Nekako sam mislio kupiti puno više i po nižoj cijeni....
al nekako sve manje vjerujem u to.
Baš se mislim bi li izuo sve iz cipela do 50 kn...
Ajmo NEO samo hrabro...pokaži ljudima kako se to radi.
Display MoreJesam rekao jučer da će letiti perje
nije to još ništa.
trenutno se ekipa još uvijek opire profit takingu na ostalim dionicama i odgađa prekrcaj.
trenutno je tržište na nekim dionicama još uvijek u zabludi, a evaluacije su velike i trend je negativan.
al nakon izvješća za Q1 svugdje će bit jasan trend.
CnB, što bi se reklo
Hahahahah CnB mislim da se polako nazire budućnost ovdje za generale budućnosti
Uskoro će i ovdje letiti perje, samo strpljivo skupljati
Burza se stvarno ponaša kao krdo. Kako ja kao investitor vremenom sazrijevam, skupljam iskustvo, učim na svojim i tuđim greškama, tako uvijek imam osjećaj da su i drugi invesitori sve mudriji pa da i ja moram prilagođavati svoju taktiku, stalno biti nekako ispred, tražiti i koristiti nekakav edge. Stalno sam oprezan, sumnjam i preispitujem svoje odluke, razmišljam da li stvarno vidim što netko drugi ne vidi, ili ti drugi vide nešto što ja ne vidim.
Ali onda u ovakvim situacijama kao danas na ATPL vidim da uvijek ima nekih novih mladih investitora koji stalno u nešto srljaju, a to iskusniji investitori/trejderi onda koriste u svoju prednost. Na burzi je uglavnom sve stvar sentimenta, hype-a, malo je onih koji ulažu temeljem nekakve dublje analize i kupuju kada dionica nije u fokusu. Tako je bilo oduvijek i valjda će tako uvijek i biti.
Ništa se nije fundamentalno promijenilo kod ATPL zadnjih dana, pa rekao bih čak i zadnjih mjesec-dva. Ali eto, prije mjesec dana nitko nije htio kupiti, čak su svi zazivali i pad, a sada kada je cijena počela bježati, prometi se povećali, cijena u međuvremenu porasla za 20%, sada je manija, sada ju svi hoće.
¯\_(ツ)_/¯
Tako to valjda mora biti, a na nama je da naučimo to upotrebljavati u svoju korist.
Taman kada sve naučite izmislit će 100% zeleni bitcoin 2.0 i ajmo sve ispočetka .
Nego, jel zna tko gdje je kolega Moller Fale mi njegove dosjetke
Sta ATPL nije pala na 167 nego presla 200 pa te sad svrbe prsti
Pa odakle vama kolega da nemam Atpl?
Ja sam mako trejdao al unutra sam.
Slicno budem trejdao i Tpng oko 54kn.
Kratki short.
Prodao sam Atpl na 192kn i dio vratio na 187 pa na. 190kn. Doduse imam nesto ipak manje komada nego prije.
Postoji pravilo casha a ulazim i Hpb i Tpng pomalo.
Pa i danas sam prodavao i kupovao Atpl.
Pa odakle vama kolega da nemam Atpl?
Ja sam mako trejdao al unutra sam
Napisao da je sve prodao po 192...i da čeka na 164....znači lagao i obmanjivao sve druge na forumu....e moj NEO...tko te ne zna skupo to plaća.
Ja sam iskrcao na 192kn jer TA kaze retest 164kn. Ipak ce kad tad se tu vratiti.
P.s. Hvala na silnim burecima, al presao sam sad na cevape.
Jos kad je kolega Tin unutra to je ziher alarm za bjezanje.
Meni je cilj isprobati nesto novo 😉. Burza je postala predosadna. Dionice, bar dio, je jako podcijenjen. Vani padaju rekordi, a ovdje ne znam sto je cilj..sve nas otjerati??
Od dionica imam Hpb, Tpng i Ernt.
Pricekam 9mj. pa cu biti pametniji za dalje. Zasad sam stao s kupovinom iako je pozamasan cash spreman (tko zna, mozda ga broker okrece).
S autima se tesko moze pogrijesiti ako se trguje s autima 3 do 4g starosti i ako je rijec o srednjoj klasi. Ogranicim se na auta s tvornickom garancijom i vrebanjem prilika.
To su vam postovi od kolege...pa netka svatko procijeni sam za sebe u vjerodostojnost njegovih postova....bit će da je ušao danas iznad 210 kn na ATPL...ali kolege pa rekli ste gdje sam ja unutra tu je ziher za bježanje, niste li!?
Mudre izreke 12,19 | Istinita usta traju dovijeka, a lažljiv jezik samo za čas. |
Poštovani Admin gornji post od kolege Tina nema veze sa temom TPNG, već samo pokušava diskreditirati drugog kolegu.
Nemam ništa sa ni jednim od njih, ali pošto sam danas dobio već 2 upozorenja da ne smijem odstupati od teme,
molio bih vaše mišljenje.
Poštovani Admin gornji post od kolege Tina nema veze sa temom TPNG, već samo pokušava diskreditirati drugog kolegu.
Nemam ništa sa ni jednim od njih, ali pošto sam danas dobio već 2 upozorenja da ne smijem odstupati od teme,
molio bih vaše mišljenje.
Sve činjenice kolega...ništa drugo..potkrepljeno sa postovima dotičnog ...što se tiče diskreditiranja kolega diskreditira samoga sebe, nažalost.
Nije u redu da objavljujes index ako pada . Pravilo je da se objavljuje samo ako raste up up up , jer down down down je no no no
Bravo Mrcash, opravdavate svoj naziv bit ce nesto od vas.
https://oilprice.com/Energy/Crude-O…-This-Year.html
Nesto random vezano uz temu da me ne bi Colina bana.
Atpl je meni iskljucivo za trejd. Nista vise. Ponesto trejdam i Tpng i Hpb...al lagano akimuliram..tj.dizem kolicinu.
Danas sam cak 45% u dionicama. Cash nikad ispod 50%. Pa slobodno gurajte gore ili dolje.
u svim vladama, koje pokušavaju 'zabraniti' i zaustaviti kripto, od Indije i Turske pa dalje, sjede ignoranti
da su ikog iole upućenijeg pitali što ta tehnologija nosi, ne bi trabunjali gluposti
Display MoreDovoljno je da ograniče "off and on ramps"... ili tzv. mjenjačnice.
Recimo da Coinbase izgubi dozvolu za rad. Eto ti panike...
Sumnjam da će to napraviti, pogotov što više vrijeme odmiče bit će im teže jer se broj institucionalih ulagača sve više povećava.
Da, mogu ugasiti mjenjacnicu, ali ne mogu ugasiti Bitcoin. Bitcoin je peer-to-peer mreza, njegova osnovna ideja i je ta da nam ne trebaju nikakvi posrednici. Ja mogu u svakom trenutku poslati tebi ili ti meni bitcoin, direktno, bez ikakvog posrednika, bez mjenjacnice. To je poanta. Bitcoin je mreza koju koriste milijuni u svijetu, to ne mozes ugasiti, ni Turska, ni Kina, niti bilo tko drugi.
Uostalom, vec danas imate vrlo popularne decentralizirane mjenjacnice, rade na kripto mrezi, koriste "pametne" ugovore - ni to ne mogu ugasiti. Trenutno su takve mjenjacnice malo prekomplicirane za koristenje za sire mase pa su jos uvijek u mainstreamu slabo poznate, ali i to ce se vremenom promijeniti. Ovo trziste je jos uvijek vrlo mlado.
2017 je bilo puno false newsa, upravo oko takvih toboze zabrana i kojecega drugog, sto je redovno radilo paniku na trzistu koju su iskoristavali oni koji su takve vijesti pustali. Bilo je puno manipulacija. Danas je kripto trziste bitno uredjenije, reguliranije itd., danas se oni koji su duze u kriptu na takve vijesti i clanke samo nasmiju.
u svim vladama, koje pokušavaju 'zabraniti' i zaustaviti kripto, od Indije i Turske pa dalje, sjede ignoranti
da su ikog iole upućenijeg pitali što ta tehnologija nosi, ne bi trabunjali gluposti
jbg, kockoglavi uhljebi balkanopitekus se lože na pet stotice virtualne valute na papirusu, ili betonjare na moru. Da su pametniji, nosili bi stick u unutarnjem gepu, ne moras susjedu trpat u gepek. Miljon evra treba i nositi...a sto ako dobiš kilu?
jbg, kockoglavi uhljebi balkanopitekus se lože na pet stotice virtualne valute na papirusu, ili betonjare na moru. Da su pametniji, nosili bi stick u unutarnjem gepu, ne moras susjedu trpat u gepek. Miljon evra treba i nositi...a sto ako dobiš kilu?
Eh da je Escobar živ....
Bilo bi dobro da se nastavi s rastom da svi ovi koji čekaju korekciju ili su prerano izašli ostanu kratkih rukava. Pa neka razmišljaju što će, kako će, kada će, da li će...
Troškovi prijevoza se i refundiraju prema učinjenom trošku
Kako koja firma, neke plaćaju iznos pojedinačne dnevne karte, a neke mjesečni pokaz.
Ako vam stvarno igra ovih 220 kn, pa vi ste onda parizer investitor. Koga boli briga za 220 kn mjesečno.
Troškovi prijevoza se i refundiraju prema učinjenom trošku
Kako koja firma, neke plaćaju iznos pojedinačne dnevne karte, a neke mjesečni pokaz.
Ako vam stvarno igra ovih 220 kn, pa vi ste onda parizer investitor. Koga boli briga za 220 kn mjesečno.
Svakog normalnog, odnosno bahati se bahate
13.3 kupio ETH za pola Optime...ETH odradio svojih 140% od tad...sad samo Opt 🤗
A to se netko potrudio malo da crta u crtanci. Racionalni investitori neće nasjesti na shemu, a opsjenari će pokusati okrenuti još koji krug.
Na nekim stockovima se formiraju potencijalno mnogo opasniji patterni, ala DLKV gdje se trenutno formira setup za “death cross”.
A to se netko potrudio malo da crta u crtanci. Racionalni investitori neće nasjesti na shemu, a opsjenari će pokusati okrenuti još koji krug.
O cemu ti, a da ce bavis temom, a ne nekim svojim zakljucima koji nemaju veze s vezom niti s temom. koja ima svoju svrhu, a to su crtanja.