Tržište | Službeno tržište |
Sektor: | K |
Vrsta vrijednosnog papira | Dionica - redovna |
Broj uvrštenih | 2.024.625 |
Nominalna vrijednost | 600,00 HRK |
Prospekt vrijednosnice | PDF prospekti (zip) |
HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)
-
-
-
harpun
February 12, 2020 at 6:40 PM Changed the title of the thread from “HPB (HRVATSKA POŠTANSKA BANKA, d.d.)” to “HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)”. -
ako Zaba i Pbz rastu i dalje, nevidim razloga zašto Hpb ne bi rastao još više, no ovo je opak Zse a Hpb je Hpb pa me ništa više nemože iznenadit.......s tim da Hpb-u nevise švicarci za vratom.....
-
hpb ne daje dividendu, za sada
-
HPB nosi teret "državne" firme.... mišljenja sam da bi se na to sve moglo svesti. Zato su ulagači oprezni, mada sa druge strane čini mi se da je vrijeme rasipanja prošlo, to nikako ne znači da ga nema.
Pritisak javnosti postoji, piše se, kritizira.....
Zadnja dvije stvari o kojima se pisalo je trošak rezervacija i kredit Đuri Đakoviću. Kako to već biva, dio komentara je bio katastrofičan, no onda se razbistrilo; rezervacija je tek rezervacija a ne i svršen čin, a za kredit Djuri postoje garancije, što će reć to je unosan kredit za sam HPB.
-
Hpb uvijek ima neke repove. I nikad ne znate kad ce novi dokap. A nema ni dividende, k tome politika postavlja ljude...
Lijepo sam vec rekao zadugo nece preko 700kn i stojim iza toga.
-
Hpb uvijek ima neke repove. I nikad ne znate kad ce novi dokap. A nema ni dividende, k tome politika postavlja ljude...
Lijepo sam vec rekao zadugo nece preko 700kn i stojim iza toga.
ništa kol. Neo, ako ti ja ovdje nesigurno,0,5 bv, drž banka u expanziji sa monopolskim položajem kod programa pomoći i subvencioniranja osiguranih drž jamstvima po tržišnim uvjetima onda se drži dlkv kojemu je vlasnik ruski zombi zvrtka fortenova i u kojemu ppd otkupljuje dugove ili pak viro kojemu je opet i drugo puta u 3 mj. blokiran raćun i to nakon što je dionica špekulativno odradila rast
-
također, dok ćekaš dokapitalizaciju, kjapital banke raste svake godine za po 200m kn iz poslovanja a uz to se asimilirala jdba, prožvakali gubici agrokora i aktualna rezervacija...a ti samo ćekaj dokap koji je bio propala ideja bivšeg ceo koji je istim pokušao privatizaciju radi ćega je i dobio pedalu
-
Ja nisam rekao da je dionica losa, dapace. Al trenutno ne vidim veci potencijal rasta. 700kn ke maksimum. I to ce trajati i trajati. Kapital zarobljen.
-
1 dionica protrgovana danas, cijena -2,38 %
Koja je ideja s tom jednom dionicom? Ne vjerujem da je nekome baš presudna 1 dionica za budućnost portfelja.
-
https://www.poslovni.hr/kolumne/nesto-…no-sute-4214604
A kao ono, u HPB-u muljaju pa ja zato cijena debelo ispod booka.....moš mislit.....oni su male beba za ove iz zabe......što je veća banka tu su veće muljaže......
-
-
ako se ne varam izvještaj treba biti do kraja ovog tjedna. i bez obzira na rezervacija vjerujem dobit bi trebala bitno veća od prethodne godine.. uskoro ćemo vidjeti..
-
pomelo prodaju, jako lijepo,
-
hvala svima, koji su "oročili" kod mene dionice po 550-565, izgledno je da će oročenje potrajati godinama, osim ako ih corona ne odnese
-
danas ide po prodaji kao da nema sutra.. nismo to vidjeli duže vremena.
-
https://www.poslovni.hr/kolumne/nesto-…no-sute-4214604
A kao ono, u HPB-u muljaju pa ja zato cijena debelo ispod booka.....moš mislit.....oni su male beba za ove iz zabe......što je veća banka tu su veće muljaže......
Zabu država nije sanirala, vlasnik je konkretan, pa kako im bude.
Nažalost, HPB je oho saninarna ,direktno i indirektno, pa kako nama bude.
-
Zabu država nije sanirala ?
-
Zabu država nije sanirala ?
Haha , a šta reć.
-
ne samo da je država, tj građani rh. sanirali zabu nego je ista prodana za samo 10% koliko je koštalo saniranje!
i hpb-u nikada nije trebala trebala sanacija niti je ikada bila sanirana kao zaba, pbz, i dr. banke koje su klekle na "menađerskim kreditima" i drugom gadostima ali je zato trebala dokapitalizacija radi nedostatne adekvatnosti kapitala od 14% ( afera bankomat) koju su proveli privatni investitori i državne tvrtke u omjeru 56/44% i time je temeljni kapital povečan za 550M na 1,21 milijardi kuna!
-
ne samo da je država, tj građani rh. sanirali zabu nego je ista prodana za samo 10% koliko je koštalo saniranje!
i hpb-u nikada nije trebala trebala sanacija niti je ikada bila sanirana kao zaba, pbz, i dr. banke koje su klekle na "menađerskim kreditima" i drugom gadostima ali je zato trebala dokapitalizacija radi nedostatne adekvatnosti kapitala od 14% ( afera bankomat) koju su proveli privatni investitori i državne tvrtke u omjeru 56/44% i time je temeljni kapital povečan za 550M na 1,21 milijardi kuna!
Kad je Zaba sanirana?
Koje godine?
A sto je sanacija nego dokapitalizacija? Uz prethodni otpis dubioza. -
hvala svima, koji su "oročili" kod mene dionice po 550-565, izgledno je da će oročenje potrajati godinama, osim ako ih corona ne odnese
I ja sam ulazio na 565 i 560 po TA. Danas prodao dio. Jos 1 propad do 525 i onda ulaz full.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun