Ostao sam zaprepašten kako tu neki s foruma brane grupu Borg i govore da smo sami krivi što smo opljačkani na Agrokoru. Nitko nije kriv, ni Hanfa, ni porezna, ni Rusi, ni Amerikanci, ni Borgovci, već samo mali dioničari od kojih su neki uložili životnu ušteđevinu i ostali bez svega. Sram vas bilo, mislite da se slično ne može dogoditi na dionicama koje vi imate. Zar ne vidite koliko je firmi nestalo s burze. Umjesto da se zajedno borimo protiv pljački, vi se smijete onima koji su opljačkani. Ne brinite, doći će i na vas red. Sjetite se onda..
AGROKOR
-
-
-
Jedino što se na zse isplati je ne biti unutra i kad je neka velika oscilacija uletiti kad svi prodaju i izaći s 10%.Ovo investiranje dugorocno gdje te prebace u plus firmu ili te delistiraju i isplate kad su cijene niske, nemaju smisla.
-
Izgubili su dioničari. Tko im je kriv što na vrijeme nisu shvatili tko je i do koje mjere zapravo nesposobnjaković Todorić, a pod višedesetljetnim patronatom ADZ-a u kojem nitko nikada nije shvatio (ili je, pa se šutilo) koliki je Todorić zapravo lajbek. Izgubio je Todorić jer je to bilo normalno, pošteno i logično s obzirom na to kako se i koliko zaduživao, koliko nikada ništa od akvizicija nije financirao iz svoje vlastite akumulacioje i koliko je zastrašujuće bio dužan dobavljačima i kooperantima. Izgubio je i jedan dio dobavljača koji se nisu uspjeli naplatiti.
Dioničarima koji su popušili lovu sad je kriva Dalićka. Oni sami nisu si krivi. Uvijek je kriv netko drugi. Tako je najlakše pred samim sobom. Ne kuže da im je za cijelu ovu situaciju zapravo kriv isključivo Todorić i ADZ. Jednim dijelom naravno i sami su si krivi jer nitko nikoga nije tjerao da drži dionice.
S druge strane, Ledo je spašen, dobio je novog očito sposobnijeg vlasnika, spašena su radna mjesta, spašeni su od propasti mnogi mali dobavljači i kooperanti diljem Hrvatske i Firma u Hrvatskoj plaća PDV.
Optuživati Dalićku za pušing love na dionicama je zaista ludo.
Navijam za Dalićku da zasjedne na čelo Podravke jer je žena sposobna, odlučna i kompetentna, što god tko od dioničara pušioničara iz koncerna Agrokor mislio.
Ledo spašen?
A kako je to Ledo spašen? Od čega je to Ledo trebalo spasiti?
Jel znate koliko je Ledo dobio novaca od roll-upa i na što su novci potrošeni?
-
Izgubili su dioničari. Tko im je kriv što na vrijeme nisu shvatili tko je i do koje mjere zapravo nesposobnjaković Todorić, a pod višedesetljetnim patronatom ADZ-a u kojem nitko nikada nije shvatio (ili je, pa se šutilo) koliki je Todorić zapravo lajbek. Izgubio je Todorić jer je to bilo normalno, pošteno i logično s obzirom na to kako se i koliko zaduživao, koliko nikada ništa od akvizicija nije financirao iz svoje vlastite akumulacioje i koliko je zastrašujuće bio dužan dobavljačima i kooperantima. Izgubio je i jedan dio dobavljača koji se nisu uspjeli naplatiti.
Dioničarima koji su popušili lovu sad je kriva Dalićka. Oni sami nisu si krivi. Uvijek je kriv netko drugi. Tako je najlakše pred samim sobom. Ne kuže da im je za cijelu ovu situaciju zapravo kriv isključivo Todorić i ADZ. Jednim dijelom naravno i sami su si krivi jer nitko nikoga nije tjerao da drži dionice.
S druge strane, Ledo je spašen, dobio je novog očito sposobnijeg vlasnika, spašena su radna mjesta, spašeni su od propasti mnogi mali dobavljači i kooperanti diljem Hrvatske i Firma u Hrvatskoj plaća PDV.
Optuživati Dalićku za pušing love na dionicama je zaista ludo.
Navijam za Dalićku da zasjedne na čelo Podravke jer je žena sposobna, odlučna i kompetentna, što god tko od dioničara pušioničara iz koncerna Agrokor mislio.
Ledo spašen?
A kako je to Ledo spašen? Od čega je to Ledo trebalo spasiti?
Jel znate koliko je Ledo dobio novaca od roll-upa i na što su novci potrošeni?
Koliko?5 mil €?
Neznamo?
-
Ledo je sudjelovao u roll-upu ne zbog sebe, već zbog Konzuma BiH, naime, Ledo je prisiljen uzeti novce iz roll-upa zato da zajedno sa Sarajevskim kiseljakom kupi Konzum BiH i spasi ga, nisu mu sredstva iz roll-upa bila potrebna zbog vlastitog poslovanja.
-
Ledo je sudjelovao u roll-upu ne zbog sebe, već zbog Konzuma BiH, naime, Ledo je prisiljen uzeti novce iz roll-upa zato da zajedno sa Sarajevskim kiseljakom kupi Konzum BiH i spasi ga, nisu mu sredstva iz roll-upa bila potrebna zbog vlastitog poslovanjapa
Zanima me da li je tko od dionicara postavio to pitanje upravi?Predlazem da se postavi i pitanje koliko je bilo otpisano Konzumu u RH?⁷Koliko znam uprava je dužna štititi kompaniju i njeno poslovanje,a ne druge kompanije ?
-
Ja sam osobno to postavio to pitanje na skupštini, Uprava je na to "slegla ramenima", predsjednik Uprave u to doba Dario Vrabec je izjavio da to nije njihova odluka, već odluka izvanrednog povjerenika Ante Ramljaka.
-
Ja sam osobno to postavio to pitanje na skupštini, Uprava je na to "slegla ramenima", predsjednik Uprave u to doba Dario Vrabec je izjavio da to nije njihova odluka, već odluka izvanrednog povjerenika Ante Ramljaka.
Da ali uprava mora stititi interes svih dionicara..ne samo jednog...
Ako je na njih vrsen pritisak neka to kazu...
Polako prvo plenky mora otici onda će to ici puno lakse.Citam danas opet hvali Dalicku a index opet o mailovima...nazalost drzava je korumpirana i politika djeli karte isto kao ikad su Todi djelili...Gdje je Ivica nestao?
-
teoretski postoji mogucnost da jaci dionicari otkupe dionice malih i pokrenu tuzbe. Ima netko saznanja o tome?
-
teoretski postoji mogucnost da jaci dionicari otkupe dionice malih i pokrenu tuzbe. Ima netko saznanja o tome?
Nitko nema hrabrosti za nešto tako, a da i ima ponudili bi vam crkavicu za te dionice. Dobili bi ponudu u rangu 1000 kn za 100 dionica LEDO-a.
-
-
Za Kiseljak se izvleda prolitkuju koncesije.
Sve je ok dok lova kaplje kad stane...
-
Todorić ponovno prozvao Plenkovića za nasilno oduzimanje Agrokora
Prvookrivljeni Ivica Todorić nije komentirao tijek sjednice, već se ponovno obrušio na premijera Andreja Plenkovića za kojeg opetovano tvrdi da je na čelu skupine koja mu je nasilno oduzela Agrokor.
-
-
Pogledajte ovaj bezobrazluk i prepotentnost:
Quote"Kad sam dala ostavku na mjesto potpredsjednice, tada sam to objasnila. Još pri tome stojim. Ono što je u pozadini toga jesu rezultati u procesu restrukturiranja Agrokora koji se suočio s kolapsom. Ja mogu izraziti zadovoljstvo što je to uspjelo, očuvan je Agrokor, proračun nije snosio troškove, čije sam boje tada branila. Mislim da posao koji je obavljen u Agrokoru, koji sam ja vodila pomoću premijera, predstavlja veliko iskustvo i referencu za ovaj posao. To je proces koji je uspio, time smo pokazali da se možemo nositi s velikim ekonomskim problemima u kratkom roku i s dobrim rezultatima", kazala je Dalić.
-
Kolike su šanse da se isti scenarij odigra na Podravci kao na Agrokoru?
-
Dobre, dobre, veliko iskustvo i reference kaže, stekla je na Agrokoru .😀
-
Baš zato i pitam. Pa jel moguće da se stvarno ide do kraja?
-
Podravka će biti samo način kako isplatiti Agrokor.Dao bi se kladiti da kupuju Ledo s lovom koju dobe od mirovinaca...jer čuvaju sve Hrvatsko😀.Zašto je Podravka se naknadno javila za Ledo?To se zove probni balon, ameri su samo decoy decoy💥💥💥💥💥😜 koji opravdava kasnije trosenje para mirovinaca.Tako ja to vidim.
-
zna li se sta je sa maricom iz krasa da bi mogla za savjetnicu doc?
-
Podravka će biti samo način kako isplatiti Agrokor.Dao bi se kladiti da kupuju Ledo s lovom koju dobe od mirovinaca...jer čuvaju sve Hrvatsko😀.Zašto je Podravka se naknadno javila za Ledo?To se zove probni balon, ameri su samo decoy decoy💥💥💥💥💥😜 koji opravdava kasnije trosenje para mirovinaca.Tako ja to vidim.
Neznam,moje mišljenje da će to sve što vrijedi biti prodano Amerima i Rusima...što neće ići milom ide silom
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner