Pa daj ti iznesi, čim treba navesti brojeve svi pobjegnu i kunu se u to da su pročitali izvješće koje ne zele javno komentirati?!
Jeste vi u upravi ili NO kompanije (pa vam zakon prijeci javno komentiranje) ili pričate priču jer eto tamo netko postavlja konkretna pitanja? A ako ste salonski analitičar koji se ne želi spuštati na razinu običnog puka, onda ćete tesko zainteresirati bilo koga za značajnije ulaganje. Osim sveprisutnih spekulanata kojima ta priča nije ni bitna.
Zasto bi meni bilo u interesu ikoga zainteresirati za ovu dionicu, a kamoli za značajnije ulaganje?! Ja ovo doživljavam kao razmjenu znanja i uočenih informacija. Pomažemo jedni dugima, a ne uvaljujemo.
Da ste pažljivo čitali, vidjeli bi da smo izvještaj komentirali. I da, nemam više namjeru odgovarati na Vaša pitanja.
Mi ne debatiramo o izvjecu nego procjeni. Nadam ae da razumijete razliku?
Al svejedno, ako je vama problem s vase pozicije i visine komentirati bilo sto, onda vas lijepo pozdravljam i nadam se da ćete ubuduće poraditi malo vise na marketingu. I za ulaganja, kao i svaku drugu robu ili uslugu treba zainteresirati širi krug ulagaca. Ali racionalnom i odmjerenom procjenom i modelom kretanja cijene i drugih makro varijabli. A ne pričom o željama, i još manje odbijanjem bilo kakve komunikacije s manje iskusnima ili manje upućenima.