevesti na jezik kmetova ali naći će se već neki odmetnuti novinar koji će početi pumpati sa nezgodnim pitanjima. Barem je danas sve zapisano na mrežisvihmreža i zna se tko je šta plasirao u koje vrijeme. Sa nestrpljenjem očekujem odgovor Hanfe potpisan od Velikog Kontrolora.
Bilježim i ovo u prijavu.
I ja ali ne u HANF u.
Pa valjda ima netko testise da napiše detaljnju stručnu kronologiju događaja i pošalje na sve relevantne adrese - od pravosudnih do medijskih. Za medije doduše treba to i malo prevesti na jezik kmetova ali naći će se već neki odmetnuti novinar koji će početi pumpati sa nezgodnim pitanjima. Barem je danas sve zapisano na mrežisvihmreža i zna se tko je šta plasirao u koje vrijeme. Sa nestrpljenjem očekujem odgovor Hanfe potpisan od Velikog Kontrolora.
DORH i USKOK. Pa tak nekoliko puta. Netko ce jednom propjevati. Nema nista do osobne odgovornosti. Jedina kazna je osobna odgovornost. Inace je ovo drustvo na zse zamislilo da su oni pastiri, a mi ovce. Da pri tome ne mislite da sam ja izgubila. Nisam, ja sam u plusu :). Ali ovo sto sada vidim na burzi nikako nije my cup of tee. Ovo su kriminalci i treba ovome stati na kraj. Jednom i na bilo koji nacin. Inace smo avi musterije njih nekoliko koji manipulirajj cijenom. A i u private se na forumu moze svasta naci. zar ne ?
Ja se referiram na prjavu moderatoru. Meni je jasno da ti imaš nekih "osobnih problema" specifične prirode. Obzirom na to stanje ja ne želim s tobom ulaziti u bilo kakvu raspravu. Također te ovako javno molim da mi prestaneš slati poruke, zahvale i slično na privat jer ja ti zaista ne mogu pomoći, a niti imam bilo kakvu potrebu komunicirati privatno s tobom. Nadam se da ćeš uz pomoć stručnih osoba naći rješenje za svoje stanje. Sretno!
Ja se referiram na prjavu moderatoru. Meni je jasno da ti imaš nekih "osobnih problema" specifične prirode. Obzirom na to stanje ja ne želim s tobom ulaziti u bilo kakvu raspravu. Također te ovako javno molim da mi prestaneš slati poruke, zahvale i slično na privat jer ja ti zaista ne mogu pomoći, a niti imam bilo kakvu potrebu komunicirati privatno s tobom. Nadam se da ćeš uz pomoć stručnih osoba naći rješenje za svoje stanje. Sretno!
Flight smirite strasti i ne vrijeđajte. Na forumu se vama ne obraćam nego se obraćam svima. Vama pojedincu sam poslala jednu jedinu poruku u životu prije nekoliko dana gdje sam vam zahvalila na tome što ste unaprijed znali i svima nam objavili da će cijena ići po tromjesečnom prsjeku. Niste odgovorili na to. A što je s vaše strane bilo lukavo
Ja ne znam to vi mislite zašto sam vam poslala poruku baš tog sadržaja. Da vam se zahvalim ?
Forum je javan i na ovom forumu je nepoznat netko znao unaprijed sve što će se odigrati.
Nego, zaboravite vi, privremeno, optimu i događanja oko optime. Svi si razmislite zašto ulažete novce na burzi kojoj služite kao samoposluga vidovitim tipovima poput Flighta.
Da je po lipa za svaku tvoju napisanu budalaštinu, već bi čovjek postao milijunaš....
O tome će drugi jednog dana zboriti. Da je nama samo lipa za kunu na kjoj neki zarade temeljem povlaštenih informacija bili bi bogati.
Forum je javan i ima svoja pravila ponašanja. Ne možete bez dokaza napadati, insinuirati i vrijeđati ostale forumaše jer ste zbog svojih problema umislili nešto što ne postoji. Za takva stanja i situacije i specijalne potrebe postoje stručne službe i stručne osobe.
Ja se neću spupštati na vašu razinu već ću vam opet ponoviti da ne pišete i ne izmišljate gluposti. I to ću učiniti posljednji put.
Forum je javan i ima svoja pravila ponašanja. Ne možete bez dokaza napadati, insinuirati i vrijeđati ostale forumaše jer ste zbog svojih problema umislili nešto što ne postoji. Za takve situacije i potrebe postoje stručne službe i stručne osobe.
ja se neću spupštati na vašu razinu već ću vam opet ponoviti da ne pišete i ne izmišljate gluposti. I to ću učiniti posljednji put.
Da ja to sa sigurnošću znam sigurno ne bi pozivala DORH, nego digla sudsku tužbu. Ovako će ići malo drugačije i duže, zar ne ? I tko vas za što proziva ? što se vi osjećate ugroženim ? ja kažem da ste vidoviti. A mi nismo. Imate jaku moć vidovnjaštva kada ste znali da se ide po trmjesečnom prosjeku itd. A ako zaista radite tamo gdje ljudi predpostavljau da radite onda je zaista sve ovo neobično i mi vam služimo kao bankomat. Ako ne radite tamo gdje radite zar e mislite da bi bilo dobro saznati u zaštitu svih nas kako se sve ovo odigralo . Nego, jeste i vi čuli za CCTV ?
Forum je javan i ima svoja pravila ponašanja. Ne možete bez dokaza napadati, insinuirati i vrijeđati ostale forumaše jer ste zbog svojih problema umislili nešto što ne postoji. Za takve situacije i potrebe postoje stručne službe i stručne osobe.
ja se neću spupštati na vašu razinu već ću vam opet ponoviti da ne pišete i ne izmišljate gluposti. I to ću učiniti posljednji put.
Dragi Flight, da li ste vi ista osoba od prije 10-tak dana ili vam je netko hakiro profil na forumu?
Prodao ovo sto sam ima od optime po malo manje od kune vise nego sto cete dobiti.
Prije par mjeseci sam komentirao vamo svoju sumnju u pozitivan razvoj ove situacije (nitko nije procjenjivao ovako nizak otkup) i naisao sam na pljuvacinu valjda 30 ljudi. Pokazalo se da sam bio u pravu.
A za sve koji krive sada Srbe, susjede, HT, Zabu, drzavu i sto ti ja znam koga sto nisu upeterostrucili svoje novce vamo, prestanite, smjesni ste. Otvorite svoje firme i kupujte vi, budite financijski analisti vi i raspolazite sa svojim novcima tako da ga dijelite sakom i kapom itd.... Nesto vrijedi tocno onoliko koliko je kupac spreman za to platiti.
Puno srece u daljnjem ulaganju i nadam se manje naivnosti.
Nitko ne krivi srbe, susjede, nije bitno koliko si prodao i hvala na ponudi imamo već svoje firme nekih 20-tak godina i znamo zbrojit 2 i 2.
Kolega Laudator
.. U skoro pa u svakom postu ne možete odoliti da ne spomenete svoj saldo, novac,dionice konkretno 2 m kuna😆, firme itd... Malo vam se ljudi podsmjehuju... Nismo u osnovnoj školi pa se hvalimo čiji je tata bolji i tko ima veću kuću....
Svi koji smo ozbiljno ovdje ili na drugim temama, smo očito uspješni u svojim poslovima kad u banana državi imamo fore za ulagat na financijsko tržište, pa ne trebamo iznositi imovinsko karticu....
Dobronamjerno
Display MoreNitko ne krivi srbe, susjede, nije bitno koliko si prodao i hvala na ponudi imamo već svoje firme nekih 20-tak godina i znamo zbrojit 2 i 2.
Kolega Laudator
.. U skoro pa u svakom postu ne možete odoliti da ne spomenete svoj saldo, novac,dionice konkretno 2 m kuna😆, firme itd... Malo vam se ljudi podsmjehuju... Nismo u osnovnoj školi pa se hvalimo čiji je tata bolji i tko ima veću kuću....
Svi koji smo ozbiljno ovdje ili na drugim temama, smo očito uspješni u svojim poslovima kad u banana državi imamo fore za ulagat na financijsko tržište, pa ne trebamo iznositi imovinsko karticu....
Dobronamjerno
ili skraćeno,
nisam dovoljno bogat da ulažem na ZSE
zašto administrator blokira ljude po svom nahođenju ili osobnom interesu??
nevidim da su neki ljudi ikoga uvrijedili, jednostavno su podijelili svoje viđenje cijele situacije
Ako ništa drugo Administaror bi trebao biti pismen pa umjesto rijeći ukoliko ako u istoj rečenici ne korsiti i utoliko morao bi korisitii neku drugu rijeć npr ako
evo i primjera:
Stoga, ukoliko se s iznesenim argumentima na nekoj temi ne slažete, kod komentiranja pobijte te argumente vlastitima, umjesto korištenja floskula.
pustite ljude da iznose svoja mišljenja, evidentno je da je počinjena nepravda ljudima....nitko ovdje nikoga nije uvrijedio ...pustite ljude da rspravljaju i dođu do istine
Svojim isključenjima zabranjujete raspravu, zašto, kome povlađujete??
Vidim da je tu puno kolega zaključano i da se stalno zaključava na sve strane - osim jednog!
Ja sam danas izašao iz blokade, imam poseban tretman koji mnogi nemaju, čim pokažem otpor odem u pržun. .
Cenzura radi neumorno po sistemu pravdenosti kao rvacko pravosuđe, HDZ i Bandić - neki mogu, a neki ne mogu.
Flight po svima sere svaki dan cijeli dan (samo zabava) i nikome ništa.
Kad se čekalo prodaju nije dozvoljavao niti jednu kritičku misao ili mogućnost lošeg raspleta, a sada ne dozvoljava niti jednu kritičku misao na očigledno loš rasplet i sranje od kupoprodaje. Sad je to sve očekivano i sve je super i sve je OK.
A vidim da svi ostali koji lupe kontru budu banirani.
Jebem ja tog šupka administratora i to licemjerno govno flighta.
Jebe mi se i da li će me skroz izbaciti ili neće, jer ovo je takvo govno od foruma nije ništa bolje od onog na poslovnom na koji ću se vjerojatno vratiti jer tamo te izbrišu, a ovdje te jebu u zdrav mozak !
Admine, šimpu pimpu !
Jebem ja tog šupka administratora i to licemjerno govno flighta.
I ja
Volim čvrst stav.
"Zabranjena je objava neprovjerenih informacija i špekulacija kada iste nisu u dobroj vjeri"
Znači onaj koji to procjenjuje,kako ZNA da je informacija provjerena i da špekulacija JEST dobroj vjeri i obrnuto??