Lupnite muški...
Baš ga lupaju...evo nas na 545kn... iako po meni ide to još niže.
Dokle?
Lupnite muški...
Baš ga lupaju...evo nas na 545kn... iako po meni ide to još niže.
Dokle?
Natrag do 570
Prva potpora 525kn, druga na 490kn.
Eto tu se vraćam natrag....poprilično sam uvaljao po 575-585kn.
Zamljiva mi je psihologija ekipe, nekidan po 580kn nitko nije prodavao, sada se prospipaju po 545kn...i onda će im biti HDZ kriv što ne mogu zaradit...
Zamljiva mi je psihologija ekipe, nekidan po 580kn nitko nije prodovao, sada se prospipaju po 545kn...i onda će im biti HDZ kriv što ne mogu zaradit...
a skrećeš li ti na bankinu kada na tebe krene kamion ili onako iz čista mira
Zamljiva mi je psihologija ekipe, nekidan po 580kn nitko nije prodovao, sada se prospipaju po 545kn...i onda će im biti HDZ kriv što ne mogu zaradit...
Ovde je prije slučaj da je netko vidio kamion, pa je od straha skočio u žbunje i tamo se polomio i izgrebao, na kraju kamion stao vozač te ukrcao i odveo do bolnice...
Ovde je prije slučaj da je netko vidio kamion, pa je od straha skočio u žbunje i tamo se polomio i izgrebao, na kraju kamion stao vozač te ukrcao i odveo do bolnice...
opet bolja varijanta, nego da te pincetom sakupljaju, ma i nije baš, tamo te opet čekaju oni s covid strašilima, ma ne može pošten ulagač nigdje naći svoj mir
opet bolja varijanta, nego da te pincetom sakupljaju, ma i nije baš, tamo te opet čekaju oni s covid strašilima, ma ne može pošten ulagač nigdje naći svoj mir
Meni je samo žao što na brokerskom imam 10,54kn...zadnji put je ovakva prilika bila lani u 9 misecu
Plašilica od 1000 dionica na 590kn ask je nestala, valjda se nakupovao dovoljno po 550kn
Plašilica od 1000 dionica na 590kn ask je nestala, valjda se nakupovao dovoljno po 550kn
ili je neko prijavio hanfi manipulaciju tržišta jer je jasno da ako nije dogovorena transakcija da taj nalog iskrivljuje sliku tržišta
Svaka korekcija na trzistu je normalna pa tako i ova. Raslo se od 370kn do 590kn..valjda je red i na korekciju. Ako je ovo bio rast zdrava korekcija je do 50% rasta....prevedeno 480kn crveno. A i imamo neke gapove tu negdje.
Trebala bi neka korekcija do P/E 3 i P/B 0.3, ovo je već stvarno napuhana cijena 😂
ili je neko prijavio hanfi manipulaciju tržišta jer je jasno da ako nije dogovorena transakcija da taj nalog iskrivljuje sliku tržišta
S obzirom da pratim knjigu toliko je otprilike ostalo od Agrokor projekta i gotova je ova rasprodaja.
Dobili su sad od Spačve 50 mil.kn, pretpostavke za dividendu su to, biti će uskoro i nadam se najavljeno micanje s liste firmi od posebnog državnog utjecaja a znamo što to znači.
Pa zato i kupuju neki.
Jučer 1000 a danas 1200 vjerovatno je jučer dokupio 200?
Vjerovatno je stavio uz još nečiji nalog. Ali pokušava se na sve načine zakočit rast cijene, to meni osobno govori da se želi akumulirati još dionica pri ovim cijenama., što opet govori da se očekuje daljni rast cijene...
A zašto ne prodaje?
Pa ovo mu je top cijena.
Izgleda da se iljadarka dionica većim diljelom iskrcala...baš je pogodio, kao prstom u guzicu.
Izgleda da se iljadarka dionica većim diljelom iskrcala...baš je pogodio, kao prstom u guzicu.
Svaka mu čast ...
Sužbeno priopćenje Banke:
Osim što posluje stabilno i ostvaruje ciljane rezultate u svim segmentima poslovanja, Banka je formirala rezerviranje za ovaj spor u cjelokupnoj vrijednosti predmeta spora, što iznosi 12.677.296,29 kuna zajedno sa pripadajućom zakonskom zateznom kamatom te troškovima parničnog postupka. Prethodno spomenuto rezerviranje iskazano je u financijskim izvještajima za prvo polugodište 2021. godine.
Ukratko, ovo neće imati nikakvog utjecaja na rezulta Fi za 3Q, jer su sredstva rezervirana u 100% iznosu u predhodnih kvartalima.
Evo malo vijesti iz tiska