A jeste vi vidjeli ugovor ili sporazum i držali ga u vlastitim rukama?
Jesam(jer je javan) i evo vam onaj bitni pasus:
Dakle jasno stoji da je 100% kredita pokriveno državnim jamstvom!
A jeste vi vidjeli ugovor ili sporazum i držali ga u vlastitim rukama?
Jesam(jer je javan) i evo vam onaj bitni pasus:
Dakle jasno stoji da je 100% kredita pokriveno državnim jamstvom!
ta likvidnost je po odobrenju EK upumpana po programu "poduzetnik u teškočama" na ugovoreni rok(mislim 01.2022.), pokriven je 100% drž. jamstvom kojega je epilog upravo predmetna obavjest kojom se ukazuje da je drž iskupila predmetno potraživanje
Prenesenom na zdravo seljački je + ili -
Prenesenom na zdravo seljački je + ili -
koliko se sijećam, jamstvo je pokrilo i kamatu a čini mi si da si oni to odmah po isplati kredita uračunaju u bilancu ali nisam siguran, tako da ako nije neka "kombinacija" minusa ne bi smjelo biti
PBZ CROATIA OSIGURANJE obvezni mirovinski fond – kategorija B:
-31.12.21., 91.422 dionica
-09.05.22., 101.989 dionica
PBZ CROATIA OSIGURANJE obvezni mirovinski fond – kategorija A:
-31.12.21., 1.500 dionica
-09.05.22., 7.800 dionica
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kupuje se kupuje...
Display MorePBZ CROATIA OSIGURANJE obvezni mirovinski fond – kategorija B:
-31.12.21., 91.422 dionica
-09.05.22., 101.989 dionica
PBZ CROATIA OSIGURANJE obvezni mirovinski fond – kategorija A:
-31.12.21., 1.500 dionica
-09.05.22., 7.800 dionica
-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------
kupuje se kupuje...
to kupuju od Rajana
vi valjda ne dobijete one izvještaje o vašem portfelju u mir, fondu, meni zadnji stigao, kažu negativni prinos ili tako neke glupe isprike
Evo ova obveznica je HPB u 1Q uzrokovala gotovo 40% gubitka na obveznicama... Ovdje je HPB uložio 121,6 milijuna eura, te je imao gubitak od -6.5% u 1Q, odnosno -60 milijuna kuna.
Ništa ovu ću obveznicu probati kupiti 30.6( na kraj 2Q), po šta skupljoj cijeni, da malo bilancu ispeglamo za novi FI.
Opet je notorni mirovinac kupovao u četvrtak i to jako...
A što kad prestane?
A što kad prestane?
Povući će se pri cijeni od 0.5-0.55 BV.:) neka slobodno pa da ubodem na niže...
Sad akumulira da iscijedi dionice van TOP 10, onda imamo Saponija poučak...isti mirovinac isti obrazac ponašanja.
Recimo lako je moguće da KOEI izleti iz CROBEX10, a uleti HPB...
1434 kom prošlo
1434 kom prošlo
Mirovinac rastura ,eno i čeka sa novim nalogom od 1000 dionica na bidu...
Za koga li kupuju.
a i mi neki mališani smo se prikrpali, tako da nije sve on kupio, odnosno netko je odlučio prodati.
Za sebe valjda?🤐
Za sada je tako
naravno za sebe
Je, ali nažalost udaraju i pametno, uspijevaju kupiti velike količine na ovim razinama. Određeni drugi fondovi izlaze iz priče, drže još dosta dionica koje će trebati istresti prije daljnjeg rasta cijene po mom mišljenju (iz ukupnog broja je isključen OTP indeksni koja mora prodavati radi svojih pravila i vrste fonda). Da nisam unutra ne bih sad nužno sad kupovao (ili bih barem spustio nalog), ne očekujem neki spike u idućih mjesec ili dva.