Ove mi reklame uopce ne smetaju, na svaku kliknem da vidim sto nude...🖐✌
Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)
-
-
-
Reklame nisu problem, meni se ne sviđa da sam dobio kaznu 24h iz razloga što sam napisao da netko spama temu/teme.
Nije baš neki razlog, budemo vidjeli kako će se to dalje odvijati da ne prejudiciram unaprijed.
-
Reklame nisu problem, meni se ne sviđa da sam dobio kaznu 24h iz razloga što sam napisao da netko spama temu/teme.
Nije baš neki razlog, budemo vidjeli kako će se to dalje odvijati da ne prejudiciram unaprijed.
Slažem se
-
- Official Post
Sustav vas je automatski banirao jer ste skupili 3 upozorenja za istu stvar:
Obratite paznju da dok ova Upozorenja ne isteknu svako sljedece Upozorenje ce automatski aktivirati Kaznu prema onoj tablici u Pravilima..
-
Nisam ni znao da sam dobio nekakva 3 upozorenja jer se nisam držao teme(napisao sam da netko spama temu/teme, znate dobro tko, i to je dio teme jer sam Vas upozorio na isto)
I onda dobijem kaznu na 24h, za što!
Ne znam kad ističu upozorenja, uvijek sam pisao korektno tako da smatram da ovo nije dobar smjer tj. da se ljudi kažnjavaju jer netko subjektivno procijeni da ne pišu o temi.
-
Mislim da bi bilo dobro da korisnici dobiju privatnu poruku kada dobiju upozorenje.
-
- Official Post
Mislim da bi bilo dobro da korisnici dobiju privatnu poruku kada dobiju upozorenje.
Dobije se poruka automatski.
-
Tek sam sad vidio neke poruke u conversations, dobije se očito ali ne znaš da si ju dobio dok ne uđeš u conversations , ondje valjda dobiješ 3 upozorenja i kazna 24h bez pisanja ako netko smatra da si skrenuo s teme, ponoviš to par puta i letiš s foruma. Zanimljivo.
Razumijem da dobiješ upozorenje za neko ozbiljno vrijeđanje ili drukanje/spamanje tipa Neo ali za ovo.
-
U kojem vremenskom periodu moraš dobiti 3 upozorenja za kaznu od 24 h bez pisanja? Ili to s vremenom nema nikakve veze?
-
ja sam dobio upozorenje da ne doprinosim temi i nemam se što ljutiti, sada znam da ipak moram napisati nešto korisno, ako i dobijem zabranu, pa i to je za ljude, odmoriš 24 sata, pa ne šalje te na Goli otok
-
-
- Official Post
U kojem vremenskom periodu moraš dobiti 3 upozorenja za kaznu od 24 h bez pisanja? Ili to s vremenom nema nikakve veze?
Ovisi koje je upozorenje. Ako se radi o vrijeđanju to upozorenje ne istječe, tj bodovi se uvijek pribrajaju (i nakon isteka bana). Vrijeđanje također odmah aktivira kaznu jer nosi 3 boda. Sve je to opisano u Pravilima..
Ako se radi o ostalim upozorenjima kumulativno se zbrajaju zadnja 4 tjedna.
-
Nadam se da se na ovoj temi kafana, uz pivicu mogu napisati neke pohvale, zahvale i prijedlozi koji se mogu i ne moraju implementirati, ali tome i sluzi kafana zar ne, bar za nas koji smo u subotu navecer na forumu i pisemo .
Moje misljenje je da je ocjena zajednice koja prati forum, naravno uz samu kvalitetu komentara, mjerilo istine, jer nitko ti nece dati like ili dislike ako se ne slaze s tobom, pogotovo ako dobijes 7-8 like-ova ili dislike-ova za jedan post od razlicitih ljudi koje ne poznajes, sto je dobar pokazatelj kako pises. Zato je genijalna stvar ovog foruma sto se tocno vidi tko je bio ocjenjivac tvog pisanja i tu se mogucnost manipulacije smanjuje na minimum i tu Vam skidam kapu kolega Admin .
Ono na sto po meni treba upozoriti su moguce manipulacije od strane pojedinaca koji lupaju dislike na bilo koji post na nekoj temi, dok na drugoj temi na bilo koji post lupaju like i tako manipuliraju javnim misljenjem. Naravno, nije tako jednostavno i ima vise strategija kako to rade i to ne moze raditi samo jedan account, ali ako ih ima 5 - 10, tu vec mogu napraviti veliku stetu. Po meni bi tu trebalo uvesti nekakvu kontrolu na temelju IP adrese, cookie-a ili neceg treceg kod ocjenjivanja, a pogotovo kod pisanja postova, ako se netko dosjeti pisati sa vise accounta, kako bi stvorio pozitivan ili negativan sentiment na pojedinoj temi. Ovo pisem poucen losim iskustvom sa starog foruma, gdje je par pojedinaca trolova toliko unakazilo pojedine teme da je u zadnje vrijeme to postalo necitljivo.
Evo odlicnog objasnjenja sto je to internet trol, za one koji se jos nisu susreli sa tim pojmom:
https://www.ictbusiness.info/kolumne/sto-je-to-internet-trol
Kvaliteta ovog foruma je pokazala da pojedine kolege vise ne mogu navoditi ostale sudionike na svoj mlin, te su neki zbog takvog pisanja vec drugi put u karanteni.
Eto, toliko od mene za ovaj put, a sada idem popiti tu pivu koja se u medjuvremenu ohladila i svima zelim ugodno vece
P.S. Ova opcija Saved draft je isto genijalna, pogotovo za duze postove poput ovog koji pisemo uz povremene prekide
-
- Official Post
Forum biljezi IP uz svaku objavu i daje prikaz korisnika koji su vec prije objavljivali s te adrese.
Takodjer, kod registracije ne prihvaćaju se vise net.hr i ostali spam servisi tako da je i tu maksimalno otezano kreiranje laznih profila.
-
Pitanje za admina, a i ostale.
Vidim da su neki članovi bili kažnjeni na 1 ili 3 dana zabrane. Jasno mi je da se nekad u raspravi ode predaleko, da se pretjera u međusobnoj komunikaciji. Ili da se druka bez pokrića, ovisno o vlastitim željama a ne stvarnosti...
Međutim, smatram da tih kazni zabrane pisanja ne bi trebalo biti - nek ljudi pištu što hoće dok stvarno to ne postane vrijeđanje na osobnoj razini. Nisam baš pristalica strogog moderiranja (zato i nikad nisam sudjelovao u radu PD).
Dovoljna kazna za spamanje jest brisanje takvih postova ili prebacivanje u recimo novi topic imena Trash. Tamo bi moglii birati Trashera mjeseca, odnosno onog tko ima najvise trash postova - osim što bi se tako zabavili, siguran sam da bi se tenzije tako spustile.
Što vi mislite?
-
Pitanje za admina, a i ostale.
Vidim da su neki članovi bili kažnjeni na 1 ili 3 dana zabrane. Jasno mi je da se nekad u raspravi ode predaleko, da se pretjera u međusobnoj komunikaciji. Ili da se druka bez pokrića, ovisno o vlastitim željama a ne stvarnosti...
Međutim, smatram da tih kazni zabrane pisanja ne bi trebalo biti - nek ljudi pištu što hoće dok stvarno to ne postane vrijeđanje na osobnoj razini. Nisam baš pristalica strogog moderiranja (zato i nikad nisam sudjelovao u radu PD).
Dovoljna kazna za spamanje jest brisanje takvih postova ili prebacivanje u recimo novi topic imena Trash. Tamo bi moglii birati Trashera mjeseca, odnosno onog tko ima najvise trash postova - osim što bi se tako zabavili, siguran sam da bi se tenzije tako spustile.
Što vi mislite?
baš si našao gdje ćeš tražiti mišljenje, tko još u Kavanu dolazi misliti?
-
Dobro Vam jutro.
Kazne su na žalost potrebne.
Kazne su nepotrebne samo u posve uljuđenom društvu jako uljudnih ljudi.
Na ovom forumu nema diktature, nema diskriminacije.
Pravila su za svih jednaka. Pravda za svih.
Kazna udaljavanja je primjerena za sve koji ignoriraju adminova upozorenja, koja vjerujte mi, stižu.
Nitko nije udaljen bez prethodnog upozorenja .
Za kaznu udaljavanja sam 🙂
U kut !!!!
🙃
-
reda mora biti!
-
pa nitko ne zaziva anarhiju, pobogu.
Meni je oduvijek bilo bedasto to na PD kako su se nickovi isključivali pa smo imali "nove" članove, silom prilika. A i ovdje se to već dogodilo.
Zločesta, pravda nikad nije bila jednaka za sve. To je utopija. Od Hamurabija (gdje su bogati plaćali kaznu u plemenitim metalima, a siromašni su gubili glave - za isti prekršaj) pa do današnjih dana
-
ej Hamurabi , Hamurabi zakon ti se pozlatio
-
upravo sam iskoristio mogucnost block user, ide mi na jetra tehnička analiza na svakoj temi koju kliknem
Možda bi trebalo pojačati sankcije za one koji se ne drže topica
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k