Čestitam svima, vidim da ste svi kupili na dnu, ali sada samo pripazite i da prodate na vrhu.
Opće je poznato da forumaši kupuju na dnu i prodaju na vrhu, tako da nema brige .
Samo nek je trend naš frend i nema zime, a i sunce izlazi na horizontu .
Čestitam svima, vidim da ste svi kupili na dnu, ali sada samo pripazite i da prodate na vrhu.
Opće je poznato da forumaši kupuju na dnu i prodaju na vrhu, tako da nema brige .
Samo nek je trend naš frend i nema zime, a i sunce izlazi na horizontu .
Mittko je trejder, nemate mu šta zamjeriti, zna poso. Gledajte , i ja bih sad da sam prodao po 550 i kupio po 350 , no kako nemam carobnu kuglu a grah mi uveno, odlucio sam biti dugorocni po prvi puta u zivotu i ne platit porez na dobit . Stoga , jos 16 mjeseci sam minimalno in. Osim toga , nije niti loše biti bez kesa a u obecavajucoj firmi i bransi, ovako sam pun diona , ništa drugo ne gledam niti me zanima.
Kolega, onda je vrijeme za promijeniti ime u McStock, ako Admin dozvoli!
Mittko je trejder, nemate mu šta zamjeriti, zna poso. Gledajte , i ja bih sad da sam prodao po 550 i kupio po 350 , no kako nemam carobnu kuglu a grah mi uveno, odlucio sam biti dugorocni po prvi puta u zivotu i ne platit porez na dobit . Stoga , jos 16 mjeseci sam minimalno in. Osim toga , nije niti loše biti bez kesa a u obecavajucoj firmi i bransi, ovako sam pun diona , ništa drugo ne gledam niti me zanima.
Kolega, onda je vrijeme za promijeniti ime u McStock, ako Admin dozvoli!
Možemo glasati, ali više bi kolegi stajalo ime CroTechNo1
Šala mala
Sljedi li danas u slučaju pozitivnog BDI napad na kotu 405 kn???
Davno je ista pala.
Pa kaj ne gledamo malo unaprijed?
BDI i dalje raste, ali sve osim kejpova pada - 1440
ali stabilno pada, što nije nebitno
zato i kupac sada ide usitno
zakasnio na doček
pobješnjeli tigar
Na ovoj dionici se dobro vidi psihologija ulagača na zse. "Da kupim ili ne, da prodam ili ne, hoće rast ili neće, da ipak malo pričekam da vidim jel sigurno? Hm, možda sam neodlučan, ili ipak nisam?
Danas 404 kn...sutra???
Na ovoj dionici se dobro vidi psihologija ulagača na zse. "Da kupim ili ne, da prodam ili ne, hoće rast ili neće, da ipak malo pričekam da vidim jel sigurno? Hm, možda sam neodlučan, ili ipak nisam?
kako ide ona pjesma .."sve bi dala da znam"...:) ili to ona misli na nekaj drugo
Danas 404 kn...sutra???
02.02.2022. dijeli, množi, zbrajaj, kako god okreneš 424
Ja se nadam do kraja veljače da smo na 500, ako se ne bude prašilo u Ukrajini.Nadam se da nece😀
Tko je ono mislio kupovati po 350? Izgleda da je to prošlo, završeno vrijeme.
Pa kupovalo se po 350-360 i sad idemo prema 420...
"mittko" ne postoji. Glupan sam!! Ispričavam se.
zborite kao lukava lija 🦊
A sta kazete ako bi se dogodilo
da istovremeno krene iron ore i cement koji su u velikom zaostatku sa sojom koja je u velikom zaostatku a vozarine su vec na 20k?
zborite kao lukava lija 🦊
da istovremeno krene iron ore i cement koji su u velikom zaostatku sa sojom koja je u velikom zaostatku a vozarine su vec na 20k?
dajte molim Vas pojasnite u kakvoj je korelaciji soja u odnosu na cement i iron ore da bi ovi "tebali nadoknađivati zaostatak"?......
Display Morezborite kao lukava lija 🦊
dajte molim Vas pojasnite u kakvoj je korelaciji soja u odnosu na cement i iron ore da bi ovi "tebali nadoknađivati zaostatak"?......
Kolega, i ti baš pitaš gluposti. Pa šta ti tu nije jasno?
Display Morezborite kao lukava lija 🦊
Ja neznam za iron ore i cement ali obrnuto je proporcionalno plinu. Naime, sta vise zitarica jedes sam proizvodis plin i manje uvozis
(Admine ako se ona ruga mogu i ja)
Ne kolega looserst, glavno pitanje je zasto je protrgovano 0 dionica ATPL?? A uvijek se moze kupit, samo.....
Ne kolega looserst, glavno pitanje je zasto je protrgovano 0 dionica ATPL?? A uvijek se moze kupit, samo.....
Naravno da može kolega ali oportuno je rugati se tehničarima koji čekaju na 350
Display MoreJucer su strani bulkeri ostali oko nule ali su zadrzali veliki rast od dan ranije a danas vikinzi od jutra jurisaju.
Futuresi su okrenuli u veci plus jucer, danas nastavak rasta.
Znam da vodeci tehnicari cekaju ispod 350 i da prvo ide olimp pa sam zatecena 🤪
Dali i atpl ide na taj olimp?
Evo nije trebalo duže od par sati pričekati da se svi popiske po ovom postu. Najprije su vikinzi koji jutros jurišaše bez igdje ikoga a srca velika okrenuli u crveno.
Pa su onda futuresi okrenuli iz tog većeg plusa prema minusu i nebi se reklo da će danas rasti.
A na Olympu se protrgovalo do sada ravno 0 dionica ATPL-R-A
Sve skupa ovo i nije nešto bitno ali eto reklo bi se: "This didn't age well.."
Sad je samo pitanje šta vodeći tehničari rade
Ne znam šta vodeći tehničari rade, ali ja evo upravo shortam BTC. A taman se jučer Lija pohvalio da je kupio stručak tih tulipana...