Nemam posebno pojašnjenje jer ne znam zašto je povukao. Znam samo da je povukao tužbu.
Oprosti, malo sam padobranac. Tko je Labaš?
Nemam posebno pojašnjenje jer ne znam zašto je povukao. Znam samo da je povukao tužbu.
Oprosti, malo sam padobranac. Tko je Labaš?
Jedan od aktivnijih bivših dioničara
Povukao je svoju privatnu tužbu ili od Udruge?
Privatnu. Ako je vjerovati županijskom odvjetništvu
Odakle vam taj podatak, gdje se županijsko odvjetništvo oglasilo o tome ?
dobro to je onda zapravo taktički potez jer je unutra u "skupnoj"?
Odakle vam taj podatak, gdje se županijsko odvjetništvo oglasilo o tome ?
Podnesak vezan za moju tužbu...
Nije se baš snaša,je da pati ali blagajnik vodi 1:0 🙂
Je li on stvarno ovoliko živi u iluziji, ili samo pumpa rating ?
"Siguran sam da ću pobijediti na izborima. Sam ću pobijediti HDZ"
Je li on stvarno ovoliko živi u iluziji, ili samo pumpa rating ?
"Siguran sam da ću pobijediti na izborima. Sam ću pobijediti HDZ"
https://n1info.hr/vijesti/ivica-…budem-premijer/
to je normalan proces u glavama takvih ljudi, i Babo je htio na vlast u BiH, ali s bezvrijednim mjenicama ne možeš nikuda, dok je s tim istima kolo vodio, nije ga bilo briga za ništa, ni njega ni njegove pulene, a sada bi opet da ga sirotinja valjda podrži, neka sve proda i podijeli, preseli na željeznički kolodvor i od tuda krene u kampanju, ima moj glas, dok je u dvorcu i borio bi se protiv onih, koje je godinama timario, a koji su mu nabili nug, ništa od toga, malo morgen
susretao sam se ja sa njegovim ešaloncima, ne znaš tko je od koga bio pametniji, nadmeniji i tko je više Gazdu dizao u nebesa i pijedestal, pretjerivanje uvijek završi realnošću
babo je doktor nauka za ovoga i njemu slične. koliko pamtim on je čak bio osvoio vlast ali ga na neku foru shebaše sandžaklije.
babo je doktor nauka za ovoga i njemu slične. koliko pamtim on je čak bio osvoio vlast ali ga na neku foru shebaše sandžaklije.
je točno, malo sam već i zaboravio, mislim da bi i ovome bilo pametnije ufatit se malo Opatije, Lovrana i ako ima kakvu alergijicu mirovati i pijuckati uz obalu, u tim godinama ići u nekakve političke okršaje iz osvete ne može polučiti rezultat ni njemu ni biračima, možda tek konkurentima, da ga mogu sprdati još malo
Ivica se prvenstveno treba fokusirati na arbitražu. Iako to vode odvjetnici sada pa on možda više i nije toliko bitan.
Mada ne bi bilo loše da uhvati jedan saborski mandat pa da može svaki put govoriti o pljački u Agrokoru.
Sve više od toga je iluzija. A i taj jedan mandat je iluzija.
Ivica se prvenstveno treba fokusirati na arbitražu. Iako to vode odvjetnici sada pa on možda više i nije toliko bitan.
Mada ne bi bilo loše da uhvati jedan saborski mandat pa da može svaki put govoriti o pljački u Agrokoru.
Sve više od toga je iluzija. A i taj jedan mandat je iluzija.
ajde to možda i da, da se možda malo manu pljačke na ostalim poljima, ali ne bi oni ni bili u sabornici kada bi on govorio, značajnije promjene ne mogu donijeti takvi igrači, mi ih u stvari izgleda niti nemamo, za rušenje bandi ipak mora biti neki oblik kontrolirane revolucije, ovako ništa od toga, pa cijeli izborni aparat i novac im je u rukama, tko bi to pustio
ivice se je jako loše ophodio sa malim diničarima i stigla ga je desna ruka božja. da se mene pita ne bi se dugo širio po kulmerovim dvorima.
Quote‘‘Da ja nisam u pravu i da nije istina što sad govorim, onda ja neću dobiti ništa. Međutim, Agrokor nije bio u problemu i ja ću to dokazati. Drugo, ja ne bih išao tužiti‘‘. - Ali ako imate sve dokaze kao što kažete, onda nemate nikakvog straha? ‘‘Nikakvog i zato ja tako nastupam, od prvog dana se ne bojim i zato ja od prvog dana napadam Plenkovića jer ja imam njegove papire da je sa Sberbankom i VTB bankom on bio potpisnik sa mnom ugovora gdje su me ucijenili da im to predam‘‘.
LAŽLJIVA ZLATA: U strahu od progona šefica DORH-a panično traži nove vještake za Agrokor. Svi su je odbili
Izišao je cijeli članak, pa koga zanima neka čita. Ukratko nitko od vještaka neće da ima posla s Agrokorom.
QuoteGlavna državna odvjetnica u odlasku Zlata Hrvoj-Šipek započela je prije otprilike dva tjedna intenzivno tražiti novog vještaka u predmetu Agrokor. Ona je u tom kontekstu povukla više poteza – kontaktirala je više ekonomskih i pravnih fakulteta u Zagrebu, Splitu i Osijeku, potom više domaćih i stranih tvrtki, ali su je svi zasad odbili. Nitko nije reagirao na odaslane pozive za iskazivanje interesa da odradi taj osjetljiv, opsežan, ali i unosan posao.
Moguće je da će se u periodu u kojem će Todorić raditi na širenju svoje stranke održati i glavno ročište za arbitražnu odluku Međunarodnog centra za rješavanje investicijskih sporova u Washingtonu, a upućeni kao najizgledniji rok za arbitražu spominju ovogodišnji lipanj....
Ledo je vrhunski primjer kako se u nekoliko godina može potpuno uništiti firma. Kvaliteta proizvoda je postala nikakva, a nekoć su sve prestižne nagrade osvajali za sladolede. Plaće su minimalac, što ste htjeli, to ste i dobili.